Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 11

• 62 640
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Някой да има код за Best Secret (по-точно за категория тениски).
Благодаря предварително!

# 526
Не съм чувала за кодове в БС. Сега има адвент календар, следи там. Всеки ден е нов коз за нова категория.

# 527
Благодаря за кода за ФД. Мислех, че ми трябва такъв, който може да се ползва само веднъж и само от един акаунт.

# 528
Някой с код зa About you?

# 529
Здравейте,
Имам талон за безплатни 15 дни абонамент за видео уроци, тестове и преговори в Уча.се -  Ако някой има интерес моля да ме потърси. До края на годината е валиден. Аз нямам какво да го правя...

П.С. - Подарен.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 15:11 от Кадиева...

# 530
Здравейте,
Имам талон за безплатни 15 дни абонамент за видео уроци, тестове и преговори в Уча.се -  Ако някой има интерес моля да ме потърси. До края на годината е валиден. Аз нямам какво да го правя...
Предложете го в темата за Седмокласници

# 531
  • на последния етаж
Здравейте,
Имам талон за безплатни 15 дни абонамент за видео уроци, тестове и преговори в Уча.се -  Ако някой има интерес моля да ме потърси. До края на годината е валиден. Аз нямам какво да го правя...
Бих се възползвала ако е свободен.

# 532
Здравейте, търся свободен код за Booking.

# 533
Здравейте, търся код за Озон.бг

# 534
15% отстъпкa за ненамалени дрехи и обувки от физическите магазини на INTERSPORT или онлайн на Intersport.bg

KTQBNQBM

20% отстъпка на продукти от Praktis

3565540207

С промокодa за 20% отстъпка от цената на ненамалени артикули от PRAKTIS можеш да пазаруваш онлайн или на касите във физическите магазини на веригата. Кодът може да се ползва еднократно за една поръчка. Отстъпката не може да се комбинира с други талони и карти за намаления и не важи за стоки, включени в печатна или онлайн брошура, стоки в Промоция, стоки маркирани със знак “Купи изгодно” и стоки със знак “Безплатен транспорт”.

Промокодът е валиден до 14.01.2024 г.

# 535
Много, много, много моля, ако някой от Вас има код за букинг, да ми изпрати🙏🙏🙏
Оказа се, че, съм объркала едната нощувка от медения ни месец и сега трябва да направя нова резервация 🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤
Много моля🙏🙏🙏🙏

# 536
  • София
Дали някой знае код за детски магазини Raya toys?

# 537
  • Горна Оряховица
Здравейте, дали някой има код за Estil. Мисля да си взимам куфар, но се сетих следа, след черния петък. ( не знам дали са имали намалания по ЧР, но предполагам.)

# 538
Някой дали има код за Емаг за Лего?

# 539
Букинг до 18.12

Общи условия

Активация на акаунт