Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 11

• 62 645
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Взимам кодът за Booking.

# 541
Здравейте, дали някой има код за Estil. Мисля да си взимам куфар, но се сетих следа, след черния петък. ( не знам дали са имали намалания по ЧР, но предполагам.)

Естил имат само Черен петък. Аз ги чаках от лятото.

# 542
Здравейте, дали някой има код за Estil. Мисля да си взимам куфар, но се сетих следа, след черния петък. ( не знам дали са имали намалания по ЧР, но предполагам.)

И то само на място в магазина в Пловдив беше намалението, поне така се коментира в тази тема или в темата за ЧП беше, не помня точно. Онлайн май нямаше, или бъркам?

Аз си взех куфар от фешън дейс, намален от 311 на 65 лв с код ми излезе, днес го очаквам дори...
Иначе на естил имам среден, купуван лятото, още не съм го ползвала обаче.

Куфарите на Естил се предлагат и в емаг, може и там да следите евентуално за някакво намаление около коледа, но едва ли тъй като не се предлагат директно от емаг, а са си от външен търговец-Естил, и тогава той сам си определя намаления, тоест почти няма такива де...

# 543
Здравейте! Търся промо код за озон.бг. Дали някой от вас има? Благодаря!

# 544
Код за Ballistic имат ли?

# 545

И то само на място в магазина в Пловдив беше намалението, поне така се коментира в тази тема или в темата за ЧП беше, не помня точно. Онлайн май нямаше, или бъркам?

Аз си взех куфар от фешън дейс, намален от 311 на 65 лв с код ми излезе, днес го очаквам дори...
Иначе на естил имам среден, купуван лятото, още не съм го ползвала обаче.

Куфарите на Естил се предлагат и в емаг, може и там да следите евентуално за някакво намаление около коледа, но едва ли тъй като не се предлагат директно от емаг, а са си от външен търговец-Естил, и тогава той сам си определя намаления, тоест почти няма такива де...

Имаше и онлайн, както и във всичките им реални магазини. Но само от четвъртък до неделя в дните на ЧП.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 12:50 от Arcadia_20

# 546
За нотино?

# 547
  • София
За златна рибка

# 548
# 549
Подарявам ваучерите си за рожден ден за Лидъл и Кауфланд.

За Лидъл е даден

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 23:13 от simzdrav

# 550
дали някой има код за ненамалени на sinsay?
благодаря предварително!

# 551
  • Пловдив
дали някой има код за ненамалени на sinsay?
От темата на Синсей: код за 10% christmas10maria

# 552
  • Сливен
Пробвай и sinsaydzy за 10%

# 553
Подарявам безкрайни МВ на максимална скорост до 31.12.23г. към А1 на абонаментен план.
Изпращам на първия, който ги поиска на ЛС.

# 554
благодаря и на двете за кодовете за синсей Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт