Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 11

• 62 647
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
И аз търся код за технополис...

# 556
Подарявам 2000 мб на Йетел на ЛС.
ПОДАРЕНИ

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 11:57 от replay602

# 557
Използвайте код  dec2023 и ще получите 10% отстъпка от pipilota.bg до 31-ви декември

# 558
Подарявам код за 10 лв. отстъпка за Zora, валиден до 31.12. Кодът не се комбинира с други промоции, кодове за намаление и не важи за артикули в брошура и акция, не важи и за продукти с марка Apple. Минимална стойност на поръчката  - 20 лв.

# 559
  • Г. О.
Момичета, някоя от вас да е получавала код за отстъпка от ozone.bg заради забавена пратка от тяхна страна?
Крайният срок за доставка беше вчера. Поръчах подаръци, които ми трябваха за днес. Единият артикул не бил наличен в момента и трябвало да изчакам да им бъде доставен на тях, след което ще ми го изпратят на мен. Не знаят кога ще стане. Заради този артикул не ми изпратиха поръчката с другите неща. Успях да се свържа с тях след десетото звънене и опит за връзка с оператор. Разделиха ми поръчката и ще изпратят останалата част. Все пак мислех, че днес ще е тук, след като сме говорили вчера. Аз обаче увиснах. Много съм ядосана. При положение, че поръчката е от преди 10 дни, бях сигурна, че ще спазят стока.  Има ли смисъл да им пиша, имат ли такава политика да компенсират клиентите си?

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 12:19 от НефертитиЯ

# 560
Код за Booking- XFUTAUM52H

# 561
На мен са ми компенсирали заради нарушен артикул (разопакован продукт и намачкани листи на книги), обаче те подлагат едва ли не на разпит, снимки да им пращаш за доказателство и накрая - 3 лв. компенсация. Е, мерси, предпочитам нова книга, отколкото трите им лева. Не ми се разправяше да връщам нещата, оставих така.....

# 562
  • София
store.bg - 5% отстъпка за закупуване на книги
rqsa-wg8vy7

# 563
От About You ме компенсираха с ваучер за 50% поради изпратен грешен продукт. С ваучера си поръчах верните обувки отново, на цената , на която бяха с намалението тогава, защото сега са двойно повече.
С Озон обаче нямам опит. Не пречи да се опита, но едва ли ще излезе нещо, не са така ларж като АЮ.
Аз си пиша така или иначе, на Фешън дейс също писах за компенсация вчера поради получен продукт в явно ползвано състояние. Та чакам какво ще ми отговорят и от там. Принципно съм много доволна от тях, нооо този пък се разочаровах.

# 564
Озон са ме компенсирали веднъж. Бях поръчала книга с твърди корици, те ми изпратиха същата с меки. Върнаха ми 5лв в профила.
Имах и още един казус - поръчах преходник USB - карта памет , който при отварянето буквално се разпадна. Предложиха да им го пратя и те да ми пратят нов. За 6лв не ми се занимаваше.

# 565
# 566
  • Велико Търново
Здравейте! Код за Озон дали някой има?

# 567
Подарявам код за синсей - A4XEPPAN9QDXUU
25% отстъпка. Валиден 3 дни.

# 568
# 569
Озон 2 пъти са ми давали ваучери за забавени пратки по тяхна вина. За сметка на това Factcool няколко пъти ми бавят пратки и не са ми давали ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт