Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 472
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Колкото повече наближава финалът, толкова по-често се набляга на "шмекеруването" на Момчил. Подготвят ни хората, от "добро сърце" го правят, да не се бърка с интерес и предизвестен победител. Твърдо НЕ! Само не разбрах, защо при напълно идентична ситуация (изкачвайки клетката по дървената пирамида) и на Момчил и на стрина Вила главите им бяха вътре, а телата отвън. Момчил отнесе сериозна забележка и предупреждение за наказание, за стрина нищо!!?
Ще съм благодарна, ако някоя добра душа качи кадър от ситуацията. 🙏
Разбирам, че Рълев е избраният, но не пречи да се постараят малко повече, като толкова искат да го бутат напред! Не отричам качествата на Рълев, победата е важна разбира се, но пътя към нея е два пъти по-важен! А именно там, някъде по пътя Рълев се позагуби и доста олекна, поне в моите очи.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 22:58 от Crystal_Noir

# 166
  • Някъде там...
В основната тема има вече снимки от ситуацията.

# 167
  • Sofia
Благодаря Жабче! 🤗 Още не съм насмогнала да изчета всичко там, отивам да наваксам пропуснатото.

# 168
Някой знае ли Валери от миналия сезон на ИВ в кое ново риалити ще участва? Намекнаха на едно интервю, но не го казаха.

# 169
Най-добрите спойлери ги дава продукцията - ако намекват в промото, че ще има чистилище, значи няма да има Wink
Просто се опитват да си промотират една скучна капитанска битка според мен

# 170
  • София
Биха могли поне да вземат грошувити на Дуньо. Така, за душата на зрителя Joy

# 171
[quote auth&or=January_ link=topic=1606240.msg47234866#msg47234866 date=1700515677]
Биха могли поне да вземат грошувити на Дуньо. Така, за душата на зрителя Joy
[/quote]
Викаш да се откупи и обратно в резеденцията.  После шах за Рълев като го види отново на арената Simple Smile

# 172
Някой знае ли Валери от миналия сезон на ИВ в кое ново риалити ще участва? Намекнаха на едно интервю, но не го казаха.

Може би Maximal Revenge? Щом казваш ново само това ми идва на ум. То не е много ново, но сега за първи път ще го дават по ТВ.

# 173
  • Пловдив
Мисля , че утре който падне отива в чистилището.В петък може да направят двойна елиминация.Двамата номинирани+ секундантите.Двама се спасяват един си тръгва и един отива на чистилището
В събота битка между двамата на чистилището и който победи се връща в обединеното племе. Това са само мои предположения.

# 174
# 175
Там всеки може да редактира и да пише, нали знаеш.
Отдолу има бутон редакция - може да видиш на коя дата и името на потребителя - какво е дописвал и какво е изтривал.

# 176
Грешно, ама иначе изглежда супер.😜 Ех мечти, мечти. Някой мечтател го е постнал.😁

# 177
  • Stockholm
Ех, де да беше истина това последното:blue_heart:

# 178
  • софия
Мацки Hug За Сития ни Лъв  Heart ще е по- добре да не побеждава вярвам аз Grinning
Само позитивите ще му останат на него.
А Рълев гОргия ще обере негативите.

# 179
Време е метлата да се намеси.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 01:14 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт