Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 478
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Възможно е да са ме подвели за Дунев! Да ви кажа честно вече ми е все  тая, кой къде ще го позиционират. След снощния пладнешки обир ми спихна ентусиазма. Да дават чека на избрания и да се приключва. Не ми се гледат подмятания и "шокане по канчето" на Момчил.

# 136
Аз за Дунев по-мога да го преживея, ама Марто как стига до третото място ?  Значи побеждава в някаква игра и Дунев, и Мастагарков. Всъщност, кога започват да отпадат без съвети ? Забравила съм вече.

# 137
  • Sofia
Трето място на Мартинчо дори не ми вади очите, като нищо можеха да го сложат и пръв. Не, че Рълев е много приемлив (лично за мен), но с Мартинчо циркът щеше да е пълен. И въпреки всичко съм убедена, че догодина пак ще има стотици желаещи, които няма да имат нищо против да ги правят на маймуни за 5-те минути слава! Как да не си "разиграва коня" продукцията, като пионките сами идват при нея.

# 138
Предните сезони имаше съвети до последно - обединеното племе играе битка, последният е номиниран, първият печели имунитет. На съвет избират кой да е вторият номиниран и двамата се бият.

Доколкото сме видели от снимката, първата игра за елиминации е Мартин срещу Рълев срещу Мишо, така че или са номинирали двама, или двама са били директно номинирани.

# 139
  • Stockholm
Аз за Дунев по-мога да го преживея, ама Марто как стига до третото място ?  Значи побеждава в някаква игра и Дунев, и Мастагарков. Всъщност, кога започват да отпадат без съвети ? Забравила съм вече.
Последната седмица. Всеки ден отпада по един. Играят обща игра, в която  последният е автоматично номиниран, а победителят има автоматичен имунитет. Всички номинират един. Така че пак са важни коалициите,  но вече и грошовете и сабите. А, да си кажа СитЛъв:blue_heart:

# 140
Яд ме е, че Виктория не е поне в топ 6, защото много повече заслужава от Виолета и от Денислава. Мишо лично за мен е много слаб. Не изпъква кой знае колко на арената в моите очи. Плуването му е добро, но до там. Отне му почти месец да се измъкне от това чистилище, а имаше една битка дет дори беше предпоследен ако не се лъжа. Вики трябваше да влезе в сезон 6, но каквото такова. Тая година няма някой, който да изпъква с много грошове, така че ще е интересно. Само един Рълев с тия саби и това е. Другите имат по 100 гроша и 1-2-ма да имат малко повече.

# 141
Дундев с Елвиса пред Благо.. Добре, че написахте да спирам да гледам на време. Елвиса ще има там на синхрони и на арените да се кефи, че продукцията го добутала до финал..

# 142
Мартин на битката с Оряшкова беше патетичен и ако не беше сентенцията щеше да е аут. На каква игра би бил Благо се чудя? Или как би стигнал до топ3?

# 143
  • При семейството си
Не е истина просто, Дунев преди Мастагарков????🤮🤮🤮
Да, да объркал съм при писането на по-предния пост. Arapya е прав
Ковид писа, че си прав, Arapya.

# 144
  • София
Arapya, кажи за довечера, човече. Кой ще реши задачата?

# 145
Мартин на битката с Оряшкова беше патетичен и ако не беше сентенцията щеше да е аут. На каква игра би бил Благо се чудя? Или как би стигнал до топ3?
Ами пак с някой пъзел, друго няма какво.

# 146
  • София
Цял сезон поемам големи рискове а после се пише как не ми вярват????
Имам нещо което ще гръмне!!!!
Ще стане страшно!!!!!!
Но ще си помисля....
Гърми ги смело, не се притеснявай. Той и Туджаров издаде сума ти неща на последния си лайв (дали се усети не съм сигурен). JoyJoyJoy
А и по голям гърмеж от това че Момчил отпада от ИВ следващия петък едва ли може да се сетим Trollface
Скрит текст:
Не този 24.11, а този след него: 01.12 JoyJoyJoy

# 147
За Фермата довечера нещо инфо има ли?

# 148
Зачетох се в старите публикации. Според тях, всичко сочи, че победителя ще е друг, не Рълев. И то май, за съжаление, ще е Мартин. Малко между редовете се опитвах да чета, но с такова впечатление останах.

# 149
Зачетох се в старите публикации. Според тях, всичко сочи, че победителя ще е друг, не Рълев. И то май, за съжаление, ще е Мартин. Малко между редовете се опитвах да чета, но с такова впечатление останах.
Недей чети между редовете... Рълев е победител

Общи условия

Активация на акаунт