Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 645
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 735
Аз си мисля, че кадрите с лекарката на терен са след победата на трасето на Мартин. Иначе как ще бие Дени?

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 22:31 от ant

# 736
Или ще я преиграят като се оправи.

# 737
Не ни дръжте в неведние, моля ;д

# 738
Не си поплюват обаче тия от нова тв, сега гледам някакво промо за утре, в което денислава я няма, а Мартин май вижда дъщерите си 😅😅😅
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2023-1 … lyata-utre/623919

Благо вижда майка си, Дунев вижда като че ли "За теби, тати".
А Денка никаква я няма.

# 739
  • Stockholm
Според мен след като го дават в промо, значи е заблуждаващо. От друга страна как ще мине халките, ако му е контузена ръката? И как ще отпадне Дени, ако Марто се контузва? Трябваше да следим за боНбата от днес и ни удрят цели ДВЕ бомби. Първата, че Марто печели формата и втората, че Марто си чупи ръката. Дали ще е първият победител, спечелил играта с фрактура на ръката? JoyJoyJoy

# 740
От продукцията вече знаят че голяма част от зрителите знаят какво се случва в следващите дни и просто не им се занимава да обработват кадрите. Безплатни спойлери от продукцията...

# 741
А аз гледам друго промо явно, не това, което виждате вие, моето е от утрешен съвет. Линкът е в предишния ми коментар.

Вие кое промо гледате? Може ли линк?

# 742
  • София
Мале какви са аматьори от Нова:

# 743
А аз гледам друго промо явно, не това, което виждате вие, моето е от утрешен съвет. Линкът е в предишния ми коментар.

И аз виждам същото от твоя линк. Освен това показват петимата полуфиналисти мъже на арената.
Някой нали беше казал, че Дени е служебно номинирана (а всъщност да е дисквалифицирана)? Да не би тя нещо да контузва Мартин и да я отстраняват служебно?
Или тя да е контузена повече и да отпада по медицински причини?

# 744
  • софия

Ще ме уморят тези хора JoyJoyJoy
И на арената излизат петима мъже...Joy
Офффф....

# 745
Съвсем изплискаха легена от нова, все едно се бъзикат със зрителите, които все още искат да не знаят какво предстои и ей така нарочно им показват хаха поредни дни не е грешка.

# 746
  • софия
Значи утре да гледаме промото за петък. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сигурно ще започне с връчването на чека JoyJoy

# 747
  • София
Ама Димо защо казва ФИНАЛА? И само три маси видях в края на промото... това да не е за петъчния епизод, или някакъв микс са направили тези аматьори??? Ще видим колко време ще се задържи това видео на сайта на Нова Joy

# 748
Ако още някой не схваща за какво се говори, ето линк към видео в което продукцията вместо да покаже промото за утре, показва за петък:
https://vm.tiktok.com/ZGedgHB82/

# 749
Хаха, аз пак съм гледала и слушала с половин око/ухо, не съм чула за финална битка, ама като видях ма следващия съвет Мартин с дъщерите му и вече ме напуши смях и бързам да пиша тук.

Общи условия

Активация на акаунт