Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 638
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 765
Аз сега повече се вълнувам за нещо да чуя за Фермата, ама пусто.

Е, много мразя да гледам бг риалити без да знам как свършва, много нерви хабя.

Моля, някой, нещо за Фермата, че много ме тормози да не знам и пак да бият неприятни хора 😅

За Фермата, даже не ме вълнува толкова кой човек ще е победителят, а кой от двата отбора ще победи.

# 766
Този сезон самите игри са мега скучни. Всеки епизод гледам люлката, хималайската стълба, гумите и гъбките. Че даже днешната елиминационна беше играна вече два пъти в същия сезон!

# 767
  • Sofia
Да, голяма творческа немощ при игрите този сезон. Някъде четох, че Ники Мартинов вече не е част от проекта, личи си. Повтаряемост и скука!

# 768
  • На морето!
Спрях да гледам ИВ малко преди обединението, сценарият и нагласените игри и развръзки убиха всяко желание в мен. Толкова е очевидно кой до кое място ще стигне, че просто няма накъде. Идеята им явно е да противопоставят "нахалния, самоуверен измамник" Момчил срещу "скромното, романтично и добро" момче Рълев на финала и там да победи доброто. Ай сиктир от плитки сценарии.

# 769
За Фермата не е ли ясно? Канатица бият в пендарите, но губят дуела и 4мата стават финалисти - без Коко. Елбетица бой до края и остават 2ма. Финал 6ма като миналата година.

Финалисти: Андрей, Емилия, Кенан, Теди, Лили, Сергей.

Ето я бомбата. За Игри на Волята нищо не е интересно вече.. всичко се знае и битките предвидими.

# 770
Бреййй на Фермата гледах първите две седмици. Не мога да повярвам, че Теди, Кенан и Сергей са стигнали до финала. Точно пък Теди я бях отписала бърже- бърже. Аз стискам палци за Андрей от малкото впечатления ,които имам той ми допадна най- много.😁 А след него може би Лили.

# 771
Малеее разбихте ме с това инфо за Фермата, как точно Коко няма да е на финал...направо съм без думи.
Дано поне да спечели Андрей, че другите са все едно аз съм ги подбирала по критерий "най-неприятни"

# 772
В битката между Мартин и Виолета "люлките на смъртта" са само две. Явно местят жълтата на плажа за финала. 😁

А ето ги и варелите, за които спомена Ковид, преди от Нова да пуснат 💣-та... да де... промото за петък. (Признавам, че техните 💣-и са най-добрите. И миналогодишната при Гала си струваше...🤣) Това е, ако някой все още 😳 се съмнява, че Ковид е гледал финала. Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 16:01 от Bilyana14.

# 773
Ако още някой не схваща за какво се говори, ето линк към видео в което продукцията вместо да покаже промото за утре, показва за петък:
https://vm.tiktok.com/ZGedgHB82/

Ахаха, голям смях Joy
Боже, човек да не влезе в темата един ден и изпуска сезона!

# 774
  • София
Чакай малко, защо има само жълти варели??? Какво е казвал Ковид за варелите?

# 775
За Фермата не е ли ясно? Канатица бият в пендарите, но губят дуела и 4мата стават финалисти - без Коко. Елбетица бой до края и остават 2ма. Финал 6ма като миналата година.

Финалисти: Андрей, Емилия, Кенан, Теди, Лили, Сергей.

Ето я бомбата. За Игри на Волята нищо не е интересно вече.. всичко се знае и битките предвидими.
Още в началото (или по-скоро средата) някой писа, че Коко бил финалист. Това сигурен спойлер ли е?

# 776
Каза, че Мартин още стои на варелите.

# 777
Няма само жълти варели. Ковид спомена, че Рълев е изхарчил наградата, а Мартин е още на варелите. Това във връзка с появилите се съмнение при някои потребители за победителя. Т.е. Ковид знае, че на финалната битка е имало варели, защото я е гледал. А щом я е гледал, прекрасно знае кой е победил - справка аватара му. Simple Smile

# 778
Наградата не се ли изплащаше след края на излъчването на шоуто по телевизията …

# 779
Наградата не се ли изплащаше след края на излъчването на шоуто по телевизията …
Да, но за целите на метафората не се спазва фактологията 😁

Общи условия

Активация на акаунт