Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 229 605
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 885
Мартин с тази ръка е ясно, че ще му е трудно, ама от Момчил очаквах много повече. Рълев доминира през цялата игра.

# 886
Аз малко подремнах. Мартин още ли е там?
Влачи се по арената.

# 887
Не се ли изравниха?

# 888
Ехее, Рълев като скакалец, Мартин охльо бохльо, хехехе.

# 889
  • Някъде там...
Чак пък да го е пръснал... в момента и двамата са на пъзела. Ясно е кой ще е първи, това е темата за спойлерите.

# 890
Да, но на физическата част просто го съсипа!
Аз Момчил не мога да го харесам и това е. Сори на феновете :/

# 891

Напълно. Победата ще е без разлика
Браво Момчи!

# 892
  • Някъде там...
Битката не е само физическа част, хора. Реално ще победи без особена разлика.  Щеше да го е сгънал, ако не беше забил на пъзела.

# 893
Не съм съгласна така да се омаловажава в случая Рълев. И той си изнасяше битки на Гладиаторите още в начален етап - битката с дънерите им я изнесе той(тогава още Моника съществуваше в играта). Аз харесвам и двамата, но за мен победата си я е заслужил, това че на някои им горчи, че е точно техният любимец е друг въпрос. Даже Момчил повече се слави като пъзелист, а не Рълев. Единствено не съм доволна от Мартин да е в топ 3, че то голяма мъка да го гледаме как положевието е "носят ме, мамо, влачат ме!" по арената на финал!  Просто някак наказанията, които уж вече нямаше да ги има, пък после "средното" предимство са малко безумни. Правилата важат различно за различни играчи. Но спроред мен пътят на Момчил и Рълев е подобен с разни малки разлики. И двамата се държаха достойно в и извън коалиции и никого не нагрубиха. Който и от 2мата да беше щях да съм доволна, защото от каста те двамата изпъкваха най-много сред другите, а Благо малко след тях и жалко за 5тото място.
P.S.Брагодаря за темата и списващите за чудесното настроение тук, за спойлерите и правилните попадения. И на Ковид за винаги точните спойлери, които ни дава! Ва Арапя също, въпреки последното подхлъзване!
Беше ми приятно с вас и догодина пак!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:40 от karmilla

# 894
Все ми бише тая кой ще спечели,но като гледаах играта на момчил все едно не беше той.

# 895
За финал да изкажем отново благодарности на Ковид за невроятните спойлери, които ни даваше. Въпреки, че от продукцията му направиха сериозна конкуренция в края на сезона ;д

# 896
  • Stockholm
Подведоха ме с тази снимка!!!!
До сега всичко излизаше дето ми казваха беше вярно..........
Преметнаха ме и мен за Емануелчо!!!!!
Простете......
Поне стана интересно за незапознатите!!!!!
Евалата Ковид!!!!!

Ах, извинявате се за спойлери? Който идва тука да души за спойлери трябва да е готов на всякакви ...спойлери Joy

# 897
Преди да си изкажа мнението, благодаря Ковид, за спойлерите, наистина чудесен човек.
Благодаря и на теб Arapya, включи се този сезон и даде добри спойлери.
Аз успях да "предвидя" една битка тази сезон от нищото - тази с бягането - Run Forest Gun или нещо такова. Пак съм доволен де. Другата година ще съм по-мъдър и ще разсъждавам повече и по-умни предполагам. Наистина много приятни хора тук!

# 898
Благодаря на Ковид за верните спойлери. На Арапя също, въпреки че още смятам, че е човек на продукцията. С ергена се случваше същото. И като казах Ергена скоро пак ще сме тук.  Wink  Пък дано Благо и Рълев си намерят и те по някоя девойка Simple Smile

# 899
Аз благодаря на Ковид, Арапя и на всички списващи тук за положителните емоции!

Общи условия

Активация на акаунт