Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 831
  • 1 450
  •   2
Отговори
# 930
При вида на тези жени … всеки ерген ще иска да си остане завинаги ерген !!!

# 931
  • Сливен
Имам чувството,че някои профили са на едно и също момиче.тоест- като "излезнали от фабрика или "направени по калъп". Grinning

# 932
Имам чувството,че някои профили са на едно и също момиче.тоест- като "излезнали от фабрика или "направени по калъп". Grinning
Като от фабрика с продажби в АлиЕкспрес са повечето.

# 933
Значи на мен таз Надя и таз Мария Димитрова + още 2 ми изглеждат нормални.... Всичко друго е джуки и силикон Grinning

# 934
Може Сандокан да не може да плува и да са му търсили пояси и всякаква надуваема мебел, а не жени.

# 935
Да бъда и аз на ваше място малко сега с тоя ерген 😁 Нищо не знам за него, даже и не съм гледал предните сезони, но сега заради сеира ще му мятам око. Така, че сега и сз ще ви врънкам за спойлери 😁

# 936
Да бъда и аз на ваше място малко сега с тоя ерген 😁 Нищо не знам за него, даже и не съм гледал предните сезони, но сега заради сеира ще му мятам око. Така, че сега и сз ще ви врънкам за спойлери 😁
Язък! Доста ми беше интересно гадаенето по спойлерите ти, Ковид. Значи няма да подсказваш с по-тънички и стройни рози - я жълти,  за финалистки блондинки, я с друг цвят и по-плътни стебла.  Може пък да се вдъхнови някой знаещ с подобни загадки 🤔

# 937
Значи на мен таз Надя и таз Мария Димитрова + още 2 ми изглеждат нормални.... Всичко друго е джуки и силикон Grinning
Точно това щях да пиша и аз.Учудващо за мен,има 4-5 нормални жени.Останалото е про-форма на жена.Как им не писна на млади,хубави жени,да се трансформират и уеднаквяват в такава степен.

# 938
Това са на картинка... Аз чакам да видя реално как изглеждат 😁

# 939
  • Sofia
Само Васка ми изглежда да е без подобрения 🧐

# 940
За тези, които се интересуват от интересно поднесени спойлери - ето това бяха споделили първоначално на другата страница:

# 941
Ковид, знаеш ли нещо за мистеpията на изчезващата жълта люлка? Защо на елиминационната с Виолета я няма, след това се появява и пак изчезва? Пpезаснемали ли са нещо?

# 942
  • София
Или просто мистериозната люлка е имала нужда от ремонт Simple Smile

# 943
  • София
Фермата утре ли прави финал?

# 944
Фермата утре ли прави финал?
На 8 декември

Общи условия

Активация на акаунт