Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 834
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 020
Човекът има добра граматика, диалектът не е фактор дали някой е общ работник или гений. Аз оценявам спойлерите му, призовавам и вие да не сте толкова гледащи от високо. Може и умишлено да говори по този начин с цел да не създава впечатление.

Нормално е да не може да разкаже неща с детайли също, все пак има риск да бъде разобличен. Подкастът, също така, е насочен и към други гледащи, които си нямат представа нито кой е ковид, нито що е то бгмама.

# 1 021
  • España
И аз тъкмо изгледах участието на Ковид при Иван . Диалектът е от Североизточна България ( израстнала съм в тази интонационна среда , звучи ми познато 😉 ) . Както и да е , това не е важно , както и за мен не е важно кой или какъв е Ковид в предаването! По-добре да си остане анонимен 😉! Ако искаме да има спойлери и за напред….сепак !
Човекът е запознат детайлно с ИВ и със сезоните очевидно . Даде доста вътрешна информация ( ние повечето си я знаем вече ).
Ще се обърна директно : Ковид  , харесвам , когато спойлерите се поднасят по интересен начин …като загадка , която да поразмърда “малките сиви клетчици” . Това , което обиждаше в някаква степен моята интелигентност е честият ти снизходителен тон … писах ти директен пост в темата ( между другото събрах над 100 лайка , което доказва , че не само аз съм имала проблем с това ) . После “нещата потръгнаха”….
Специални благодарности на Ауткаста !

# 1 022
Ама той гласът е с филтър? Как го разбрахте от къде е 😁

# 1 023
Благодаря ти Ковид и естествено и на Ауткаста Simple Smile

# 1 024
От Русе е

# 1 025
  • София
Звучи като Теодора Simple Smile

# 1 026
И аз изгледах интервюто на съфорумецът в Подкаста.Догодина пак така щял да поднася инфото .Все тая .Важното е ,че аз ще се погрижа още в началото на сезона да науча кой е победителят .Хич няма и да се мъчим 3 месеца.

# 1 027
Туджаров в Надкаст днес каза ме наистина битката от сезон 1 е играна 3 пъти около 3 седмици по късно 1 път заради бури в морето 2 път заради гаф с някой от финалистите и 3 път вече е финално и нямало преиграване,

# 1 028
  • BG-DE
За коя битка от сезон 1 става въпрос, там нали победителят се беше определен с СМС-и 🤔

# 1 029
  • София
За коя битка от сезон 1 става въпрос, там нали победителят се беше определен с СМС-и 🤔
За последната, преди смс-ите. При първите два пъти, когато е играта, Добрин е бил последен и нямало да стигне смс-ите. Първият път е имало плуване, а той не можеше и съответно е бил много назад.

# 1 030
Финалната преди Смс-те ,каза че не била с цел нагласяне. Може да си пуснете последния надкаст лайв на 59 Мин и ще чуете,

# 1 031
  • София
Финалната преди Смс-те ,каза че не била с цел нагласяне. Може да си пуснете последния надкаст лайв на 59 Мин и ще чуете,
Той каза официалната версия, която и тук е писана, но как друг път не започват битката от начало заради бурната вода и то като едните вече са на финалната права. Не е сериозно. Правилното е да се почине и се започва, докъдето са стигнали.

# 1 032
Така е, не знаех какво точно е писано, следя доста попринцип не пиша но чух какво каза днес и реших да споделя. Съгласна съм че е странно как така специално за тази битка има такива компромиси а за други не но, това си е явно бутане от продукция според мен,

# 1 033
При първото преиграване (т.е. втори дубъл) на финала, Добрин е бил последен. Първи е бил Юлиян, втори Веселин. На Веселин едната цифра от кода е била обърната наопаки - 6/9 и това е попречило да се отвори кода. Спрели са играта заради това. Продължават я, но на Юлиян му заяжда пъзела, от който трябваше да се вади брадвата. Умишлено са продължили играта, за да навакса Добрин през това време, но Юлиян е изкривил някакво желязо от тия заялите и е извадил брадвата. Тогава спират снимките окончателно. Всъщност, ще излъжа кой гаф след кой е бил и след кой спират играта - дали брадвата на Юлиян или объркания код на Веселин. Мина доста време.
Това ми го разказа лично един от тримата, не желая да коментирам кой.

# 1 034
Ето, че има доста информация и от други потребители, ама ние Ковид та Ковид! Благодаря за споделеното! Еlpida догодина ще чакам и твоето включване!

Общи условия

Активация на акаунт