Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 730
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Вестерос
Ивайло от фермата ще участва в един за друг
🤣🤣🤣 ясно защо зачезна

# 1 246
  • На морето!
Кой, кой, аз пак изтървах? Ивайло беше един страшен дразнител във Фермата, нали?

# 1 247
  • София
Същият.

# 1 248
Ивайло и Христина са едни от първите, които отпадат от Един за друг. Ивайло не може да си преглътне егото.

# 1 249
  • Варна

Какво се случва? Защо от 21.02.?

# 1 250
Ивайло и Христина са едни от първите, които отпадат от Един за друг. Ивайло не може да си преглътне егото.

Ивайло и его... не вярвам LaughingLaughingLaughing

# 1 251
Отборите в Hell's Kitchen отново са жени и мъже:
Скрит текст:

Женския отбор е в пълен състав, докато мъжкия е с двама по-малко.

# 1 252
  • Другата България
Моя позната участва в сезона, който спечели Наско, който готви при Гала. Тя отпадна след 3-4 епизода и беше споделила пред нейна колежка, че готвели едно и също, но шефа ги гонел спрямо личните му предпочитания и най-вече на база на това кой може да създаде шоу и кой не.

Гръмките думи на шеф Ангелов за по-добрият и интересен звезден отбор тази година никак не са верни. До момента не виждам нищо интересно от тях, очаквах по-интересен подбор.
Наско не е печелил сезон.
Сезонът, в който участваше Наско, го спечели Реджеп.
А, то вече е написано, извинявам се.

А мъжете са по-малко, защото това не са всички участници, както всеки път така и този ще има такива, които ще влязат след началото на формата.
Това е участничката от Ергена, Александра Гърдева, която и да е тя.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 00:29 от Merri_An

# 1 253
Познахме за Александра.. Аман от тази луда жена!

# 1 254
Ооо не ! Тя въври по стъпките на Виктория, но за разлика от нея сано разваля образа си от “Ергенът”.

# 1 255
10 минутно промо от Ергенът.
Ако сега не е ясно, че Нани печели...🤣
Извода е, че ще имаме супер позитивната Нани и много тормозената Маги. Любимото на Тушев да имамжертва малтретирана от всички. Този път на тема възраст. Третата къдравата е там за пълнеж изглежда.

Нани е хубава обаче.  Много повече ми харесва от Валерия. Една мила и добра я рисуват.Валерия още на промото крещеше като луда. 🤣
Интересно кое е това Габи подобно чудовище.

# 1 256
  • Melmak
Един потребител писа в другата тема, че нямало печеливша, накрая оставали 2 ама ергенът не харесвал нито една от двете, оставял писмо и не давал пръстен на нито една. Колко е вярно- не знам.

# 1 257
Здравейте.Някой има ли представа за предстоящия Биг Брадър дали Ралица и Димо ще са водещи?Това би ли означавало,че няма да има Игри на волята?Ако Биг Брадър се провежда лятото както си мисля,те и Игрите се записват тогава.Просто не виждам кой може да е водещ, само да не е  Рачков или Ненчо Балабанов.Също много се съмнявам да се откажат от Игрите а на тяхно място претоплена манджа с Биг Брадър и то с обикновени хора.

# 1 258
Не знам, но на промото Нани ми изглежда с много мъжки черти, особено в челюстта. Прилича ми на Ирен Онтева. Определено не ми харесва като визия.

# 1 259
Аз съм потресена.. не искам да съм лоша, но ми се виждат доста грозновати този сезон и много повече скандали ми се струва, че ще има.

Общи условия

Активация на акаунт