Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 725
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 260
Не знам, но на промото Нани ми изглежда с много мъжки черти, особено в челюстта. Прилича ми на Ирен Онтева. Определено не ми харесва като визия.

И определено е силно преувеличена рекламата, която сама си пуска по жълтите медии, че е напълно натурална, без корекции....

# 1 261
Ако тя няма корекции аз съм трамвай. 😂

# 1 262
На мен пък Маги ми прилича точно на Ирен Онтева.
Промото ми казва, че инфото, което имаме, си е напълно вярно. Даже имаше една поредица от кадри, която ми изглеждаше точно като топ 4, но като изгледам пак, ще ви кажа кои бяха момичетата - даваха Нани, Маги, още една руса (дали не беше тази Младенова, за която се чудехте дали не му е сестра?) и някоя от тъмнокоските.

# 1 263
Къде е това промо ? Може ли да го шернете?

# 1 264
  • София

Това е премахнато от темата за Ергена.
Пак новорегистриран, който влиза със спойлер за финала. Както и онзи, който пусна загадката. Simple Smile
Има съвпадение относно варненката- ако тя е момичето от морето. Но сега се появява родопчанка, а Нани е от В. Търново.

# 1 265
Леле ..10 -минутна зарибяванка, че конкурентното предаване започва седмица, по-рано. Мисля, че ще е впечатляващ сезона откъм красота на....локацията. Умственият потенциал на розосъбирачките отново е дискусионен. Ергенът отново е послушния аватар на Тушев. Александра вайбс се прокрадват, моля Ви недейте...хората не искат напрежение,  а рахатлък, то свършило вече, ама има още време да поорежат 😉
Някой си мислят, че привнасят еротика с действията си, доколкото видях, а просто дават още един тежък нюанс на долнопробието си..
Груповите срещи дано са по-качествени и забавни от сезон 2, където бяха предимно ролеви игри.
Романтиката ...ще ми липсва пианото на Евгени, сезон 2 определено може да се нарече романтичен.
Гледам Сашко се опитва да бъде забавен и разчупен, тук му давам огромен бонус пред Евгени смълчания 😀
Ще го видим и в конфликти дали ще реже  глави като Евгени, или ще се прави на невиждащ като Виктор.
Целувките..като го гледам не се дърпа, пак ли това ще е разменната монета за по-дълго участие?
Явно на Сашко целомъдрието не му отива, да го видим новия чапкънин.
Ии последно, да не ни е уроки тук в темата да си ги коментираме с удоволствие спойлерите както миналата година, без да идват тролове от продукцията, че са ни ясни😉
Хайде доскоро дружки, по една 🌹 от мен!

# 1 266
  • Варна
Изгледах промото и накрая видях това

🤷🏼♀😄

# 1 267
Ръката е на Мис Варна. Финалистките отдавна ги знаем … Grinning

# 1 268
Мис Варна и тя ми прилича на Ирен Онтева. 😃

# 1 269
Eee , тази Меги за мен е много далеч от Ирен Онтева .

# 1 270
  • Вестерос
Не е ли Маги Томова, нали знаем, че е финалистка.

# 1 271
Някои се съмняваха, че са това финалистките, ама на 50% са доказано верни Simple Smile

# 1 272
На няколко места прочетох, че Биг Брадър ще е с нови продуценти, но никъде - кои са те. Някой знае ли?

# 1 273
А тя на колко години е, че в промото обясняват колко е стара Simple Smile

# 1 274
А тя на колко години е, че в промото обясняват колко е стара Simple Smile
На 36, казва го в промото.

Общи условия

Активация на акаунт