Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 717
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 290
Второто семейство, викаш. А може да съм и етърва ѝ. Всичко е възможно. 😂

# 1 291
Изчезнал е спойлерът, че Алек не избира победителка и изпраща бележка по Наум, но успях да го прочета Simple Smile Ще видим как ще се стигне до такъв развой на събитията, но макар и разочароващ за предаването, то със сигурност е по-добър от това да избере победителката още първите дни, да заблуждава друга, за да има измислен съспенс и да целува още 10 междувременно, включително най-близките ѝ приятелки.

# 1 292
  • София
Изчезнал е спойлерът, че Алек не избира победителка и изпраща бележка по Наум, но успях да го прочета Simple Smile Ще видим как ще се стигне до такъв развой на събитията, но макар и разочароващ за предаването, то със сигурност е по-добър от това да избере победителката още първите дни, да заблуждава друга, за да има измислен съспенс и да целува още 10 междувременно, включително най-близките ѝ приятелки.
Този спойлер беше съмнителен. Същият новорегистриран писа, че на финал са родопчанка и варненка, а ние знаем, че Нани стига докрай. Според мен цели да ни обърка. 😁 Аз все ощв вярвам, че Нани и Маги са финалистките.

# 1 293
Я, Наум бележка ще носи. Сигурно заради критиките,че може и без него,са му намерили допълнителна работа.😀
Второто семейство, викаш. А може да съм и етърва ѝ. Всичко е възможно. 😂
Може,може...😂

# 1 294
Нани се тагва често от Цигов чарк, възможно е да има родопска жилка.

# 1 295
Голяма логика Simple Smile Simple Smile
Тия, дето се тагват от Малдивите, каква жилка имат Joy

# 1 296
  • София
Да, но тя на отбелязванията от Цигов Чарк пише - home, sweet home и други подобни, тъй че и аз мисля, че е много вероятно да има нещо такова.

# 1 297
Голяма логика Simple Smile Simple Smile
Тия, дето се тагват от Малдивите, каква жилка имат Joy
Цигов чарк и Малдивите, честно ли?

# 1 298
  • Варна
Хахаха, Ирисче, тази я бях забравила. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 299
Този спойлер беше съмнителен. Същият новорегистриран писа, че на финал са родопчанка и варненка, а ние знаем, че Нани стига докрай. Според мен цели да ни обърка. 😁 Аз все ощв вярвам, че Нани и Маги са финалистките.

"Родопчанка" може да не е свързано с родния край, а примерно, че е танцувала родопски народен танц, или е носила народна родопска носия в предването.
Миналата година нали назоваха Валерия като японка май беше Grinning и чак после разбрахме коя е имал предвид спойлера и защо.

# 1 300
Обаче тази година фризьорките и козметичните нищо не споделят. Защо така?
Да речем,че вече знаем Финала,ама нещо друго пикантно няма ли...?

# 1 301
Цигов чарк .....кой има там хотел.....

# 1 302
  • София
Кой ли не……

# 1 303
Ох, леле, видяхте ли промото за пилотния епизод...
Една идва с пожарната и размахва маркуч..представям си как му казва: Скъпи Алек, дойдох с пожарната да загася пожара от сексапила, който пръскаш 😀
Друга пък на кон, ..имитира романтика, горкият кон, със сигурност е по-класен от повечето участнички..
И изненадаааа...имало е целувка, някоя си топли от рано мястото 😀
Разбира се няма как и без култовата церемония на розата, да видим тоя път Наум от кои храсти са му казали да изскача 😂
Ladies and gentlemen are you ready? 😜

# 1 304
А нещо знае ли се за участниците в Капките? Други години имам спомен, че предварително ги обявяваха…

Общи условия

Активация на акаунт