Спойлери от реалити предавания – тема 17

• 228 726
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Буркина Фасо
А нещо знае ли се за участниците в Капките? Други години имам спомен, че предварително ги обявяваха…
знае се. постоянно върви реклама по ТВ, а в google е пълно с инфо.

# 1 306
А нещо знае ли се за участниците в Капките? Други години имам спомен, че предварително ги обявяваха…
Да не бъркаш с Денсинг Старс?
За Като две капки вода се спекулира за Мария, Наско от БТР, Християна Лоизу, Панайот Панайотов и Владимир Зомбори. Имаше май и други, но тези съм запомнила от жълта статия.

# 1 307
  • София
Върви реклама за благотворителното, но за редовният сезон май няма информация.

# 1 308
  • Mediterraneo

Вие с Гугъл нали сте първи дружки, дай да видим и ние. Ама не за благотворителното шоу, което е само една вечер.

# 1 309
  • Буркина Фасо

Вие с Гугъл нали сте първи дружки, дай да видим и ние. Ама не за благотворителното шоу, което е само една вечер.

# 1 310
  • Варна
Някой да знае кой печели Хелс-а?

# 1 311
Не го ли снимат още?

# 1 312
  • Варна
Не го ли снимат още?

Сега излъчват първи епизод.

# 1 313
Не знам кой печели, но малко се обърках какво гледам в началото... Биг Брадър ли, нали и той ще започва? Иначе участничката с филми за възрастни е интересно решение за това предаване.

# 1 314
Попаднах на лайв на едни момичета, които ходят на касти ги за игрите. Споменаха, че ще се снимат в Турция, което ако е така ми намирисва на микс между Игрите и турския сървайвър.
Интересно ако това е така как ще има брадър и игри...Много промени щяло да има...
А междувременно не печелила Надежда Ергенът, едната уж знаела коя е. Още не сме имали други спойлери тук да видим след утре. 🤣

# 1 315
...ми намирисва на микс между Игрите и турския сървайвър...
Абсурд, няма никакъв шанс конкурентите да си партнират. По-скоро може да се "вдъхновяват" един от друг и да правят промени по форматите си

# 1 316
А междувременно не печелила Надежда Ергенът
Откакто се появиха промотата с Маги и Нани основно в кадър, вече мисля, че въпросните може би са предпоследна и предпредпоследна, а Сашко избира трета или наистина не избира никоя.
Мадам Туше /демек "Тушевица"/ може да е същата, която уж миналата година имаше приятелка, участвала в Ергенът и издала, че Елена е избраницата.
Или пък колажът да е означавал, че Алек е "виновен" и към двете, а не само спрямо едната.

# 1 317
Ако инфото за Брадъра е вярно, то ще е пълна простотия най-вероятно.

# 1 318
И на мен ми се стори странно, но как есета ще има Брадър и Игри по нова. Почвам наистина да си мисля, че по БТВ ще има някакво квазимодо на игрите снимано в Турция.

А и забравих да кажа за Брадъра се търсели инфлуенсъри.

# 1 319
първа роза - Маги тя до последно е била фаворитката и Нани за да има интрига но диригентите решават.....реми в последната партия

Общи условия

Активация на акаунт