Стани богат - тема 18

• 24 150
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Аз идея си нямам кой е този, но няма как да не заложа на портокал, защото заглавието "Портокал с часовников механизъм" ми се е набило в главата. Но си мислех, че е пиеса, понеже съм го виждала на афиши...

И пиеса има. На времето я играеха в Младежкия театър с Вихър Стойчев в главната роля. Учудвам се, че Билалов не спомена и това, сигурно го знае.

# 106
Има и филм.

# 107
  • София
Благодаря за новата тема!
Бях изостанал с епизодите, но наваксах. Днес ще съм на линия най-накрая. 😊

Четвъртък

Мъжът:
Динамита чек ; за алопецията и лисицата не го знаех ; за Главната в Пловдив няма откъде да знам, но перфектен жокер за приятел/губъл, идеално.
Синдромът на Котов го знаех – спорта и по-точно шахмата. Браво за огледалото. Страхотен удар тук!
Перфектни 10 000 лв. Отлично впечатление остави този участник.
-
Мъжът:
Кислород чек ; четвърта линия за брака чек, можеше без жокер, а той изпраска цели два ; Дизи Гилеспи е тромпет, жалко. Пореден малоумен телефонен жокер.

Петък

Мъжът:
Сопот за Вазов чек ; Артемида и Луната - много лесен въпрос ; Непростимо на Истууд разбира се. 50 на 50 му помогна ; за това кое е най-дълго от посочените е Фърлонг дори и по изключване. Браво на участникът, рискува и добре съобрази.
Не го знаех за ‘Черния дявол’ – браво на участникът. Добри 5000 лв. заработи.

Жената:
Синя е мъглата, браво ; браво на помощникът и за ‘Масовото часло’

Понеделник

Жената с нов аутфит:
Е, ‘Света София’ защо жокер, тц тц, ядец ; за алкалоидите никаква идея... Браво на легендарния Димо Падалски ; така е като се гърмят жокер... Пазарджик ама тя си помисли, че е прекалено лесно, а то се оказа точно това.
Все пак 3000 лв.

Мъжът:
Под обсада разбира се. Със Стивън Сегал ; Науатъл са Ацтеките. Този диджей нищо не знае. Два лесни въпроса, два жокера без да си има и понятие...
Сиърс Тауър не го знаех и аз в интерес на истината. Много слаб участник.

Вторник

Жената:
Катя и тя с нов аутфит. Враца разбира се. Ханой Джейн е Джейн Фонда. Можеше да мине и без 50 на 50. Ендемичен в случая е ‘Срещащ се само на определени места’ Въпреки че не е съвсем коректно за мен...
Нидерландия разбира се! Браво! Ха това за котките без опашка беше интересно. Не го знаех. Отличен покер от страна на г-жа Налбантова! Иван Козарев е партизанин. Доста известен факт. Мислех, че ще го знае жената. Ядец.
Добри 5000 лв.

Жената:
Бхарат - Индия разбира се.  Хехе, портокал разбира се. Еее, как може да не е чувала за ‘’Портокал с часовников механизъм’’ ; Студио 54, също много лесен въпрос. Гледал съм филма. Глупчо няма брада, хехе.

# 108
  • София
Застудява навън. Днес и нашият телефон ни уведоми, че е проба, ама ако стане нещо един ден...
Добре дошли на групата.

(По мое младо време имаше лаф: Вижте го тоя, прочете 2 книги и си пусна брада... За разлика от Глупчо и оня с Винету, още тогава бях ги изчел двете книги и от тогава съм брадат. Но в СБ това не помага винаги.)

Босоногите е проза

# 109
Босоногите деца.

# 110
И аз съм за Босоногите деца.

# 111
Ний… проза! Ох, леле…

# 112
  • София
Ще отгърмят...

(Б.деца и Стълбата са му най-прословутите "не-стихотоворения", хайде другите 4-5 и аз не ги помня точно. Жокерът пък рече, че бил и литератор един вид...)

# 113
"Ний" и "Цветарка" веднага може да отпаднат без разсъждение.

# 114
За каква сума беше въпросът?

# 115
  • София
Аня, не видях/не обърнах внимание. 2-3000? Май там някъде

# 116
Този израз и аз не го бях чувала за лобута…

# 117
  • София
Мисля, че по-скоро е диалектна форма (позната ми е). Но не ми хрумва откъде.

Папирусът? Божкее...

# 118
Кроасан.

# 119
Кроасан.

Има история покрай създаването му.

Общи условия

Активация на акаунт