Стани богат - тема 18

• 24 495
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Който ще да го води! Искам нови епизоди.Новото предаване не ми харесва ,но аз по начало не понасям Кадиев

# 601
Аз въобще не съм гледала новото, нямам и намерение. В тази статия пишеше, че в края на февруари ще има нови епизоди, но не знам дали може да й се вярва.

# 602
Аз на Пик  не вярвам, но ако Кънчев се върне в Стани богат, рейтинга на предаването ще скочи още.

Едва ли, освен ако не броим първите няколко предавания, когато хората ще гледат само от любопитство и да сравнят двамата водещи. Боя се, че Ники Кънчев отдавна не е това, което беше, затова и ще разочарова много свои почитатели. Не може хем да си продадеш задните части на съвсем комерсиална простотия, хем да претендираш за ролята на високоинтелектуална девица.
Ако ще сменят водещия, то трябва да е ново, все още неомръзнало лице.

# 603
Голямото преследване не просъществува. Въпреки Ники Кънчев .

# 604
  • София
Билалов бил напуснал, заради натовареният си график..това е официалната версия. Хубаво, но епизодите за цял сезон, могат да се снимат в рамките на няколко дни и след това да си продължава с ангажиментите..Може би това не е реалната причина, може да са го изгонили, заради изцепката с участничката, заради която се кри зад стола. Аз по принцип го харесвам, но това и мен ме издразни, даже реших, че е част от някакъв сценарий.

# 605
Снимат се през уикенд по цяла събота и неделя (по 5 предавания на ден, общо 10 предавания за 2 седмици напред). Така беше преди години, когато водеше Кънчев, сега не знам как е.

# 606
Дори да е напуснал, могат да изберат друг водещ, който не е Ники Кънчев.
Калин Врачански дали е с натоварен график?

# 607
Чувала съм, че тези, които държат правата на играта имат големи изисквания към водещия. Не е ей така да си изберат популярна и приятна личност, позната за страната ни.
Не мисля, че е заради изцепката с криенето зад стола. Нали имат редактори, можеше да го изрежат или презаснемат момента.
Възможно е да има претоварен график. Те снимат два дни, но едва ли той в останалите 5 си почива. 2 дни по цял ден снимки е много по принцип.

# 608
  • тук, на мястото си
Може да е напуснал и без да го гонят, просто не иска повече да се занимава. Понякога се чудя как се чувства когато насреща му  има някой неадекватен или премигваща жена, която не си впряга акъла, а такива има доста особено последния сезон.
Кънчев го харесвах едно време. Сега няма да е лошо да сложат някоя жена, не знам коя.

# 609
Мария Цънцарова или Биляна Гавазова. Тамън да си говорят сами и да не дават думата на гостите/играчите Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Те са си самодостатъчни, нали знаят всичко...

# 610
Венета Райкова. Laughing Всъщност тя става. Постоянно дърдори като картечница и поне ще е забавно...

# 611
А Билалов наистина ли няма да е повече водещ? Тук се коментира като факт, но официално инфо има ли? Пик, мик и т.н. не са достоверни източници за мен.

# 612
Ужас! Не трябва ли да е някой с интелигентно излъчване?
За мен онова с жената не беше гаф, а демонстрация от страна на Билалов колко му е омръзнало.

# 613
  • София
Естествено, че беше демонстрация..то с такива участници трудно се издържа и може да му се е искало дори да избяга от студиото, не само да се скрие...Нооо трябва да си владее нервите и емоциите и да не преиграва, когато има тегави играчи..
Жева-водеща , освен Дама Пика да сложат хаха..поне е начетен и усмихната..

# 614
Евелина Павлова или Ива Дойчинова. Симпатяги, но много се лигавят и преиграват.

Общи условия

Активация на акаунт