Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 528
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
Изглеждаше доста евтино събитието, неотговарящо на заглавието на книгата. Защо беше нужно свещите също да са с лика на Даниела? Водите някак ок, да скрият етикета, но свещите? Тези златни химикали бяха кич на кича! И картонени чаши? А, тези снимки навсякъде, та дори и по тортата. Толкова безвкусно! Единствено залата и музиката бяха добре. Не видях да са сложили цветя, а само балони. Защото може би балоните са по-евтини и обемни от цветята. За детския РД на Дани бяха добре направени нещата и на никой не се набиваше на очи, че са от Джъмбо. Все пак говорим и за детски РД, но тук на това “лъскаво” събитие, всичко стоеше толкова евтино!

# 601
Може ли снимки на тоя триумф?

# 602
  • София
Заповядай
Скрит текст:

# 603
  • Glasgow
Тази торта като някакъв иконостас.

# 604
Ще кажеш, че световно известна писателка дошла да си промотира книгата в БГ и вече се чудим кое как. Коя е въобще тази Даниела? Никога не съм я чувала. Пък и книга написала, Божкей …

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 14:32 от Adriana11

# 605
Ще кажеш, че световноизвестна писателка дошла да си промотира книгата в БГ и вече се чудим кое как. Коя е въобще тази Даниела? Никога не съм я чувала. Пък и книга написала, Божкей …

Че и 50лв.май струва, но сега има 35% отстъпка с кода на Атанасия.

# 606
Мен по-скоро ме шокира цената на книгата - 50лв., доста си е повярвала дамата.

Книгите на Венета Райкова са по 20лв. , не че е бест селър, но поне е известна и има някаква основа

# 607
Вероятно съдържанието е толкова стойностно, колкото това послание. 😄

Скрит текст:

# 608
  • София
Това послание ми оправи деня Grinning
А Даниел къде се загуби? Ни стори, ни нищо

# 609
Сигурно мишкува в платения си канал, прогнозирам, че скоро ще му писне и ще изплува пак да ни залива със сторита.

# 610
Вие още ли не сте се абонирали Grinning

# 611
Може да е стратегия и да подават по малко информация, за да има по висока гледаемост на новите серии! А може и просто Даниел да си има доста работа и лични грижи, но определено са доста тихички. Не са тръгнали още и никъде на почивка, не знам тоя месец Наска как издържа без да е била в чужбина, ама кво да се прави!

# 612
А пък с Емели не са качвали клип от доста отдавна. Да не би Емилия да им се е ядосала и да не я дава както преди. Липсва ми малката със нейните забавни истории.

# 613
  • Paris
Не знам дали ви направи впечатление тя какво беше казала при Цитиридис “Износих ви целия сезон на гърба си” нещо от този сорт. Може би това изказване беше един вид, че целият негативизъм мина върху нея.

# 614
  • София
Глупости, Емилия няма проблеми. Беше болно детето и тя си го гледаше. Даниел я взима в края на седмицата и то не мисля, че е всяка седмица. Снима супер много о после качва дори, когато детето е при майка си. Засичала съм го как уж казва сторита с нея, а Емели е с майка си извън София примерно в този момент.

[/b]quote author=Sunflower21 link=topic=1606272.msg47262297#msg47262297 date=1701083297]
А пък с Емели не са качвали клип от доста отдавна. Да не би Емилия да им се е ядосала и да не я дава както преди. Липсва ми малката със нейните забавни истории.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт