Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 37 594
  • 702
  •   1
Отговори
# 480
Те дружките на Наска същите като нея
Мен повече ме вълнува защо верните им дружки от Mangi Piangi рязко спряха да качват с Атанаска и Даниел. Притесниха се народната любов да не се отрази на бизнеса им вероятно.
Историята с Пейчева също, сякаш всички, освен дружките на Наска включиха задна след еп.2.

# 481
Еййй, разкажете гостуването 😇

# 482
Мен пък сега ме озадачи местенето на Емилия при приятеля й. Дали не са се скарали с Даниел, дали не,са й ядосани с Наса и да са й спрели някое кранче и тя сега да го дразни. А и едва ли на Даниел ще му е приятно Емели да живее с друг "баща"...

# 483
  • Paris
Е защо пък да не му е приятно? Нормално е всеки да създаде ново семейство.

# 484
Това пък за Даниел как го решихте?! Какво се очаква от Емилия, може би цял живот да няма мъж до себе си ли?! Както тя приема Атанаска, така и Даниел ще приеме мъжа в живота на Емилия.

# 485
Така си мисля, че Даниел си е консервативен селянин.

# 486
На мен ми хареса много гостуването на братята.
Атанас е много умен, интересен и интелигентен човек.
Без оркестъра и бащата им се получи много добре.

# 487
Милият Николаос! Написал е,че БТВ спират шоуто и че другата седмица ще е последния епизод Sad. Егати цирка за предпоследния му епизод в телевизията.

# 488
Мен пък сега ме озадачи местенето на Емилия при приятеля й. Дали не са се скарали с Даниел, дали не,са й ядосани с Наса и да са й спрели някое кранче и тя сега да го дразни. А и едва ли на Даниел ще му е приятно Емели да живее с друг "баща"...

Дали, дали, дали…
Тя Емилия цял живот сама ще стои заради Даниел.

# 489
Местенето на Емилия при дългогодишният й приятел изглежда win-win за всички.

Даньо няма да й плаща вече наема, парите ще отидат за повече турски реплики от пазара. Емилия ще живее с партньора си. Емели пък ще има мъжка фигура в живота си, че няколкото дни в месеца с баща си са крайно недостатъчни.

Само Наска губи, понеже няма да казва, че Даниел издържа на 100% Емилия. Предполагам на приятеля на Емилия никак не са му били приятни коментарите на Наска.

# 490
Милият Николаос! Написал е,че БТВ спират шоуто и че другата седмица ще е последния епизод Sad. Егати цирка за предпоследния му епизод в телевизията.
Ка̀жи честно? Къде го е написал? Знам, че БТВ ще си сменят програмната схема вечер от нова година, турските сериали преминават по bTV Story (вечерните само, иначе дневните си остават и по БТВ) и искат да засилят присъствието си в 20-22 ч, за да преборят Биг Брадър, който ще тръгва по НОВА от февруари. С български сериали няма да успеят, но може би с Ергенът ще се пробват.

# 491
Ка̀жи честно? Къде го е написал? Знам, че БТВ ще си сменят програмната схема вечер от нова година, турските сериали преминават по bTV Story (вечерните, иначе дневните си остават и по БТВ) и искат да засилят присъствието си в 20-22 ч, за да преборят Биг Брадър, който ще тръгва по НОВА от февруари. С български сериали няма да успеят, но може би с Ергенът ще се пробват.
https://www.instagram.com/p/C0Cw_lsNZTG/ това са думите му. Отделно има и пост в личната му инстаграм страница.
Цитат
Дойде моментът да ви съобщя, че БТВ взе решението от следващия телевизионен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Благодарен съм за всичко, знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон. Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще има последен епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала.

Наска дори е написала, че Николаос е казал, че това, че те са му последните гости било висша форма на мазхизъм. Права е

# 492
# 493
  • София
В началото беше много криндж гостуването им, по едно време вече се отпуснаха и стана забавно.

Съжалявам за Николаос, според мен телевизията има нужда от такова предаване. То сега беше един път седмично, не е като да им задръстват програмата.

# 494
Еййй, разкажете гостуването 😇

Чалгия с костюми и оркестър. Костюмите не пасваха на целият вайб, който се опитваха да прокарат.
Искали са да покажат нещо, но не им се получи. За хора, които не са гледали риалитито, според мен изобщо няма да разберат кои са тези хора и с какво се занимават.
Като в евтин цирк, на сцената за 2 минути се появяваха Атанаска, бащата, жената на другия брат.
Като фрийк шоу беше.
От цялото загубено екранно време стана ясно, че следващият епизод ще покаже това, което обещават от първи - разговор на децата с бащата. Бащата, поне от това, което дадоха е страшен гьонсурат.

И някъде там Георги се изпусна, а Атанас скочи да го спира, че реално половината от постовете на Иванка ги е писал той.

Не бях гледала шоуто на Цитиридис, но ако всяко гостуване е като това е цяло чудо, че това предаване не е паднало по-рано.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 10:37 от Фрау К

Общи условия

Активация на акаунт