Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 437
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
При нас почти винаги има хрема с никненето на зъби,но не е повръщал .
Никъде не намирам дектарин гела за гъбички,вики е с жълт език след АБ и педи лаза,че са гъбички,за него изписа сироп,но след като лще го кърмя трябва да лекувам и гърдите а гела не го намирам,някаква идея с какво да го заместя ?

# 661
Оф..преди 2 седмици беше болна. Никъде не ходим, никой не идва вкъщи. Ще видим как ще се развият нещата.

# 662
При нас почти винаги има хрема с никненето на зъби,но не е повръщал .
Никъде не намирам дектарин гела за гъбички,вики е с жълт език след АБ и педи лаза,че са гъбички,за него изписа сироп,но след като лще го кърмя трябва да лекувам и гърдите а гела не го намирам,някаква идея с какво да го заместя ?
Сироп Фунгостатин. Плами имаше адски афти от една кофти четка,която баща и купи. Та с един гел за афти и със сиропчето Фунгостатин минаха. Аз в началото като имаше млечица съм и давала от него. Курса обаче задължително го изкарвах 10 дни. Мисля че с него можеш да мажеш и зърната

# 663
Дали е възможно от никнене на зъби да има задна хрема и ниска температура?
До сега не е имало проблем със зъбите, но знам ли никнат горни и долни кътници.
Стича й се на гърлото, което я кара да кашля..в случаите когато яде или е яла скоро и се повдига и повръща. Много се стряска от това и започна един рев с пълна уста и още повече позиви. От вчера е така, повърнала е 2 пъти до сега.
Иначе яде, играе. Промивам й носа и се чудя да я водя ли на лекар, предвид че навсякъде има болни в момента, а грипът до колкото чувам протича доста тежко.

Напълно е възможно. Но ако е обилна по добре я заведи да я видят, че задната хрема прави много бели. Не е безобидна. Лично аз усъмня ли се, че имат задна хрема, свикнала съм им и знам кога я имат, започвам веднага с промивка с Фитоназал педиатрия, спрей за нос със сребърна вода, Цинабсин и Инфлуцид. На големите даже започвам ударната доза и успявам да ги пресека. Другото, от което съм доволна е Алиум сепа, на Боарон е гранилки, но Цинабсин по ми допада.
Каката беше с грип, но го изкара леко. Обаче пък стартира с 39⁰ и главоболие. Лекарката и изписа Тамифлу и я пресече буквално от първия прием, но тя го започна около 14ч след като вдигна Т. Племенника ми го изкара доста тежко, но почна лекарството на 3 ден. Явно има голямо значение кога се почва.

# 664
Мило в момента Вики приема Фунгостатин, но орален гел не намирам в никоя аптека ,та се чудя с какво да се мажа аз

# 665
Мило в момента Вики приема Фунгостатин, но орален гел не намирам в никоя аптека ,та се чудя с какво да се мажа аз
Сиропчето е гъсто ще стане да се мажеш. Принципно ЛЛ беше ни казала да мажем устата с него. Хубаво да постои в устата преди да се глътне,да се мажат отвътре бузките и езичето. По тази логика смятам че и ако мажеш добре зърната,ще свърши работа. Пробвай!

# 666
Ще пробвам,благодаря ти

# 667
Ходихме на лекар. Оказаха се гадни зелени сополи, които се стичат на гърлото. От миналото боледуване е останало от преди 2 седмици. Без никакви симптоми, чудя се как може да избегне такова нещо. Лекарката се притеснява да не слезе към гърдите. Изписаха ни един куп неща, борбата с даването им е жестока…

# 668
Пф , хора ,ужас , болни, обриви , много неприятно , дано бързо да им минава на всички деца всяко неразположение  !
Аз пък се ядосвам за други неща.Оставихме днес за 8 часа малката при майка ми , всичко наред , но я е приспала на ръце , макар че забраних. Тая вечер още сме тук , мм не иска да ляга ,че да легне и малката ,после тя не иска да ляга , пищи, единия дядо се почерпи и се рязмрънка , че реве , скарах се с нвго, скарах св с  мм , майка ми я взе уж да я приспи , сега пък говорят си по тела с другия дядо  в др стая , сега пак ще се приспиваме  на ръце. Просто 7 дена мъки отиват на кино.Тя не , че иска и на ръце , сега ако я взема и ще почне пак да пищи, вече не виждам светлина в тунела.Всяко спане е на зор , ако изобщо има такова.Снощи беше "купон" до 3 през нощта .Рева рева , игра си , бисквити яде и накрая пак насила я приспах.Станах рано и ми се спи, но както се досещате няма как да заспя без тя да го направи първа .За жалост според всички останали на детето не му се спи , я виж как си играе ! Писнало ми е да обяснявам , че най - добре я познавам и просто е превъзбудена.

# 669
Явно каката е заразила малката, то се и очакваше. Вдигна температура. И разбира се утре е почивен ден.

# 670
  • София
Е вкъщи е борба със съня. Нощем спи в най-добрите случаи от 22 до 7ч, през деня час и половина от 13 до 14.30ч. И да не мислите, че сънят е сън, буди се, реве, пие вода, играе си. Все още заспива легнала върху мен, галя я по петте косъма на главата и така се унася.
Малката е с бронхит. За щастие не вдига температура и кашлицата понамаля от инхалациите, но в понеделник ще пускам секрет, защото сополите са на килограм. Отделно и баткото е с хрема, минава в зелено и подозирам бактерия от ДГ.

# 671
Ужас,дано бързо се оправи

# 672
Орехче и Неизвестна, искрено съчувствам за трудното приспиване.
Болибон дано се оправите по-бързо, също и другите болни.
При нас обрива е по-добре или поне не е по-зле и не знам дали да ходи утре или да го заведа все пак и да съм в готовност да го вземе.  Според лекаря е имал вируса поне няколко дни преди обрива и който е бил здрав вече е заразен.Тъкмо 3 седмици започнах нова работа и съм в изпитателен срок. Ако не смятах, че има смисъл в дългосрочен план щях направо да си остана вкъщи. Не минаваме месец без да се разболее.  Мажа всевъзможни кремове, мия дупето редовно и още е подсечен, такова чудо не е било. Пробвах Бепантен, Судокрем, Мустела спрей, драполин, Гентамицин, Бочко, Метаниум и билков крем с невен.Приемам съвети всякакви.

# 673
Орехче и Неизвестна, искрено съчувствам за трудното приспиване.
Болибон дано се оправите по-бързо, също и другите болни.
При нас обрива е по-добре или поне не е по-зле и не знам дали да ходи утре или да го заведа все пак и да съм в готовност да го вземе.  Според лекаря е имал вируса поне няколко дни преди обрива и който е бил здрав вече е заразен.Тъкмо 3 седмици започнах нова работа и съм в изпитателен срок. Ако не смятах, че има смисъл в дългосрочен план щях направо да си остана вкъщи. Не минаваме месец без да се разболее.  Мажа всевъзможни кремове, мия дупето редовно и още е подсечен, такова чудо не е било. Пробвах Бепантен, Судокрем, Мустела спрей, драполин, Гентамицин, Бочко, Метаниум и билков крем с невен.Приемам съвети всякакви.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057668971063
Ей това вършело чудеса при подсичане. На 1 приятелка малката беше цяло лято зверски подсечена и тя ползва 20 крема и само този оправи положението. Беше го купила от Троян ама ми прати фейсбук страницата дето може да се поръча.
На всички болни да оздравяват бързо ❤️

# 674
Мажа всевъзможни кремове, мия дупето редовно и още е подсечен, такова чудо не е било. Пробвах Бепантен, Судокрем, Мустела спрей, драполин, Гентамицин, Бочко, Метаниум и билков крем с невен.Приемам съвети всякакви.
За моя дрисльо варя смрадлика, изчаквам да изстине, топвам по-голямо паче памук, хубаво да се напои и слагам в памперса, върху дупето - само това го оправя. При следваща смяна - нов компрес.

Общи условия

Активация на акаунт