Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 15)

• 24 538
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Меджик, Орехче, дано всичко е наред!

По темата с книжките, някой има ли такива книжки и интересни ли са на децата? Или виждали ли сте ги на живо и заслужават ли си?

# 286
Орехче, Любовчето само веднъж е вдигала температура и получи същия обрив. Даже след като оздравя пуснахме изследвания и педиатърката по вайбър, без да я е виждала, предположи, че е имала и обривче. Дали е нормално при температура или е характерно за някакъв тазгодишен вирус, не знам, но явно си счита за нормален симптом. Мисс, доста претеснително изглежда, дано се установи от какво е и да си знаеш занапред. Лизи, книжките изглеждат страхотно, тези специално не съм ги виждала на живо, но бих взела. Даже отдавна съм наумила да вземем голяма с животни, не знаех, че има и с приказки. Голямата ми дъщеря имаше първо с домашни животни, после взехме и с диви животни, с тях играеше най-много и даже до 5-6 годишна.

# 287
Благодаря, момичета! Най- вероятно няма да разбера какво е ,но каквото такова,само да минава.Иначе си я мия на ден по 5 пъти като пускам хладна вода накрая, докато беше с темп я държах по тениска,боса събувах,миех постоянно челото,врата,зад ушите.Реално обрива се появи около 13 часа , след като температурата беше спаднала.
А иначе и Ади се научи да развинтва капачки - например на бепантена и се маже с него,или маже мас,  на кал гела, на бутилки от вода...
Нещо не ми харесва как ходи навън.Много събира краката навътре, особено ако е със зимните ботуши,те не са плътно по глезена и го отдавам на това , но ще видим,ако продължи така като се затопли и минем на тънко чорапче с маратонка,ще се ходи на ортопед.
Много назад се върнахме с тоалетната и с храната с тая болест,сега всичко отначало.
Иначе да не е само оплакване - страшна бърборана е станала.Научи се да казва кой как се какза от семейството , постоянно обяснява - тука, там, падна , мокро, мръсно, топло , като последните 3 не ги изговаря перфектно.Казва думите нокти, паяк и разни такива що годе сложни по мое усмотрение.Малко се е поспряла с катеренето навсякъде, ама сигурно защото не и беше добре.
Мисс, какво стана с онлайн прегледа?

# 288
Орехче, още не ми отговаря докторката Disappointed чакам да изтекат 16те часа....

Божидар също навън не върви добре с гумените си ботуши. Падна ония ден на кофти настилка. Ужули си лицето ммого малко, обаче челото се поду... Изравни се от двете страни с на баща му удара... Не знае какво е бавно, чакай, дай ръчичка... Рева рева и хукна пак...

# 289
Лизи ние имаме втората книжка която издава звуци и е любима на Плами. От нея научи как прави вълка. Ще ти пратя снимки на лично в месинжръра да видиш дали си заслужава.

Ради момичето се казваше Тина Петрова. Тя е активна във всички бебешки продавланици. Нашето платно беше обикновенно. Не е било от по специалните,които са против пързаляне.

За ботушките и Плами сякаш леко ходи странно и то не ходи,а бяга. Напоследък само иска да бяга😢
П.С и Палмена отваря развърта,но някои капачки.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 09:59 от Милото

# 290
Ами няма отговор времето изтече. Пак ще опитам като заспи с друг лекар.
Иначе сега е така пълния томбак.

Рецептата за обяд, любимата му супа. Майка ми му я направи за първи път. Аз повторих днес.

Спанак две шепи
Нахут от буркан малък използвах
Сметана около 100мл
Като цяло всичко е колкото искате... Пасатора и готово. Ако нахута е сварен само до готовност на спанака се вари. Сметаната когато пожелаете я слагате.... Седи с отворена уста и зор ми дава.

# 291
Меджик, Звучи интересно, а сметаната заквасена ли е?

# 292
Течна Лизи, изивнявам се, че не съм пояснила

Това е крайния резултат, аз правя по две и повече, защото с моята прителка си разменяме буркани. Тя готви за двамата и аз така и после имат храна за два дена за да може единия ден поне да не готвим, а да сме навън. И днес е такъв ден.. Отиваме на детски кът Grinning

Ъпдейт Blush
Божко няма нито едно петно и помен от обрив, а ни викат на преглед...

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 10:45 от Miss AG

# 293
  • Велико Търново
Мисс, Орехче, как са децата? Разбра ли се от какво са обривите?

Вики и тя вече започна да отваря бутилките, беше помъкнала една празна бутилка от прах за пране и вчера я гледам я отворила.

Момичета, някоя беше писала че след ваксината за морбили детето е вдигнало температура. На кой ден от ваксината беше?
Вики от сряда вечерта ми вдига до 38,4. Вчера уж я бях смъкнала до 37,3 и тази нощ пак беше с температура. Ваксината беше миналия вторник.

# 294
Плами вдигна на 10,11,12 ден и след това изби обрив😪

# 295
Plamingo, Божко също 11 ден точно. Но при нас точно тогава за първи се появиха и петната... Беше ужасно и не беше само това, доколкото си спомням и гърлото го хвана. Всичко наведнъж.
Вчера той имаше едно петънце и се молех да остане, но днес е абсолютно чист, а сме на лекар в 14:30. Чудя се да ходя ли или данго отмени, защото знаете какви са тук. И другия път ако ни се наложи, може да не ме вземат на сериозно.

# 296
Сами имаше температура на 9ти и 11 ден 38 градуса, Яна на 10 и 12ти ден, пак около 38, после имаха разстройство от температурата. Сами му давах панадол, защото беше отпаднал, а Яна беше видимо добре и нищо не съм давала.

# 297
При нас слава богу нямаше нито обрив нито температура или ако е вдигнал температура то е било за кратко и да не съм разбрала

# 298
  • Велико Търново
Tired Face това ме притесняваше, дано да минава по- бързо. Иначе я гледам че си играе, но ѝ се доспива по- рано от обикновено. И понеже съм сама през деня давам Нурофен като стигне 38 градуса, че да не се чудя какви да ги правя и двамата.

Мисс, ако им покажеш снимките? Да не стане така че ако се появят пак да минат докато ви приемат.

# 299
Да, ние го обсъдихме, ще отидем. Имаме доста снимки...а той има малки по крачетата, сега като го погледнах. И в горната част на бедрото в памперса. Отново изглеждат все едно бълха го е хапала, но от опита ми вече знам, че не е бълха 😊

Общи условия

Активация на акаунт