Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 11

• 53 871
  • 870
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И сега ги ограничават. Раждах преди два месеца.

# 331
Свиждания има всеки ден между 17 и 18, ако не бъркам. Относно бебето и аз мисля, че таткото го видя веднъж (пак в този часови диапазон). Не съм се съобразявала с това кога ще дойдат другите татковци. Когато дойде мъжът ми, заведох бебето и двамата влязохме в стаята за изписване.

# 332
Да, ама нали стаята трябва да е свободна, за да можеш да влезеш. Като питах в неонатология как става свиждането, те ме помолиха да ги предупредя предварително. Ние трябваше да изчакаме няколко минути двойката преди нас да освободи стаята, за да можем да влезем.

# 333
  • София
Тесария, според мен сега не са толкова строги мерките като по ковид. Освен това наистина няма толкова много раждащи, че всеки ден да е навалица пред неонатологията.

# 334
Момичета, има ли хладилник в самостоятелните стаи?

# 335
  • София
Нямаше, когато бях аз (декември 2022 г)

# 336
Няма хладилник, от миналия месец инфо.

# 337
Това ми беше странно решение, защото като раждах в първа база , имаше мини хладилник и сега, като бях в база 2 бях изненадана, че няма. Аз си оставих един сок и яйца в техния хладилник. Не ми правиха забележка!

# 338
  • София
Може да се ползва техния хладилник в нещо като малка кухня в дъното на коридора. По молба на персонала това, което се оставя, е хубаво да е надписано с имена и номер на стая.

# 339
Здравейте, знаете ли д-р Дойчиновски дали е на работа тези дни? Пиша му, но втори ден не отговаря. Да не е излезнал в отпуск?

# 340
  • София
На работа е. Ще отговори, когато може. Ако е спешно му се обади. Отпуска е чак август.

# 341
  • София
Имам дата за секцио вече.
Интересува ме, то като е в делничен ден, приемат ли уикенда (нали ден преди това приемат)? Вероятно да, ама да си питам.

# 342
  • Замък сред облаците
Приемат, има назад описано в темите от други момичета секцио, включително една влогърка Анна май се казваше беше обясняваше в нейно видео (2022г).

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 15:35 от АА

# 343
Здравейте,
Има ли разлика в цените на секцио по медицински причини и секцио по желание. АГто ме съветва да е секцио (поради висок диоптер) и аз съм съгласна, но иска да мина и през очен и да имам становище и от там. Трябва ли да моля очния да ми даде заключение, че не мога да родя естествено или е без значение за крайната цена на секциото? Simple Smile

# 344
  • Замък сред облаците
Нямаше значение последно.

Общи условия

Активация на акаунт