Пеем песни, стихчета редим, ОКТОМВРИйско бeбче веселим!

• 12 439
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
 ooooh!  Малееее колко много сте изисали,а аз дори не съм се отчела Blush
Отивам да чета,да разбера каква е клуката  Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 23:37 от gudza

# 211
  • София
 Да се оплача от форума - такъв хубав дълъг постинг ви бях написала, атой взе, че се счупи  Sick

Та сега накратко - трогната съм от пожеланията, особенно от стихчето на Лови! "Прибрах" си го в нейната папка  Laughing.

Това  за зверското отношение към пациенти - чувала съм, ама че някой ще постъпи така с БЕБЕ ... А това, което пише и Евелинка....абе това не може да са хора от майка раждани!

Темата за къщите... по-добре да не я подхващам...мечтииии

а сега нещо интересно:
http://www.dnes.bg/article.php?id=32529
честно казано...е така се ражда годиначе!

който иска може да ни се порадва на муцуните  hahaha тук:
http://snimka.bg/album.php?album_id=101047

и не прекалявайте с пиенето, само по една чашка ...няколко пъти  Joy

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 212
Майчета, пазете се от грипа - баткото ни е с 39,5 и не мога да я сваля за дълго цял ден  #Cussing out Дано опазим Ники  Praynig
Пентаксим за всичките приеми ли взимате или само за първия?  newsm78
А как си мечтаех за два почивни дни в Банско - и аз като Дбс, не от дечица и татко, просто от рутинното ежедневие и липсата на контакти...Ама не би... Tired
Това за лепенките на устичките...направо ме шокира  #2gunfire
Спокойна нощ! Hug

# 213
Добро утро и от мен момичета Hug Hug
Тая сутрин май не ми се спи от 6.00 часа съм будна,сложих една картофена крем супа да готвя за моите в къщи.  food002
После имам цяла сутрин само с такива дейности да върша: 1ironing wash hang newsm28
Омръзна ми вече тая димакинаска работа,всеки ден има,няма ли да има край някога и почивка smile3518
КРЪЦ не се ядосвай за къща,хубавите неща стават бавно newsm03.
И ние сега сме на вълна къща да строим само че тип сглобяема,почти цял месец се ровя в нета и търся модел една харесам мъжа ми говори да види колко струва и с какви материали се стори и после останем разочаровани,та сега съм си казала че предварително  няма да се настройвам за къща,ще оставя времето да покаже коя къщичка като модел ще си харесаме и ще е по наш джоб,че това в днешно време е много важно!
Мечтая си как ще се седна на верандата и вечер с мъжо ще си пийне по една чашка червено вино  Wine Glassи ще си хапне някоя др глезотийка,която ще сготвя,а ЕЛЕНА И САШЕТО ще си играят на двора,а той ще  е тревичка рай грас цветенца и кът детски за деца,ей МЕЧТИ......................... family 1swing
Дано се сбъднат newsm03
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ ДНЕС!ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ И ДА РАДВАТ МНОГО ,МАМА И ТАТЕ! newsm67
Целувки на всички  love001 newsm51
Прятен ден newsm03

# 214
Ха добър ден...
За къщи не  ми се говори... вчера татко си дойде от Варна (помага на мъжо в ремонта) ужаааас точно до нас са започнали още 2 кооперации, а според кварталния план от преди 2 год там трябваше да има паркинг и хората да се обезщетят с апартаменти в  кооперацията изградена на съседния парцел..Ха познайте сега цялото каре трябва да ставаме пешеходци..Кандиларов хубаво го биха за паркомясто, ама трябва и кмета и главния архитект, абе всеки общинар, от който зависи tantrum fight fight
А толкова избирахме мястото.. и като си помисля, че се отказахме от кооперация на къде, къде по-добро място само заради слънчице, изглед и парко място #Crazy #Crazy

Теди, има има край домакинската работа, казваш майната и и си взимаш децата и излизаш на разходка.. Аз като лопна вратата след себе си гледам да не мисля до колко ще стоя вечерта за да вкарам всичко в ред..

Да ви се оплача, трябва да се връщам наработа през лятото, а моите планове бяха за септември (поне да наближи годинката)...Сега ми е едно криво, гушкам го и плача, защото ме е страх, че ще пропусна зъбчетата и първите стъпки..А за капак и идея си нямам кой ще го гледа. Само да отбележа, че трябва от раз да започна 5 дни по 8 часа...мъкаааа smile3518

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 08:26 от KOTE

# 215
Добро ви утро  Grinning

То както е тръгнало и днес ще се пие, ама този път наистина винце ще да е Naughty Все пак днес си е един Трифон - Зарезан. Сега и за мръвка трябва да помисля, щото снощи не се сетих и извадих едни тиквички от фризера за кюфтенца......... Embarassed
Весе, дано да се оправи баткото бързо, а вие да останете здрави!!!
Не си спомням дали ви се похвалих, ама преди седмица се сдобих с дънки (които за моя изненада ми стоят добре). Евала обаче на мъжа ми и на продавачката Simple Smile Аз си носех мои дънки и й ги показах, казах: "Искам такива, но по-големи Mr. Green). Жената два модела извади, пробвах ги и мъжът ми с нескрито възхищение одобри едините дънки Heart Eyes Е, кажете ми как да не си ги вземеш и как да не си ги носиш с кеф Laughing
Патс, тия муцки на забързан каданс направо на клипче мязат Hug  И Ема така разглежда и прави муцки, а като й натежи главата и буууууум  Heart Eyes
Сега отивам и аз да посвърша това онова от горепоказаните от Теодора дейности, пък после пак ще се включа.
Честити месечинки на бебоците родени на 02. Да са здрави и щастливи!!!
Приятен ви ден и време подходящо за разходки Hug

# 216
  • Някъде в Европа...
Малеее, много сте активни. Вчера написах постинга си, но той не се публикува #Cussing out, и вечерат какво да видя - та вие сте изписали темата. Laughing
ЗА жилището - ние се сдобихме с такова през лятото. В момента е разкъртено и чакаме да стане по- топли4ко, та да се подхваща ремонта. Има вероятност обаче въобще да не се започне и да не влезем в него, но затова ще пиша ако стане........, защото още не съм наясно да се радвам ли или не, за евентуалните промени в живота ни, който ще предстоят в близко време...... Стана ли ви любопитно ....? Laughing
Теди, и на мен ми е до гуша дошло от домакинстването, добре поне че съпругът ми готви. А иначе и аз действам както е казала Коте, вземам дтено и вън  Simple Smile

Ей, после пак, че Малчо се събуди.
Целувки на бебоците!

# 217
  • Стара Загора

Зелчо прости ми  Heart Eyes това е за теб  Hug
Аз днес съм на метлата Twisted Evil Снощи сержи беше наряд...аз от миткане по улиците се прибрах със Слави към 16 часа..играхме, ядохме..в 19 часа имаше баня, пак манджа и детето заспа. Аз седнах да си догледам О.С /бубето питаше от къде съм го дръпнала...от нашия торент беше/ и само да ви почерпя по едно винце...защото когато спи Слави не пиша много, че клавиатурата ми много шумна и тракането го пробужда по някога Tired Та легнах си благополучно и в момента в който си лягам на вторият етаж /точно под нас - аз съм на 3ет./ започва як купон с яка музика...това става в 22,30 часа Rolling Eyes При което Слави се буди в 12,30 от вече зверската музика и виковете, които идват отдолу и започва да плаче. Гушкам го..давам биби..той не Tired Решавам да му направя мляко..все пак не е ял 5часа почти..но той отказа /понеже вечер ми спи по 11 часа и явно не му се ядеше/ Аз вече  Twisted Evil обличам се и слизам долу...около 10 мин. звънях за да ми отвори момичето отдолу и аз вече  Twisted Evil Close Twisted Evil бях нещо такова. И казвам - извинете..горе над вас се опитва да спи 4 месечно бебе...незнаете ли...01,00 часа е все пак Tired При което момичето - ами аз незнаех, че има бебе  Shocked При което аз изтрещях...живеем вече три години тук..много добре ме познава и ме е виждала с корема...а скоро и няколко пъти се засичахме по стърбите като качвам Слави към нас с кошницата за кола. Аз в тази кошница не нося ябълки Twisted Evil Дори му се радваше веднъж...явно и е къса паметта на тази 15 годишна мома Crazy Казах и - ако още веднъж го събудите ще ви го донеса тук Mr. Green Имаше музика още около 20 мин. и спря. Тя спря..ама Слави буден и ухилен..на човека му се играе Mr. Green И гука в кошарата..аз вече нервна...докато заспи зор.
КОТЕ много гадно, че трябва да се върнеш на работа Tired
AIR-че на мен ми стана любопитно  Mr. Green Да не отивате в Гърция  Rolling Eyes
За къщата - имаме собствен апартамент но той трябваше да ми е моминското жилище ама аз много бързо дръпнах сержи към олтара Mr. Green Около 90кв. но е две стаи и бокс. Едната ни стая е около 45кв..спалнята е около 30кв...имаме и две тераси /едната е около 20кв. а другата е 10кв./ Но има много чупки и просто няма как да си направим още една по-малка спаня а ще ни трябва да детска все пак като поотрасне Слави. За това строим къща на СТ. минерални бани.

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 10:00 от Хера

# 218
Херка, нашия съсед се води скинарче...........Мама и тати се преместиха на друго място и оставиха момчето само........Ела да видиш какво става. И ние купони сме правили, ама гледаме към 12:00 - 1 да сме приключили, а те тогава започват. В началото са кротки, но като си пуснат свинята около 4 сутринта направо ми иде да ги убия. Факт е обаче, че откакто Ема се роди е правил веднъж купон на Нова Година и веднъж преди седмица (местихме се в 2:30 с детето в другата стая.....), а те откараха до 7:30 сутринта. Пък за ей тази неволна грешка съм се смяла с глас
Цитат
Едната ни стая е около 45км
представих си го образно Mr. Green или викаш де да беше така........ Joy

# 219
  • Стара Загора
. Пък за ей тази неволна грешка съм се смяла с глас
Цитат
Едната ни стая е около 45км
представих си го образно Mr. Green или викаш де да беше така........ Joy
ДНес съм на метлата...предупреждавам само Twisted Evil Mr. Green

# 220
Здравейте момичета!
И аз съм недоспала   Sad .
Стига с тези бирички и винце, мъжо чак довечера ще се прибере, с Благовест ли да си кажа "Наздраве!"  Laughing
Херка, много кофти с това девойче  Twisted Evil .  Ама добре си й казала, даже малко й е било. Преди като живеех още при майка имаше такива съседи нас нас - фенове на ремонта и купоните. Тия хора сменяха плочки 2 пъти годишно. Най-смешното е, че ги сменяха на части - нямали пари да купят за цялата стая и затова ги сменяха до половин стая  Shocked . Таквоз чудо не бях виждала до тогава. Направили си мивка в спалнята  Rolling Eyes и аз се будя и тече над компа  #Cussing out . Та тогава се качих да се разправям с тях и видях чудното им жилище - половината стая с мрамор, другата половина с теракота, а по стените и малко фаянс като в баня  newsm78 . Като се прибрах едва се събрах от пода, толкова се смях.
Като казах ремонт и на нас ни предстои - ще се местим в по-голямо жилище. Много се радвам, защото е на страхотно място - до НДК и ще ми е много удобно да фуча с количката. Само че ни чака зверски ремонт. Даже и ВиК и електро инсталациите, следват дограми, изолации, плочки, ламинат... Поне сега си имам още работа - да ходя и да ги избирам. В момента проучвам и къде да дам поръчка за кухня. Исках да накарам мъжо той да ми направи фината шпакловка на стените (ех, спомени, като се запознахме още работеше на обекти), че ще я направи страхотно, ама той ме изгледа  #Crazy и обеща да ми прати майстори. А при нас това за децата на обущаря дето ходят боси важи напълно и сега си се представям как боядисвам стени  Sick . В сегашното жилище като се нанасяхме ми прати майстор да се учи на моите стени да слага плочки, добре, че татко му помогна  Wink .
На работа не мисля да се връщам до края на годината. Имах планове да се върна пролетта, но мъжо ме хвана да върша част от неговата работа. Поне мога да я върша от в къщи и да гледам детенце.  А есента ако почна магистратура и дадем поръчка за втори бебок, май въобще няма да се върна на работа  Confused .
Хайде, че Благовест ме вика да го храня.
Лек ден и много  Hug !

# 221
Херка голямо чудо голямо нещо е тази стая Mr. Green  Wink
Та ето ни и нас на линия  Hug
Ох това дете като се опули тази нощ в 3 та до 4,30  Tired няма сън .
Vesseto s много е гаден този грип мила ,карам го в момента направо съм като пребита,пожелавам на баткото бързо оздравяване и дано опазите малчо Peace
За къщите и ние сме в апартамент,но голям 120 кв.,като дойде момента за  newsm79 clean clean clean ставам така smile3557 newsm77,затова карам на части  Mr. Green и така няма спиране ,докъто приключа едното захващам другото
Ама какъв снежец се сипе при нас ,дано натрупа та да се радват децата .
Ай де до после че ме викат Grinning

# 222
Добро утро, мили дами и малчовци! newsm51

Аз докато се наканя и пак  почти сте изписали цяла тема Laughing

Исакм да ви благодаря за усмивките и прекрасното настроение, с които се зареждам след всяко четене! Дано да продължаваме в същата атмосфера и дух  bouquet  bouquet  bouquet

Хера, мноого ги обичам такива комшии Mr. Green А защо не им извика полиция направо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нашите са тихи. защото са пенсии, обаче току решат в 12 посред нощите да си местят мебелите или да чукат нещо. И все с мил и любезен тон се обясняваме, ама оправия хич няма. И кой ли ден ще сменя тактиката #Crazy А пък всичките са бивши висши военни и изобщо не са свикнали някой да им противоречи.

За строежа, и нас ни чака, но ще е чак когато каката вземе книжка, че до парцела градски транспорт няма. Още 5-6 години има дотогава. Апартаментът ни е много голям и засега ни е предостатъчен. Иначе като си помисля, че ще се разправям с майстори и косата ми се изправя. Едни приятели построиха тази година, но  що нерви изпотрошиха и излишни пари. Голяма разправия е! Но в тази връзка, Кръц, новото си е ново. По-трудно и по-скъпо е да се преправя нещо, отколкото да се построи. Дано скоро си разрешите проблема.

Анна сладко, сладко си похапва плодовите пюрета. Вече свикна с лъжичката и не се опитва да я цока. Изяжда по около 50-60 между сутрешното и обедното хранене. Досега всичко й харесва. Дано да сме така и със зеленчуковите. Утре сме на консултация в Торакс / там май грипни епидемии няма/ и ако лекарката прецени, ще ни сложи последния Пентаксим. Да минава, че напоследък с тези предавания по Нова доста съм се стреснала.

Толкова от нас с Анна засега! Отивам да си допия кафето, докато има мир и тишина.
Лек ден на всички и много усмивки!

# 223
Аз пък тази сутрин се стегнах и в ранни зори свърших всичко по къщята! И проснах и измих чиниите, оправих спалнята, после прахосмучех и за капак и измих пода! Е, сега доволна ще си мързелувам цеееелия ден!  Flutter А и съботата и неделята няма да чистим с татито, а ще се посветим на себе си!  Party

# 224
Здравейте и от нас с малчо. Hug
Мале кво е тва чудо цял ден няма достъп до нашто форумче Mr. Green #Cussing out
Айде да се отчета .Малкия днес цял ден милото не спа ей сега се опитва тука малко да дремне ама пак си мрънка.Има такива кризисни моменти и се надявам тая нощ да поспи поне повечко. Mr. Green Grinning
Днес се обадих да видя какво става ще ходим ли на консултация и педи ми каза : Ами добре че се обади спрели сме консултациите и ваксините може би другата седмица ще ви взема. Sick
Ами хубаво че поне се обадих.
Следобеда походихме малко, че да ни хване зимното слънчице като за последно. Wink
По повод на съседите днес нашия реши че ше си пробва бормашината и аз точно тогава го кърмих Sick Shocked на малкото направо му хвръкнаха очите.Изпадна в недоумение и спря да суче направо ми идеше да ида и да го направя на гъз..... #Crazy #Cussing out #2gunfireШума наистина беше ужасен имах чувството че ще ми падне стената.
Абе знам си аз че е по-добре да си в къща ама няма как ние ще слушаме цял живот какви ли не изродщини.
Голяма съм патка ами ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТИ ДНЕС ПРАЗНУВАТ СВОИТЕ МЕСЕЧИНКИ нека бъдат най-послушните бебоци на мама smile3525 newsm51 и тате.  ura baloni baloni
 Ами това е момичета за сега от нас . Утре нашите ще идват и ние малко с мъжо тамън ще разпуснем. Mr. Green
Лека ви вечер от мен  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 18:33 от mira sm

Общи условия

Активация на акаунт