Пеем песни, стихчета редим, ОКТОМВРИйско бeбче веселим!

• 12 439
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от нас порасналите!  newsm68 newsm44 Ставаме на 4 месеца вече и по този повод ви черпим
 Misc Baby Bottle   party023  beer  cheers  Wine Glass  cook
Кръц, темичката е страхотна и благодаря за пожеланията! Голям е сладур Цеци!
Хей, аз гледам само комедийни сериалчета по foxlife и gtv - та понякога и по два пъти една и съща серия да я затвърдя, щото суртин повтарят тези от предния ден  Grinning. Любимите са ми Розана, Двама мъже и половина, Приятели, Само за снимка, Дарма и Грег, Царят на квартала. Много харесвам и всички обичат Реймънт ама някой може ли да ми каже кога и по коя тв го дават?
Та по този повод с филмите и Калоян се научи да ги гледа  Joy, а баща му иска да го научи да гледа мачове, а не "женски сериали"  Joy  hahaha ...ама като мама е по цял ден с Калоян.
Бързо оздравяване на болничките!  Hug

# 46
  • Виена
Добро Утро Hug
 Мерси на вси4ки ви мам4ета,знаех си,4е 6те намеря подкрепа от вас,много съм благодарна на вси4ки за милите думи Heart EyesДано наистина с татито ми вси4ко се развие и приклю4и наи добре Praynig
 И на мен ми бе6е любим сериал Кварталът,ама сега6ният сезон не6то го изтзрвах,все забравях да го гледам Crazy,ама 6те си го дръпна целия сезон и 6те го изгледам със сигурност.Ина4е аз пък много се запалих по Бягство от затвора и ве4е изгледах и втория сезон до 14 серия и все 4акам да ка4ат о6те някоя,4е ми е интересно как свър6ва Flutter
 Моя бебок ве4е яде само 1 път но6тем,4ак не мога да повярвам о6те(да 4укна на дърво де).
 На едното пал4е на кра4ето му бе6е леко забрало,в4ера питах педито и каза,4е е от нокет4ето растяло леко навътре,каза,4е 4есто се слу4вало при бебетата и да не му режа ноктите на краката и ако не се оправи да се обадя,6те ми изпи6е някакво крем4е с антибиотик да го мажа.
 Уф,много тежим,има ли някои друг бебок които да е колкото нас?9 кг.ми се струва прекалено много,а не яде много,по 160мл.на ядене,ама на 3 4аса.Каката е била 11кг.на 1 годинка.Направо се притеснявам,4е 6те е голям 6и6ко-ми6ко CrazyМакар,4е не изглежда много пухкав,по скоро е един такъв едър и жилав.
 Илиан4е мила бързо да се оправя6 Hug
4естито на бебоците които днес стават на 4 месеца!Да са здрави4ки и много 6тастливи!

# 47
Teди, верно че е тежичък Влади. Ето един бебок, по-дебел от нас Mr. GreenНЕ се тревожи, той се роди едър и голям, така  ще си върви.Не го сравнявай с каката, знаеш, че бебе с бебе не си приличат. За ноктите, веднъж му ги отрязах и на двата палеца забраха и се образува гной. ooooh!Та прави риванолови компреси и се оправи.Повече никакво рязане ноктите на краката, Naughty пък ако ще като на орел да ги пуска

# 48
Зелче, аз сега се подвизавам в Разград при бабите..
Но и тук се стопи почти... в голяма чуденка съм навън 2 градуса и тихо, слънчево.. дали да го изкарам, а?

# 49
Добро ви утро и от нас с Калоянче Hug
Най-напред искам да ви благодаря още веднъж за пожеланията и хубавите думи Hug smile3525 newsm47 newsm74.
Честита месечинка на Калоян адаша и на Ния да са живи и здрави бебчета и много послушни на мама и тати.  ura  Gift baloni baloni
Кръц много активен Цеци да ти е жив и здрав юнака. Mr. Green
Теди дано всичко с баща ти се размине и нещата да се оправят много бързо.Мъката по родителите е много голяма. Cry
Илиянка мила бързо оздравяване/ много кофти грип/ дано бързо отмине и да не прихване малкия Саши.
Момичета абе вие големи маняци с тия сериали аз почти нищо не гледам.Всъщност много обичам комедийните сериали по GTV .
Малкия тази нощ пак се буди 2 пъти оф направо ходя вече като патка smile3538Ако един ден ме остави да спя на другия ми го връща. Sick Mr. Green
Момичета надявам се тези кризисни моменти на малките мишоци да отминат и стига с тия ръчички. smile3556 newsm77
Тази седмица ще чакам да дойдат нашите че много съм се затъжила за тях. CryТолкова е кофти да си далече от тях понякога наистина много липсват.Айде че пак  се разчувствах cry no
Айде момичета желая ви приятен и ведър ден  Hug

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 11:04 от mira sm

# 50
Хайде на софрата!!!! Днес Анастасия става на 4 месеца и по този случай черпя виртуално!!!! cook cook beer3 beer Wine Glass  party023 cook  И за бебоците- Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle!!!!!

Честита месечинка на Коко на Слипи!!!  bouquet

Кръци,много се веселих с Цеци! Grinning Много як е наистина, ама нали е мъж-само така!!!! Laughing Всички мацки ще се захласват, какъв е юнак!!! Laughing А, за Кварталът, защо се е отказала пък тая Миша, не виждам да е поканена за по-отговорна роля в игрален филм.. newsm78

Таралежче,да сте живи и здрави, и свекър ти да се оправи!!! Hug

Теди-799,голям е юнака, но спокойно. Ние сме моми и за това не трябава да се мерим с вас 4470 Grinning

Тук е слънчево и се надявам да се задържи така, че да излезам с малката принцеса!!!

Чао засега!!! Hug

# 51
Здравейте Laughing

Кръц аз като гледах клипчето имаше звук Mr. Green Ние също бяхме харесали една такава гимнастика, но се притесних, че може в даден момент Ема да я обърне върху себе си и се отказахме..........Ето, че Цеци е успял да я обърне, но детето има инстинкт за самосъхранение Heart Eyes катурва я на една страна Hug
За филмчетата - от ТВ-то гледаме "Двама мъже и половина", "Доктор Бекър"- (свърши) и "Сестри по неволя". Иначе гледаме, нещо от РС-то. Аз межу другото си падам по анимационни филмчета като "Ледена епоха", "Литъл Чикън" и т.н., но си падам и по фантастика...
За рязането на ноктите Всяка седмица на ръчичките (мноооого бързо растат), а на крачетата два пъти съм ги рязала (единия път на всички пръстчета, а другия само на палчетата) досега не е имало проблем и се надявам и да няма.
 Честито на Ния и Коки!  Heart Eyes Hug

# 52
здравейте момичета,
Two Heartsчестити 4 месеца на Анастасия и Калоянчо и поздравления за хубавите им майчета  Two Hearts!

тедито, много ти съчувствам за татко ти. и моят не е много добре със здравето. докато бях бременна ,решихме да не пътуваме,а той не можеше ,защото брат му беше тежко болен и се грижеше за него. когато Васко се роди ,чакаха чичо ми да почине всеки момент и добре поне ,че доживя да чуе за раждането на племенника си, но мн. скоро почина и последва организиране на погребение ,панахида и т. н. ,после и баща ми се влоши. по Нова Година не ни разреши да си отидем до Ст. Загора- беше го страх да не простудим детето и дойде да го види чак на именния ми ден и то само за няколко часа. не го бях виждала повече от година,нищо че живеем в една държава, и още се притеснявам за него.
стискам палци да получиш добри новини от прегледа в София Praynig!

а относно АМ, и на мен ми предписаха Аптамил, но HA ,а такъв не успяхме да намерим в България. смятам ,че е най-добрият избор, но се наложи да го заменим с Милумил и мога да ти кажа,че вс. дечица ,които познавам и са на Милумил, наддават много яко. според мен карай с Аптамил!

момичета ,много мило ,че сте харесали стихчето! идеята беше да ви развесели  tooth, но по отношение на поетичният ми талант, за сега ще си замълча- " малка тайна"  nnnuu!

илиянче, оправяй се бързо! това с маската е неприятно ,но е най-доброто решение в случая.

# 53
Честито на всички празнуващи на Анастасия и Калоян, ще пийна в тяхна чест Wink

Коте не знам ама във Варна голям студ cold пък слънце има  Crazy

За рязането на ноктите на краката още не съм рязала, на ръцете всяка седмица, че все ходи белязана милата  Grinning

# 54
Кръци,,какъв е този Крали Марко дето отглеждаш Mr. Green.
Ние още не хващаме нищо,само си пъхаме ръцете в устата.Но аз имам съмнение,4е тези 5 седмици дето прибърза Андрес да се роди сега си оказват влияние.Пък може и да сме си по бавни,знам ли newsm78.Ина4е много се смее.Пове4ето сутрини така посреща баба си и тя се побърква от кеф.И като му правя "ку- ку -бау" и "буба лази,буба лази",абе усмихнато дете,пък аз се бях спекла,4е много бър4еше вежди на сериозно.

# 55
  • -
Честити месечинки на Ния,Никилай и Калоян!  bouquetБезгрижно детство и много усмивки! Hug
Честит рожден ден на matsa qk! newsm59Големи благодарности на Кръц за темичката!Стискам палци за татковците на Тарлежче и Тедито-бързо да се възстановяват! PraynigИлияна и всички други болни и те вече да дават направление на болестите...че аман Simple SmileНоктите на краката съм рязала само веднъж и то само на големите пръсти,то на малките ме е страх да не хвръкне някое пръстенце... #Crazy Crazyа на ръцете постоянно,че иначе става като гоблен JoyНие изкарахме безаварийно снощи-заспа към 10,30 и се събуди в 4,30 да яде и аз и намерих цаката за да не се събуди като се насуче и пробутвам бибата и така я слагам в леглото.
Трябва да отивам,че се събудихме със зверско пръцканееееее и сме гладни!После пак Hug

# 56
  • София
Честита месечинка на бебе Венци на Харт от вчера и на Ния и Калоян от днес. Да са много здрави малките беборковци и много щасливо детство. newsm51 :clover:
Miki_m да ти е жива и здрава щерката! Simple Smile
Теди, дано татко ти оздравее много бързо!!!  PraynigА за бебока,  Влади е просто едър.Той е и на доста сантиметри, а и после се регулират с гимнастика. При батито остана само проблема с разширеното коремче, което много го притеснява в момента( 9 годинки).Сравнява се с другите деца. Аз не намирам, че е дебело, но той си въобразява.
Ох, момичета направо ме успокоихте. Напоследък съм голяма ревла, но като чета се успокоявам, че не съм само аз- хормони newsm78
Нокти режа само на ръцете по два пъти седмично smile3521
Поне във "Всички обичат Реймънд" всичко свършва добре!  Mr. Green
Любим сериал smile3521 и "Женени с деца" Joy и " Двама мъже и половина" ,"Дарма и Грег"smile3521 . За Мари не знам, но свекъра е голяма скица Joy
Са, страхотни снимки.Много са сладки Hug
Бързо оздравяване на Илиянка  Hug
Кръци, много е готин Цеци. Ние сме с детелината и няма шанс да я обърне, но така дърпа играчките, че я криви във всички посоки.  :35 и при мен има звук, как само си говори  love001
Да ви се похваля, вчера Косето пропълзя около 40 см, след баня. Оставих го аз и след 5 мин. стигнал до ръба на масата и главата му виси и гледа отгоре и вика. Изстръпнах ooooh! Таткото беше до него де. Иначе батито е още с температура Sad, но татито е по- добре Simple Smile.

# 57
Добро утро и от нас - е за мама не е много,че от 4.30 е станал мушморока и до 8.00 бяс, а от 9.30ч нервен...Уфф,това го пиша 1/2 час-станал е нетърпим малкия, на всичкото отгоре напоследък хич не може да се приспи сам...

Херка, за филма виж в DMCA-removal-from-Google  или  в data.bg, но в арената трябва да работиш с торенти/мисля ,че така се казва/...Иначе ние в П-в си имаме локални сървъри и там ги качват филмите.
за сериалите-ние гледаме с Кристиян "Модна къща", а от РС-то чакаме останалите серии от 2-ия сезон на "Бягство от затвора"/това са детските сериали а за другите неказвам/ Mr. GreenА тая сутрин гледа от 11 тоя по БТВзабравих как се казва...
за ноктите-и аз съм ги рязала веднъж, а после само на палците и ме е страх, защото си спомням как на мен като малка ми гноясваха...А на ръчичките-всяка седмица.

Тедито, и аз викам да даваш с Аптамил, че  Милумила надува. Иначе на моя синковец му давам за дохранване Нутрилон, ама хич не го засища-то за това е манекен детето Joy

Честито на Анастасия и Калоянчо - да са живи и здрави и много да слушкат![/size] 10хза почерпката

# 58
Честити 4-ти месечинки на "батко" Коко и "кака" Ния от 3-месечкото Ники! smile3510 baloni
Честит рожден ден на matsa qk!   bouquet
Дано всички болнички бързо оздравеят! Praynig
Кръци, браво на твоя юнак, много е силен! Ники още не успява да улови нещо в ръчички...и затова все цели юмручета в устата! Продължава да не иска биба...
До сега и аз не съм рязала нокти на краката, но на ръчичките все има някое забрало пръстче, когато ги режа... Tired
Май и този месец покрай грипа ще пропуснем ваксинацията... Thinking

# 59
  • Виена
оска това HA тука мисля,4е се води противоалерги4но,за6тото се 4удех какво е и мин.ден 4етох на една кутия.Има го на вси4ки марки.Съжелявам,4е скоро няма да  си идвам Sad,бих ти донесла.Ако много си навита оба4е,може пък  да измислим не6то Thinking.Ина4е тука има и PRE,то е преди 1 и съ6то го има на вси4ки фирми АМ,тя педито ми каза да жзема или ПРЕ или 1,за6тото Пре-то е наи ниско калори4но.Ама аз незнам и аз за6то така ре6их...Мислех,4е няма да го държи сит и 3 4аса.В БГ като си бях и търсих и аз такова,но не го бяха и 4ували,4е го има...
 кръци и аз гледах филм4ето със звук.Сладуранко голям е твоят Цеци Hug
 Лови и на6та кака има съ6тия проблем и тя има тумба4е и много се притеснява от него Sad.А и всеки които я зака4а от на6те приятели все там я по6типва Twisted EvilСега като тръгне на у4или6те мислим да я запи6ем на някои спорт,4е да не след време да обвинява нас.

Общи условия

Активация на акаунт