Ставаме на 4 месеца вече и по този повод ви черпим

. Любимите са ми Розана, Двама мъже и половина, Приятели, Само за снимка, Дарма и Грег, Царят на квартала. Много харесвам и всички обичат Реймънт ама някой може ли да ми каже кога и по коя тв го дават?
, а баща му иска да го научи да гледа мачове, а не "женски сериали"
...ама като мама е по цял ден с Калоян.

Дано наистина с татито ми вси4ко се развие и приклю4и наи добре 
,ама 6те си го дръпна целия сезон и 6те го изгледам със сигурност.Ина4е аз пък много се запалих по Бягство от затвора и ве4е изгледах и втория сезон до 14 серия и все 4акам да ка4ат о6те някоя,4е ми е интересно как свър6ва 
Макар,4е не изглежда много пухкав,по скоро е един такъв едър и жилав.
Та прави риванолови компреси и се оправи.Повече никакво рязане ноктите на краката,
пък ако ще като на орел да ги пуска 
.

Ако един ден ме остави да спя на другия ми го връща.

Толкова е кофти да си далече от тях понякога наистина много липсват.Айде че пак се разчувствах

И за бебоците-
!!!!!
Много як е наистина, ама нали е мъж-само така!!!! 

катурва я на една страна 
честити 4 месеца на Анастасия и Калоянчо и поздравления за хубавите им майчета
!
!
, но по отношение на поетичният ми талант, за сега ще си замълча- " малка тайна"
!
.Ина4е много се смее.Пове4ето сутрини така посреща баба си и тя се побърква от кеф.И като му правя "ку- ку -бау" и "буба лази,буба лази",абе усмихнато дете,пък аз се бях спекла,4е много бър4еше вежди на сериозно.
Безгрижно детство и много усмивки! 
Големи благодарности на Кръц за темичката!Стискам палци за татковците на Тарлежче и Тедито-бързо да се възстановяват!
Илияна и всички други болни и те вече да дават направление на болестите...че аман
Ноктите на краката съм рязала само веднъж и то само на големите пръсти,то на малките ме е страх да не хвръкне някое пръстенце...
а на ръцете постоянно,че иначе става като гоблен
Ние изкарахме безаварийно снощи-заспа към 10,30 и се събуди в 4,30 да яде и аз и намерих цаката за да не се събуди като се насуче и пробутвам бибата и така я слагам в леглото.
:clover:
А за бебока, Влади е просто едър.Той е и на доста сантиметри, а и после се регулират с гимнастика. При батито остана само проблема с разширеното коремче, което много го притеснява в момента( 9 годинки).Сравнява се с другите деца. Аз не намирам, че е дебело, но той си въобразява.
и "Женени с деца"
и " Двама мъже и половина" ,"Дарма и Грег"
. За Мари не знам, но свекъра е голяма скица 

Таткото беше до него де. Иначе батито е още с температура
, но татито е по- добре
. 

,бих ти донесла.Ако много си навита оба4е,може пък да измислим не6то
.Ина4е тука има и PRE,то е преди 1 и съ6то го има на вси4ки фирми АМ,тя педито ми каза да жзема или ПРЕ или 1,за6тото Пре-то е наи ниско калори4но.Ама аз незнам и аз за6то така ре6их...Мислех,4е няма да го държи сит и 3 4аса.В БГ като си бях и търсих и аз такова,но не го бяха и 4ували,4е го има...
.А и всеки които я зака4а от на6те приятели все там я по6типва