Пеем песни, стихчета редим, ОКТОМВРИйско бeбче веселим!

• 12 439
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Ехеее много празнуващи днес - всички да са живи и здрави, много щастливи!  bouquet

После повече, че използвам спането на звяра да изгладя...

# 61
 nbirthday newsm59 на Matsa_qk да си жива и здрава и най-обичаната жена.
Честита месечинка и на Ники нека да бъде най-щастивото дете на мама и тате.  Gift  party023 smile3522 smile3510 baloni че милото нещо го пропуснах по нагоре в поздравленията

# 62
Хей Весеее, зло да ви забрави Hug Да сте живи, да сте здрави! Честито на Ники за сериозната възраст Mr. Green

# 63
Валка 77,отговарям ти тук защото два пъти опитвам от ли4ни и не става...Благодаря за загрижеността Hug.Вси4ко с нея е наред,сега вършее лудорията.Махнах вси4ки снимки както нейни така и на бебо,защото в "родени в 4ужбина" обсъждаха как са им използвали снимки без разрешение за други цели.Та затова.И аз много оби4ам животинките Mr. Green

# 64
  • Откъм Варната
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Matsa_qk

Честито и на всички други празнуващи

# 65
  • София
Уф,много тежим,има ли някои друг бебок които да е колкото нас?9 кг.
Тедито, нашият батко на 4,5 месеца беше колкото вас. И като кг. и като см. - по-трудно проходи, но много рано проговори. Сега ги сравнявам с бебо и определено бебо е много по- подвижен.  newsm78

# 66
Хей мамчета,какво правите вие бе?!? Влизам аз да ви почерпя,търся си нашата темичка и какво да видя    #Crazy вие сте метнали нова. Благодалности на Кръц-отново си на ниво!!!
Та ето обещаната почерпка : 
  party023  beer2  Wine Glass  Popcorn  morning  cook а за малките бебоци:  Misc Baby Bottle и  pacifier
Благодаря на всички,които се сетиха за мен,въпреки че съм от скоро с вас. Пожеланията и букетите ви страхотни,както и самите вие и трябва да ви кажа,че наистина съжалявам,че ви се представих толкова късно,въпреки че ви следях тайничко от самото начало!Но...сега съм с вас и вие с мен,така че това е по-важно!!!

Честита месечинка на Анастасия,Калоян и Ники   ura Да са ви живи и здрави малките джуджета!Да растат щастливи,радостни,засмени!!!

Видях,че доста сте изписали,хвърлих един бегъл поглед,но не успях да изчета всичко.От неделя си имаме баба и дядо на гости (майка ми и баща ми) и сега цялото време прекарваме с тях,щото и без това рядко се виждаме.
Съжалявам,че временно ви зарязвам,ама ще се реванширам,обещавам!!! Heart Eyes

# 67
Честити месечинки на всички бебчета, които днес стават на завидната възраст от 4 месеца!!! Да сте много щастливи, мили малчовци!
Честит рожден ден, Маца! Желая ти мнооого радостни мигове и здраве!
Момичета, качих малко снимчици на Мартин и чисто новия му братовчед в албумчето за 3 месеца! Вижте ни колко сме готини Heart Eyes

# 68
  • Някъде в Европа...
Честито на всички бебчовци, празнуващи днес.

Честит рожден ден и на Маца. Желая ти много радост, здраве и щастие.

Извинявам се, че ви четох само отгоре отгоре и няма да взема отношение по обсъжданите въпроси.

Кръци, Цеци е голям сладурчо. Радвай се, че ти е такова живичко детенцето....Искам да те питам вие калция колко дни го пихте и по-колко гр? Забелязваш ли някаква промяна у Цеци?

При нас положението е що-годе добре. Ради е още болен. Има много силна хрема и кашля. Що лекарства погълна и що нещо му изпръсках в носа... Sad Имам чувството, че вече като ме види да се приближавамкъм него с нещо в ръка и почва да плаче. Най го тормози нослето, защото аз преди всяко кърмене пръскам стеримар, 3 пъти на ден капки и отделно и вит ц му капя в носа Sad. Като капак и аз вчера се разболях, ама моето си е настинка, та сега ходя с маска, но едва ли има много полза от нея, защото вечер спя на едно легло с бебчо, заради хремата му....Така хърка горкото.....От вчера, явно от бплестта му се възпалиха и очетата.. Sad, та сега и с лайка се мием.
Бабата ни (свекито) си замина днес за Гърция. Не съм предполагала, че ще го кажа, но ми беше много приятно с нея...., добре мина този месец, доста ми помагаше жената и за домакинството и за Ради.

хайде и аз да ви почерпя..... на днешния ден преди 1 год. видях двете чертички Laughing, а сега бебчо сумти зад мен....

Още щях да пиша, но Ради се сърди вече.... Абе само моето дете ли предпочита да съм надвесена над него и да му говоря, вместо да си играе с играчките. Не иска активна гимнастика - нищо...., само да има някой около него и да му говори... newsm78

Целувки

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 15:39 от AIR

# 69
Аир, ами Цеци никога не е пил калций. Дадоха му натриев цитрат, изписва се и при настинки.Той усвоявал по-добре в.Д.Минахме на общо 6 капки - 3сутрин и 3 вечер в.Д., по една ампула витамин Ц и всичко това 10 дена.Такова беше лечението.Не сме ходили на преглед да ни видят как е протекло , заради грипа.Единственото,което забелязвам след хаповете, е че вече не си върти така главичката бясно наляво и надясно, както беше преди.
Колкото до Ради, прочето това, "свих" го  Mr. Greenпак от Септемврийки, много е интересно.Дадени са няколко типа бебешки характери, прочети ги и намери Ради, какъв тип е.Много е яко и ще го турна на първа старница
http://margaritta.dir.bg/2004/mart/05bebepsy.htm

Мацаbaloni bdbaloni baloni

# 70
Кръци, много е як Цеци на клипчето-чак да му завидят някои като нас. АIR, не е само Ради-при нас активната гимнастика е най-безинтересното нещо...с играчките  се забавляваме 10-15 мин. и тук мама трябва да е постоянно над него и да му говори-не се ли забавляваме са едни писъци и ревове.Е,преди малко съм го сложила на стола и е обърнат към телевизора, та аз мога да попиша малко...Свекито си тръгна без да се оперира ли ?

Маца,да си жива и здрава и много щастлива мама! newsm51 nbirthday newsm67

# 71
  • Някъде в Европа...
Кръци, извинявай, помня  че бяха изписали нещо на Цеци, но точно какво беше съм забравила.... На нас ни казаха калции да пие, по 6 мл през ден, общо 5 ампули. Питах те за промяната, защото и при Ради има подобрение, не си върти главата така и е доста по-спокоен.... Много добре е това за дечицата, че иначе и те се мъчат и ние покрай тях. Ей сега ще разгледам страничката.....

Ели, аз вярно не съм писала за операцията. Да, свекито си тръгна без да се оперира. Не я приеха, защото здравословно не се чувстваше добре, беше леко хремава ( а то май съвпадна и с отлагането на операциите заради грипа) и си замина за Чирпан, вместо да влезе в болницата. Сега ще се преглежда в Гърция и до лятото най-вероятно пак ще си дойде, да се оперира тук... Ей, значи и Кристиянчо иска само мама, а? Simple Smile

# 72
  • София
Хей, Весе, честита месечинка и на Ники!!! Много здраво, усмихнато и  щастливо да ти е малкото съкровище!!! newsm51  newsm51 newsm51
Маца, Честит Рожден Ден и на теб!!!Много здраве и слънчеви моменти! newsm51

Много празнуващи днес, да сте живи и здрави! Ще се почерпя днес  за ваше здраве, отивам  за  beer2. Ще дам на бебо една лъжичка сок за ваше здраве  feeding  Hug    love001
Ето и нагледен материал за дърпането  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100431&photo=1

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 17:54 от Lovi

# 73
АИР-че, ще се оправи душичката, просто този грип е малко упорит. Сигурно и не се чувства много добре детенце, та затова иска да си около него.
Кръци, ама големи сте сладури!!! Страхотен е Цеци! Много здрав и хубав мъж ще стане!  Laughing
Матса, да си жива и здрава!  newsm59
На бебчовците навършващи 3 и 4 месеца днес, също честито! Да са здравички и послушни!  Heart Eyes
Тедито, вие наистина сте големи мъже! Браво!  Party
Значи имаме вече и едно пропълзяло бебче! Колко хубаво!!!  Hug Кога ли и ние ще се обърнем и ще изминем някой и друг сантиметър напред, а не в кръг?!?  Mr. Green
Момичета, искам да споделя с вас горчивия си опит с панадола вчера. Нали педито ни препоръча да дадем 2 мл. на Али, та това беше за първи път. Извадих аз панадола и мерителничето и реших, че ще е добре да го стерилизирам преди първата употреба. Та сложих го аз в стерилизатора и след 20 мин. извадих оразмерената част свита на кравай!!!  newsm78 Чудя се защо тези хора са го направили от такъв материал!!!  #Cussing out И трябваше, за да й дам панадола да всмуча панадола с уста и после го издухам в устата на Али през пластмасовото цилиндърче... Май ще трябва да си вземем още едно шишенце панадол, та да използваме новата мензурка...  Crazy а, това исках да споделя с вас, да не повторите моята глупост. Е, дай Боже да не ви се налага въобще да го ползвате!    love001

# 74
Аз пак съм тука...

Първо: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерици),МИРА!!!Бъди жива и здрава,безкрайно щастлива,вечно влюбена и непрестанно усмихната!!! Съжалявам за закъснението,ама тези дни изобщо не съм пускала компютъра.

Докато Виктория и баба и се занимават,попрехвърлих страничките от новата ни темичка,та реших и аз да изкажа мнение и опит по коментираните теми.

Относно сериалите и аз подобно на Ангелина съм фенка на сериалчетата на Джери Брукхаймър.Не пропусках и аз като КалиМа "От местопрестъплението",но сега с този начален час,май само с едното око ще гледам.Точно тогава сме най-криви,искале само на ръце или някой постоянно да и обръща внимание.В някои случаи дори се къпем и се храним,когато вече съвсем не се траем.Но...преди всичко детето...

За ноктите: аз на краката до сега 2 пъти съм ги рязала,ама да ви кажа голям зор видях-то не беше ритане,то не беше чудо,но с 300 зора успях да се справя.Не съм имала проблеми с гноясване или нещо подобно.А на ръцете ги режа почти всяка седмица.Нямам определен график,когато пораснат или започна да виждам белези от одрано по лицетолНо долу-горе по 1 път на седмица...

Това е за сега, и за днес май,щото довечера ще сме на маса...
Поздрави и целувки: Маца!!!

Общи условия

Активация на акаунт