.Вси4ко с нея е наред,сега вършее лудорията.Махнах вси4ки снимки както нейни така и на бебо,защото в "родени в 4ужбина" обсъждаха как са им използвали снимки без разрешение за други цели.Та затова.И аз много оби4ам животинките
вие сте метнали нова. Благодалности на Кръц-отново си на ниво!!!
morning
а за малките бебоци:
и 
Да са ви живи и здрави малките джуджета!Да растат щастливи,радостни,засмени!!!
Имам чувството, че вече като ме види да се приближавамкъм него с нещо в ръка и почва да плаче. Най го тормози нослето, защото аз преди всяко кърмене пръскам стеримар, 3 пъти на ден капки и отделно и вит ц му капя в носа
. Като капак и аз вчера се разболях, ама моето си е настинка, та сега ходя с маска, но едва ли има много полза от нея, защото вечер спя на едно легло с бебчо, заради хремата му....Така хърка горкото.....От вчера, явно от бплестта му се възпалиха и очетата..
, та сега и с лайка се мием.

. Ще дам на бебо една лъжичка сок за ваше здраве

Кога ли и ние ще се обърнем и ще изминем някой и друг сантиметър напред, а не в кръг?!?
Чудя се защо тези хора са го направили от такъв материал!!!
И трябваше, за да й дам панадола да всмуча панадола с уста и после го издухам в устата на Али през пластмасовото цилиндърче... Май ще трябва да си вземем още едно шишенце панадол, та да използваме новата мензурка...
а, това исках да споделя с вас, да не повторите моята глупост. Е, дай Боже да не ви се налага въобще да го ползвате!