!!! Да си здрава, щастлива и обичана безкрайно!!!

Много кофти с тази хрема.Милото джуджанче
и
то си е така и тук като раждаш,нали?! и едно друго - за млади двойки ,които сменят жилището си. имаше преди друго предаване по същото време - вътрешен дизайнер променя изцяло едно помещение от дома. бяха го превели май "операция между 4 стени " ,но нещо го няма вече.
. А вие в коя болница бяхте? В педиатрията имаше платени ТВ. Аз за първи път там видях такива.
представям си го милото и как плете след време
, с това пищене ме побърква цял ден малиии
, чудя се да не би наистина да трябва да я захраня - вече не спи ако не я изведа на разходка а само пищи и иска да я разхождам
, давам и гърда не ще а гризалките им разказва играта и им се ядосва
!!!

.Много ми е сладък растат малките мишоци какво да ги правиш.
А иначе на ръчичките ги режем че и по 2 пъти в седмицата даже.Баща му чат пак подрязва и малко пръсчетата
.

дано не е нещо нередно.
. Майките спяха на детски легла и краката им във въздуха. За хлебарките,както писах по-рано лазеха навсякъде по биберони, легла, по мен. Само на дет. креватче имаше 6 бр, а в стаята над 30.. Излишно е да казвам, че бебо не легна повече там. Спеше в/у мен, та като полази да я усетя.
И преди да легнем лов. А сградата е точно до ХЕИ
. Телевизорите бяха 1,5 лв. на час, но понякога ти гълтаха монетите.
И за цялото удоволствие придружителят плаща 10 лв. на ден. При това не получава нищо за тези пари, нито храна, нито дори легло
.

. После обратното.
Мирка, точно вчера една приятелка ми казваше, че забелвайки, патето се разранило. Сега, като пишка детенцето пищи от болка. Представям си какво му е. Не я обичам тази процедура. С баткото не съм я правила, пък си се забели сама с времето. Почиствах я от време на време с отвара от смрадлика. Не знам дали е правилно, но не обичам да насилвам природата.

Ние по то4но аз де леки4ко я масажирам всяка ве4ер по време на баня и по4ти ве4е се е отворила,мисля.Питам татито колко трябва да се отвори,ама тои пък незнаел
да не съм мъ4ела детето.
Ама моите вси4ки приятелки тук които имат мом4енца ме съветват да я забелвам,4е после може да имам проблеми,и аз съм ре6ила да го правя. 
А на лято със сигурност 6те се прибера.А за този диск не мога да ти помогна.От както си сложихме БГ сателит и изоб6то не пускам немските телевизии.Мъжа ми само ми се кара,4е съм забравяла така немския
много съм 4увствителна
Да са здрави, весели и послушни бебоците!
Матса ! 

Даже тази вечер с баща му му направихме 20-минутно дуо изпълнение на детски песнички (добре, че гледахме текста в нета). Сладурчето не се обади... ама то с такива грачещи родители може ли да ти се чуе гласа

Така спрях, сигурно месец и преди два дни реших да видя пишлето... малиии изобщо не може за се отвори и така на всяка баня пак много внимателно придърпвам назад кожичката. пак се показа малко главичката и по време на баня се почиства. Мисля да продължа, тъй като имам познати, които много дертове са брали с пишлетата - чак до хирург са стигнали.

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАЦА.МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИ И РАДОСТ.
и ни предписаха желязо,по 1 мл на ден.