Пеем песни, стихчета редим, ОКТОМВРИйско бeбче веселим!

• 12 439
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
АИР, исках да ти пиша нещо за хремата на Ради, но ми изкочи от акъла. Та моя приятелка ми каза, че хрема тя е лекувала като в 50-60 мл. вода задушава 1 супена лъжица лайка и от получения концентрат слагала по капка в нослето на щерка й. Каза, че много помагало. Ние нямаме хрема и не съм го пробвала, но можеш да попиташ Рашкова, дали да не пробваш така. Иначе аз сега давам чайче от лайка на Али и тя си го пие по малко (Рашкова го предписа). Даже захар не слагам, само го затоплям малко и Али го харесва.  
Това моето дете спи от 13.30! Още не се е събудила!  Thinking

# 76
Много се извинявам за разсеяността си Embarassed

Честити 3 месеца на Ники!!! Да порасне голям, красив и щастлив!! smile3525 smile3525

Маца,  newsm59!!! Да си здрава, щастлива и обичана безкрайно!!!  bigdance2 Tada  ura

Днес много поводи за биричка.... Mr. Green

Аир,бързо оздравяване на теб и Ради!! Hug Много кофти с тази хрема.Милото джуджанче Heart Eyes
Колкото до играчките, Ния е същата като Ради. Активна гимнастика/около5 мин и после рев. Обича хора и компания.Да слуша как си говорим, да гледа, да клюкарства Mr. Green Много е любопитна!!! Когато сме по женски с приятелки в къщи и някоя емоционално говори за нещо,Анастасия почва да гука и "говори". А ние се смеем, че си дава мнението Laughing

Лови,от вчера Ния се катери по мен.Като я сложа по коремче върху себе си и тя се избутва до възглавницата, на която лежа, забива си главата в нея,аз я връщам пак на корема си и всичко се повтаря Mr. Green Много яки крака има!!

Това е!! после пак!!!

Много ви Hug и  love001

# 77
матса , ЧРД , весел празник довечера!

весето, мила ,къде съм гледала и аз ,че ви пропуснах?!
честити 3 месеца на сладуркото Ники!
аир , ще се оправи Ради- че как иначе с такава грижовна майка!
и ние такъв зор видяхме ,че още ми държи. само да кихне или се покашля и изтръпвам .  хапове освен вит. "С" ,не сме пили ,но пък бяхме на инхалации през 4 часа.ох ,забравих и сироп калциев глюконат- лактат,но то май беше заради млечната алергия.

тедито,благодаря ,че предлагаш помощ. може пък и да се възползваме. а HA, наистина е хипоалергично,заради предполагаемата млечна алергия, но много майки го ползват и без да им е предписано ,заради по-изчистената формула.

кръци , супер клипче!

докато бях в болницата поне малко си отпочинах от ТВ-то. ама много ме дразни ,особено звука. иначе съм фен на RTL. гледам го само по обяд- mein baby (дано го написах правилно).да ви кажа нещо смешно-незнам немски, но като дават раждане,това ,което викат акушерките звучи точно като "давай, давай, давай!"- Joyто си е  така и тук като раждаш,нали?! и едно друго - за млади двойки ,които сменят жилището си. имаше преди друго предаване по същото време - вътрешен дизайнер променя изцяло едно помещение от дома. бяха го превели май "операция между 4 стени " ,но нещо го няма вече.
от българските гледам предимно GTV - каквото дойде , даже да е глупост, само да е смешно и да не ме затормозява.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 18:00 от oska

# 78
  • София
и едно друго - за млади двойки ,които сменят жилището си. имаше преди друго предаване по същото време - вътрешен дизайнер променя изцяло едно помещение от дома. бяха го превели май "операция между 4 стени " ,но нещо го няма вече.
Оска, тъкмо се чудех къде изчезна това предаване. Имаше и по руската подобно,но и то изчезна Sad . А вие в коя болница бяхте? В педиатрията имаше платени ТВ. Аз за първи път там видях такива.

# 79
 Mr. Green Малеее докато седна да пиша вие втора тема изписвате
Ели верно ли гледате такива сериалчета  Joy представям си го милото и как плете след време
и ние се заглеждаме но помалко и то докатосе люлее в люлката  Crazy, с това пищене ме побърква цял ден малиии #Crazy, чудя се да не би наистина да трябва да я захраня - вече не спи ако не я изведа на разходка а само пищи и иска да я разхождам  Sad, давам и гърда не ще а гризалките им разказва играта и им се ядосва

# 80
А вие в коя болница бяхте? В педиатрията имаше платени ТВ. Аз за първи път там видях такива.
хм , да бе, телевизия! то нямаше легла за майките- мизерия! бяхме в детската Пулмология зад МД. на никой не пожелевам да вижда как е отвътре. някои майки си носеха телевизорчета , а аз бях обградила детенцето със вс. ,което можеше ,за да му напомня дома- спално бельо ,възглавницата на която го кърмя и сушоара, разбира се. последното събра очите на персонала, но и до сега ,това си остава крайната мярка за успокояване, когато заплаче.

и въпрос към мамите от немско - по RTL върви реклама на диск ,май от същото предаване ,за което пише и лови ,на дизайнерката Мартина или Тина. много искам да си го купя. моля ви милички ,преведете на оска какво да направи та да се снабди с дискчето Praynig!!!

# 81
  • Откъм Варната
Ми за сериалитя аз гледам всичките 5 сапунки Embarassed които дават по БТВ, защото ТВ-то ми е пуснато за фон на домашната работа и фърлям по едно две очи

# 82
Пак съм аз Stop Party
АИР абе и аз си мислих че само моя мушмул се заглежда по майка си само и не обръща внимание на активната си гимнастика ама май не сме само ние.. Mr. Green Sick
Лови а вие сте много активни бравос. newsm10 smile3501
Днес малкия го е хванала певческа вълна абе -това дете се скъса да си гука и си проучва гласа ама това досега не се бе случвало- цял ден ау-ау  newsm53 coolcool.Много ми е сладък растат малките мишоци какво да ги правиш.
За ноктите на крачетата -изобщо не съм ги пипала даже се чудих как ще го правя но сега като ви чета и си мисля май по-добре да изчакам. SickА иначе на ръчичките ги режем че и по 2 пъти в седмицата даже.Баща му чат пак подрязва и малко пръсчетата Mr. Green smile3514.
Момичета аз да ви питам вие как се движите с пишлетата.Моя мъж все иска да му забелва чурката и даже малко му я дърпа всяка вечер но не го насилва само му я почиства.Тя педи ми вика давайте забелвайте а пък аз накрая ще го оправя ...... newsm61 smile3515
Аз май се оциклих ама нещо много не ми прилича на нормален цикъл. Някой да е има нещо подобно само един ден newsm78 #Crazy дано не е нещо нередно.
Айде аз отивам да уча english че съм се надъхала понеже много съм го забравила.
Лека вечер Hug

# 83
  • София
Оска, аз бях в педиатрията зад ВМА, но и там положението беше #2gunfire. Майките спяха на детски легла и краката им във въздуха. За хлебарките,както писах по-рано лазеха навсякъде по биберони, легла,  по мен. Само на дет. креватче имаше 6 бр, а в стаята над 30.. Излишно е да казвам, че бебо не легна повече там. Спеше в/у мен, та като полази да я усетя.  smile3511 И преди да легнем лов. А сградата е точно до ХЕИ newsm78.  Телевизорите бяха 1,5 лв. на час, но понякога ти гълтаха монетите. hit И за цялото удоволствие придружителят плаща 10 лв. на ден. При това не получава нищо за тези пари, нито храна, нито дори легло #2gunfire.

# 84
  • София
Лови а вие сте много активни бравос. newsm10 smile3501
Днес малкия го е хванала певческа вълна
Така е, едни тренират мускули, а други глас newsm47. После обратното. smile3521Мирка, точно вчера една приятелка ми казваше, че забелвайки, патето се разранило. Сега, като пишка детенцето пищи от болка. Представям си какво му е. Не я обичам тази процедура. С баткото не съм я правила, пък си се забели сама с времето. Почиствах я от време на време с отвара от смрадлика. Не знам дали е правилно, но не обичам да насилвам природата. newsm78

# 85
  • Виена

Момичета аз да ви питам вие как се движите с пишлетата.Моя мъж все иска да му забелва чурката и даже малко му я дърпа всяка вечер но не го насилва само му я почиства.Тя педи ми вика давайте забелвайте а пък аз накрая ще го оправя ...... newsm61 smile3515
И аз все се каня да ви питам...и все забравям CrazyНие по то4но аз де леки4ко я масажирам всяка ве4ер по време на баня и по4ти ве4е се е отворила,мисля.Питам татито колко трябва да се отвори,ама тои пък незнаел Crazy да не съм мъ4ела детето. WhistlingАма моите вси4ки приятелки тук които имат мом4енца ме съветват да я забелвам,4е после може да имам проблеми,и аз съм ре6ила да го правя. Crossing Arms
 оска 6те се радвам ако мога да помогна Hug А на лято със сигурност 6те се прибера.А за този диск не мога да ти помогна.От както си сложихме БГ сателит и изоб6то не пускам немските телевизии.Мъжа ми само ми се кара,4е съм забравяла така немския Twisted EvilИна4е преди го гледах това предаване с раждането,6то плакане съм изплакала Crazyмного съм 4увствителна Rolling Eyes

# 86
Ето ме пак  Laughing
Честити месечинки на Ния и Ники!   bouquet  Да са здрави, весели и послушни бебоците!
 newsm59  Матса !   newsm67

Аз пак ви черпя, че другия месец - няма, ще пропуснем 30-ти  Joy
  party023  beer2  Drunk  Wine Glass  cook

Аir, не сте само вие - и Калоян предпочита все мама да е край него и да му приказва  Joy Даже тази вечер с баща му му направихме 20-минутно дуо изпълнение на детски песнички (добре, че гледахме текста в нета). Сладурчето не се обади... ама то с такива грачещи родители може ли да ти се чуе гласа  Joy  hahaha  Joy

За пишлето Аз бях за почнала да забелвам по малко без да насилвам и се беше показала малко главичката, после видях малко петънце кръв на памперса и ми идваше  Banghead Така спрях, сигурно месец и преди два дни реших да видя пишлето... малиии изобщо не може за се отвори и така на всяка баня пак много внимателно придърпвам назад кожичката. пак се показа малко главичката и по време на баня се почиства. Мисля да продължа, тъй като имам познати, които много дертове са брали с пишлетата - чак до хирург са стигнали.

Ноктите на крачетата съм ги рязала два пъти. Ами те бяха станали много големи, та чак извити на обратно (тези на големите пръстчета) и с ританките имах чуството, че ще обърна нокътчетата.

Хайде лека нощ от мен!

# 87
Моля за внимание всичките мадами
в албума мои снимки сложила е мама smile3509

Нагласен, зализан, мъничко засрамен
в обществото влизам да Ви се представя. newsm53

Много аз съм важен, но молба едничка
искам да изкажа тук сега пред всички. smile3520

Гледайте ме мацки, но не палете лампата
да не би да видите кво съм свършил в пампата smile3522

# 88
  bouquet4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАЦА.МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИ И РАДОСТ.
Току що говорих с педито за стерелизирането и каза,4е не е задължително и 4е никога не го е препоръ4вал.За седенето,каза 4е ако малкия иска да седи да го оставям,лошо е когато се насилва,но ако той иска бива,защото това озна4ава,4е е подготвен.Пък моя мал4о все иска да седи(с наша помощ де,но все напъва да е седнал)

Андрес този месец по4ти не е ка4ил на тегло Cry и ни предписаха желязо,по 1 мл на ден.
Оска Hug Hug Hug

# 89
Леле Оска где го криеш тоз талант.. всички стихове на Оска на 1-ва страница !!!

Общи условия

Активация на акаунт