🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 570
  • 485
  •   1
Отговори
# 315
Елбетица са провал. 😂

# 316
Радвам се, че Канатица бият. Все пак Петър го няма 😁🤭

# 317
Иван и Андрей както обикновено говорят глупости.

# 318
Теодора и тя!

# 319
Браво, Шиши 😄. Кенанчо ех, твойте коментари.

# 320
Иван и Андрей, няма ли по-интересни неща за показване от това как Теди се учи да цепи?

А че Кенан си е прост и се гордее с това - от ясно, по-ясно.

# 321
Теди много време и отделят тази вечер . Изводът ми е ,че ще си ходи . Харесвам я и не ми се иска да съм права. Стискам и палци .

# 322
Присияна, милата, имаше добро предчувствие за битката за превъзходство. Сега ако и за дуела предчувствието ѝ я подведе… според мен има голям шанс да изгонят Жоро, ако пак е същата трагедия, както при дуела с Ния.

# 323
Георги може да поведе отбора към вкъщи! 😉

# 324
Теди днес ми дойде в повече. Голямо лигавене, постоянно говори сякаш срещу нея има малки деца...В начлото ми беше много симпатична, но постепенно ми стана досадна: мрънкане, неувереност, мек характер, не е моето. И въпреки това е интересен образ, има дълбочина. Жалко, че, ако Кенатица загубят, ще си отиде тя. Обратното пък с Еми ми се случи: дразнеше ме много, но сега я смятам за най-приятна от жените, няма втори план, много работлива, простодушна в добрия смисъл на думата и много мила, без да преиграва.

# 325
Ако на финал са Еми и Теди, ще гласувам за някоя от тях.

# 326
Георги може да поведе отбора към вкъщи! 😉

Така го тресе шубето, супер неуверен, щото знае, че Елбетица бяха до тук. Ако все пак Канатица паднат, мисля че ще изгонят Маймуноподобния.

# 327
  • София
Добре, няма го обсебващият, но го няма и мотиваторът на зелените. Ала всичко е само игра. В която всички са себе си, а двамата продуценти също себе си - само че вече от няколко години и това доскучава.
БългарщинАта ли? С Кенановците? Глупости. Само игра.

# 328

Доста е патетичен Петър и малко повече се вживява, когато прожекторите са насочени към него, но все пак е актьор, по-ексцентричен.
Петър е завършил курс, това не го прави актьор!
Хиляди професионални актьори нямат завършено специално образование
Съгласна съм. Но той не е актьор, защото няма нито една изиграна роля.

То нашите пък дето играят в момента щото са големи актьори 🤣🤣🤣.

# 329
Ако това са му ролите, значи не е актьор, а е хоби, нито има образование, нито от "работа" като статист човек изкарва пари, но то винаги визитките са преувеличени. И все пак му пожелавам успех, ако иска с това да се занимава.

У нас е трудно само от филми, затова почти всички са завършили НАТФИЗ и по-голяма част от годината са заети с театър. За да те вземат в театър без образование, се иска или да си се наложил като име вече от филмите или да познаваш някой режисьор, който да ти се довери.
Завършилите НАТФИЗ изначално стават само за театър защото за това ги учат са съжаление, другото е тотал щета. И затова като получат някаква роличка в посредствините ни сериали и филми се пулят в камерата и говорят все едно първокласник рецитира Ботев.

Общи условия

Активация на акаунт