🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 559
  • 485
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Що пишете глупости?
Петър ме подразни, че не режеше по начертаното, а Андрей нямаше право да разделя дървото с ръце.
Никога не е било забранено рязането извън очертанията, Петър не е първия, нито последния, който така реже, а за Андрей, че нямаше право е така, но дадоха същата възможност на Сергей също.

Не е, но той умишлено ряза извън очертанията. Повечето пъти е почти до тях. Андрей пък нямаше никакво право на това, а и Сергей не се знаеше дали ще го използва.

# 91
Много забавно как всички тук, след като сте гледали само монтаж на дуела, сте много сигурни, че Елбетица били в пъти по-бързи. Дори се възмущавате как никой от Елбетица не се бил противопоставил на резултата, при положение, че още като Иван и Андрей ги питаха какво смятат, си личеше, че смятат, че са загубили. Андрей просто се забави твърде много на цепенето, Канатица според мен си бяха по-бързи.

# 92
Тоя смешко Коко кой го пита ?

# 93
Доводите на Жоро от тъпи по-тъпи, Андрей със сигурност не е по-силен играч, можеше просто да си го спести.

# 94
  • България
Тоя смешко Коко кой го пита ?

Абсолютно правилен коментар направи Коко - егото на Петър и азът му настроиха отбора му пред него.

Много тъжно монтираха отпадането на Пепе, стана ми почти толкова тъжно колкото когато изгониха Иван.

Ура, ще спрем да слушаме говоренето на Пепе.

# 95
Мишчиците, които ги беше страх от Петър го изгониха! Все пак накрая щяха да се изправят срещу него и ги тресеше яко шубето! Все пак наградата ще вземе само един, нали?

# 96
Нямам търпение да гледам епизод без този глас и популизъм. Хубавото е, че ще е още утре.

# 97
Радвам се, че Петър си тръгва.Не му е мястото сред тези "победители".Прекалено добър е за тях.Много доверчив и донякъде наивен...Успех извън Фермата му пожелавам.

# 98
Пропуснала ли съм или предстоят избори? Тия речи...

# 99
  • София
Петър бил същият и в живота. Лошо, Пепе, лошо!

Моника го била чакала там някъде. Изпратиха го с виц. Simple Smile Смях да става.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:16 от Vivi

# 100
  • България
Нямам търпение да гледам епизод без този глас и популизъм. Хубавото е, че ще е още утре.

Иван с рекламната агенция ряпа да яде пред хвалебствията, патоса и драматизма на Пепе. Такива мъже са изтощителни.

# 101
Ето сега започва същинското парти на мишките, изпълзяха от мазето. Добре, че мненията във Фейсбук не са ми критерий, човек понякога се чувства в паралелна реалност, когато чете мненията там.

# 102
Така е.  сиви мишчици,  който си се спотайват  и пазят имидж винаги са фаворити на масовата публика. Не случайно Коки е провъзгласен за крал във фейсбук .

# 103
Аз усетих че Иван, Андрей и Гери изобщо не му повярваха на нито една дума на Петър.

# 104

Абсолютно правилен коментар направи Коко - егото на Петър и азът му настроиха отбора му пред него.

Сякаш трябва да добавим и една "девойка", която доста се постара да настрои тоя отбор против него. Както и тонове глупост и "изкуствен интелект" на хора, които слушат съвети от противников отбор...

Общи условия

Активация на акаунт