🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 615
  • 485
  •   1
Отговори
# 135
Яд ме е, че Петър си тръгна. Ама на' им сега на еманципираните момичета от Елбетица. Сега ще гръмнат една по една.

Просто чакам епизода утре, за да чуя коментарите в двата отбора... Той, Кенан, затова каза, че това било удовлетворение за поне още 7-8 човека..

# 136
  • Разпиляна във въображението
Гледам Мартина виснала на оградата със Сергей.

Ще хвърлям по едно око на предаването, но без да влагам емоция, нито да го чакам. Еми ще е следващата, според мен .

# 137
Този, който трябваше да спечели Фермата си тръгна днес! Пълнежът остана! Жалко! Замислих се и се надявам хората вътре да не са представителната извадка от българския народ, че ако са... лошо ни се пише!

# 138
  • София
Теодора си е много стойностен човек и участник.
Няма нужда да се хвърля кал по нея, че така да блесне Пепе.

Този, който Не трябваше да печели Фермата, си тръгна днес.

Трябва да му се признае на Петър, че се усети в последните дни, пообра се, спря все да подскача напред и да надвиква всички. Стана една идея по-поносим. Ей така ако беше играл през цялото време, вместо да размахва егото си, можеше и да види финал. Но, както каза, такъв си е и в живота.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:56 от Vivi

# 139
Мартина е като Ледената кралица, днес с такова неприкрито злорадство обясняваше защо гласува срещуПетър. През цялото време ми се струваше, че искаше отборът й да загуби. Вероятно не е била сама в това си свое желание. Непоносимо ми е да гледам Сергей, много ми е неприятен на всички нива. Другите ще ги преглътна, и без това повечето уж са там, а сякаш ги няма. Не знам по какъв аршин с категоричност се мери кой заслужавал да спечечели и кой не, това е само израз на личните симпатии. Но, добър, лош, черен, пренатегнат, стратег или не, Петър си беше централна фигура не само в социалната игра, но и и на Арената, и на Пазара, и заради това трябваше да е на финал. Пък там е ясно Фейсбук агитката за кого ще гласува. Но такива са правилата. Единственото интересно нещо за мен ще е как ще продължи играта си Андрей, защото той е най-скритата лимонка. Другите са ясни.

# 140
  • София
Петър доказа и с днешния дуел, че си избира онези игри и онези задачи, които са му удобни на него и в които може да изпъкне. Той, не отборът. Точно както в един момент им просветна на момичетата. Simple Smile  Натресе Андрей на лоста с тежестите, въпреки че Андрей пръв каза, че има дископатия. И смънка, че то и той бил имал проблем с кръста. И Андрей - кво да го прави - остави Пепе да размотава въженца. Simple Smile

# 141
Мартина е като Ледената кралица, днес с такова неприкрито злорадство обясняваше защо гласува срещуПетър. През цялото време ми се струваше, че искаше отборът й да загуби. Вероятно не е била сама в това си свое желание. Непоносимо ми е да гледам Сергей, много ми е неприятен на всички нива. Другите ще ги преглътна, и без това повечето уж са там, а сякаш ги няма. Не знам по какъв аршин с категоричност се мери кой заслужавал да спечечели и кой не, това е само израз на личните симпатии. Но, добър, лош, черен, пренатегнат, стратег или не, Петър си беше централна фигура не само в социалната игра, но и и на Арената, и на Пазара, и заради това трябваше да е на финал. Пък там е ясно Фейсбук агитката за кого ще гласува. Но такива са правилата. Единственото интересно нещо за мен ще е как ще продължи играта си Андрей, защото той е най-скритата лимонка. Другите са ясни.
Никаква централна фигура не беше Петьо.Той сам каза ,че четири  години се е подготвял за това предаване.Айде нема нужда от такива.Искам натурални хора- неподготвени.Нито ми беше интересен ,нито ще ми стане.

# 142
Тези момичета от Елбетица останаха дотук, благодарение на "диктатора-манипулатор "Петър. За мен той беше много добър треньор. Завистта у Канатица, че имат такъв треньор, който им печелеше раят,изигра голяма  роля в очернянето на Петър. Д, той си има кусури, направи и някои грешки, но се раздаде на макс. Дори се изненадах, че беше толкова силен в последната игра с цепенето и рязането.
Въпреки, че той пожела отборът да се съхрани, считам че Елбетица ще тръгне надолу и това е пъкленият план на Канатица от самото начало с невероятната омраза срещу треньора.
Симпатизирах на Коко, но от тази вечер съм разочарована от него. И той се оказа доста задкулисен.
Само с какво злорадство отиде да се сбогува с Петър, казвайки му, че амбицията му е изиграла лоша шега.
Беше злорадо и победоносно.  Показа си Коко истинското лице, поне това видях аз.
Мартина ме отвращава. Тя като балерина доста се пазеше, нокига не се впускаше в игри така, както го правеше Нанси, която не се пазеше. Мартинка си стоеше по сянката на ореха . Сега да я видим като сив кардинал какви ще ги върши.
На Сергей му се вдигнаха акциите, но ще видим кой ще го катурне. Не понасям такива велики мижитурки като него.
Жорката се надява на финал, но няма да му се получи да получи наградата.Той прави всичко възможно да си общува приятелски винаги със силните. Сега много добре си общува с Коко през оградата. Освен това Жоро е абсолютен предател.
Не визирам думите на Петър за него, а от неговото поведение, което всички видяхме как си общува с другия отбор и как им дава инфо за Елбетица. Противно поведение. Той и в живота сигурно е такъв, обича да тъче на два стана, пък каквото се получи. Голям комплексар.

# 143
Жалко, на мен ми харесваше Петър. Впечатляваше с умения, сръчност, добра дикция, възпитано поведение. Беше ми приятно да НЕ слушам грозни обиди и нападки към противниците му. Все пак се радвам, че най-сетне се наканиха да го изгонят: не помня вече колко седмици им отне. Да видим как се справя Елбетица без за мен един от най-полезните си играчи (визирам и Андрей тук).
Петър доказа и с днешния дуел, че си избира онези игри и онези задачи, които са му удобни на него и в които може да изпъкне. Той, не отборът. Точно както в един момент им просветна на момичетата. Simple Smile  Натресе Андрей на лоста с тежестите, въпреки че Андрей пръв каза, че има дископатия. И смънка, че то и той бил имал проблем с кръста. И Андрей - кво да го прави - остави Пепе да размотава въженца. Simple Smile
Тук не разбирам логиката. Аз ако съм в един отбор ще си кажа силните страни и ще се бутам винаги на постове, в които се чувствам сигурна. В крайна сметка, ако се издъня, ще издъня и целия отбор. В случая просто нито един от двамата можеше да бие Кенан.

# 144
Тези момичета от Елбетица останаха дотук, благодарение на "диктатора-манипулатор "Петър. За мен той беше много добър треньор. Завистта у Канатица, че имат такъв треньор, който им печелеше раят,изигра голяма  роля в очернянето на Петър. Д, той си има кусури, направи и някои грешки, но се раздаде на макс. Дори се изненадах, че беше толкова силен в последната игра с цепенето и рязането.
Въпреки, че той пожела отборът да се съхрани, считам че Елбетица ще тръгне надолу и това е пъкленият план на Канатица от самото начало с невероятната омраза срещу треньора.
Симпатизирах на Коко, но от тази вечер съм разочарована от него. И той се оказа доста задкулисен.
Само с какво злорадство отиде да се сбогува с Петър, казвайки му, че амбицията му е изиграла лоша шега.
Беше злорадо и победоносно.  Показа си Коко истинското лице, поне това видях аз.
Мартина ме отвращава. Тя като балерина доста се пазеше, нокига не се впускаше в игри така, както го правеше Нанси, която не се пазеше. Мартинка си стоеше по сянката на ореха . Сега да я видим като сив кардинал какви ще ги върши.
На Сергей му се вдигнаха акциите, но ще видим кой ще го катурне. Не понасям такива велики мижитурки като него.
Жорката се надява на финал, но няма да му се получи да получи наградата.Той прави всичко възможно да си общува приятелски винаги със силните. Сега много добре си общува с Коко през оградата. Освен това Жоро е абсолютен предател.
Не визирам думите на Петър за него, а от неговото поведение, което всички видяхме как си общува с другия отбор и как им дава инфо за Елбетица. Противно поведение. Той и в живота сигурно е такъв, обича да тъче на два стана, пък каквото се получи. Голям комплексар.
Димана.Не знам как да ти болдна написаното.Затова го слагам ,,Само с какво злорадство отиде да се сбогува с Петър, казвайки му, че амбицията му е изиграла лоша шега...Коко му каза истината.Тя понякога е много проста.

# 145
  • Sofia
Този път и на мен ми се струва, че има нещо не наред. Изобщо сакатица не изглеждаха по-бързи и заедно и по отделно.
Абсолютно подкрепям.
Оставям настрана кой как вървеше по трасето до финалната фаза,но от времената,които показваха,излиза,че на Кенан времето на филиите е почти колкото на Сергей.Сергей ги отряза за 4:40мин.,а Кенан - с 30сек. повече.То това и с просто око,без хронометър,можеше да се прецени,че е абсурдно.
Ноо,каквото такова...
Тази година повече ви четях,отколкото се включвах в темата,но и аз приключвам с гледането.
Не бих си причинила повече Лили и Сергей.
Дори в един Кенан на моменти имаше повече човещина,отколкото в тези двамата.
А и не остана никой друг,заради когото да си струва.
Успех на ПеПе в живота и приятно гледане на вас!

# 146
Като ги викат в подкастове и им задават милион въпроса, защото не ги питат те дали чувстват, че има побутване. Все си мисля, че ако ние виждаме някакво сухо/мокро дърво или чеп, те там много по-добре от нас го виждат и усещат. Тоест да си кажат.
Няма как. Подписали са глупости за конфедициалност! Не могат да кажат нищо. Щот ше се разберат мн работи и никой няма да гледа повечр

# 147
Каква финална реч само! Очаквах да запее химна и да развее българското знаме. Как се опита да свири по тънката струна и за пореден път да внуши на отбора как без него са нищо. Играч до последно!

# 148
  • България
Теодора си е много стойностен човек и участник.
Няма нужда да се хвърля кал по нея, че така да блесне Пепе.

Този, който Не трябваше да печели Фермата, си тръгна днес.

Трябва да му се признае на Петър, че се усети в последните дни, пообра се, спря все да подскача напред и да надвиква всички. Стана една идея по-поносим. Ей така ако беше играл през цялото време, вместо да размахва егото си, можеше и да види финал. Но, както каза, такъв си е и в живота.
Теди е толкова стойностен и нелош участник, че с малко късмет може да стигне финала, в зависимост от битката.
Няма нужда да се хвърля кал и по Коко заради излъчената му една реплика на епизод. Той е виждал всякакво поведение в спортните отбори и знае кое е печелившото. Вече седи в предаването 1-2 реални месеца, няма как за това време да има чак такава маска и изкуствен образ. За мен той е много добронамерен и фин като поведение. За Петър бих се изразила: недобър явен стратег и силен участник. Главата му и гласът му изпъкваха твърде много.
За финал бих искала да видя: Теди, Коко, Андрей и Еми.

# 149
Спирам да гледам и аз предаването. Пълнежи не са ми интересни (такива в живота с лопата да ги ринеш). Изгониха Ния с мотива, че е по-добре за отбора, а снощи започнаха вече със сърце да гласуват, не да гледат за отбора. Петър сгреши, че на дуела, в който участваше Жоро, не го предаде пръв и да го бяха изгонили вместо Ния , тогава се представи на арената повече от зле Жоркара и няколко дни ходеше да се жалва, че веднъж зле се е представил и са забравили всичко хубаво. Е, питам аз вие не постъпихте ли с Петър така? Измисляхте си лошо и забравихте всички победи и хубави неща от него.. .
Да, жените са манипулирани в Елбетица, но не от Петър, а от Лили, която много умело им "отвори очите", за да може малко и на Канатица да им тръгне играта. Е, сега ще им тръгне. Не ги виждам Елбетица - ще си търсят нова жертва.
А за Петър мога да кажа, че в началото не му симпатизирах, но след това оцених какъв човек е - кадърен във всичко, можеш, знаещ и най - вече нито веднъж не каза лоша дума или грозен епитен за някой, както правеха те... Всички останали се мислеха за прави, но сега отстрани като се гледат, ще си видят РЕЗИЛА!

Общи условия

Активация на акаунт