🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 606
  • 485
  •   1
Отговори
# 150
Ей, голям зор, че Коко не е ходил на арената. Ами да са го викали, кой ги е спрял. Колко пъти имаха възможност. За това започнах да харесвам Канатица от началото. Въпреки че изглеждаха като събрани от "кол и въже", както се изрази Коко, не се поколебаха и няколко пъти викаха Петър на арената.

# 151
Такива суперлативи за Петър и толкова обиди за останалите участници от Елбетица, почти всичките били  предатели и слабаци. Петър бил най-силния играч, той ги докарал до тук...Да, признавам, най-добрия от всички на занаятите, но на игрите изобщо не е толкова добър, има много загубени битки, независимо, че той си подбираше постовете. Никога не се вслушваше, налагаше мнение, кой на кой пост ще играе, независимо от желанието на другите играчи.Това не е добър стратег и лидер, а и никой не го е избрал за такъв. Ако останалите от отбора не бяха толкова силни, дали и той би стигнал до тук? Всички се раздават максимално на арените, естественно,че ще имат по някоя загубена битка, няма човек който да няма такива. Но да се пише, че Жоро бил голям слабак, като той е един от най-силните играчи и във всички игри се раздава максимално. Изплю си дроба да тича наравно с Коко, как минаваше клик,клик, Петър го видяхме на тази игра. Мартина, била седяла под орех, точно тя която е донесла няколко индивидуални победи на отбора, а в другите игри е от най-добрите. На помненето беше невероятна и двата пъти, с фунийките, как прескачаше варелите, тича пет рунда наравно с мъжете, а на втората осмица не отстъпи на Коко, който няма шанс някой да го победи на тази игра. На дуела и, независимо, че доктора и забрани да продължи първата битка, в която тя водеше докато и прилоша,  на Алманаха  беше с най-много верни отговора, след това ряза и стреля с прашката по-добре от мъжете. Естествено и тя имаше проблем на играта с пушката и лъка, не се представи добре, но това е нормално, всичките имат слаби битки. Андрей, който е невероятен на всички индивидуали битки и на него му намериха слаби игри, не вкарвал топката, не можел да хвърля летвите, а Петър ,който не можеше да хвърля гюлетата, беше невероятен и пак уж заради Андрей загубили. Еми, не можела да скача във варелите, не била добра на кофите, дразнел ги гласът и, но никой не написа, колко добре се е справила на обръщането на плочите и на другите игри. Искам да изредя и за Линда и Приси и техните добри игри, но стана много дълго, ще го направя допълнително. За мен Елбетица са много добри играчи, сега ще им е трудно на пазарите, може би и на някои битки, но ще се се справят и без Петър. Желая им успех !

# 152
Ако някой е забравил , че Фермата е състезание, аз не съм. Колкото и да ме убеждава някой , че видите ли играя за отбора. Беше ясно, че Петър отпада при загуба на Елбетица. Интересен играч, просто не трябваше да влиза в играта със  желание да изпъкне пред всички и пред всичко. Макар , че не беше най-силния играч, просто си подбираше битките, в които беше сигурен. Това се видя и при последния дуел. Въпреки, че Андрей първи каза, че има дископатия и ще се пази. Ще ми е интересно да гледам епизода тази вечер, за да видя накъде духа вятърът. Мартина премисля всичко и ми се струва , че тя ще поведе отборът. Макар, че на този етап на играта всеки мисли повече за собственото си оцеляване вече.

# 153
Такива суперлативи за Петър и толкова обиди за останалите участници от Елбетица, почти всичките били  предатели и слабаци. Петър бил най-силния играч, той ги докарал до тук...Да, признавам, най-добрия от всички на занаятите, но на игрите изобщо не е толкова добър, има много загубени битки, независимо, че той си подбираше постовете. Никога не се вслушваше, налагаше мнение, кой на кой пост ще играе, независимо от желанието на другите играчи.Това не е добър стратег и лидер, а и никой не го е избрал за такъв. Ако останалите от отбора не бяха толкова силни, дали и той би стигнал до тук? Всички се раздават максимално на арените, естественно,че ще имат по някоя загубена битка, няма човек който да няма такива. Но да се пише, че Жоро бил голям слабак, като той е един от най-силните играчи и във всички игри се раздава максимално. Изплю си дроба да тича наравно с Коко, как минаваше клик,клик, Петър го видяхме на тази игра. Мартина, била седяла под орех, точно тя която е донесла няколко индивидуални победи на отбора, а в другите игри е от най-добрите. На помненето беше невероятна и двата пъти, с фунийките, как прескачаше варелите, тича пет рунда наравно с мъжете, а на втората осмица не отстъпи на Коко, който няма шанс някой да го победи на тази игра. На дуела и, независимо, че доктора и забрани да продължи първата битка, в която тя водеше докато и прилоша,  на Алманаха  беше с най-много верни отговора, след това ряза и стреля с прашката по-добре от мъжете. Естествено и тя имаше проблем на играта с пушката и лъка, не се представи добре, но това е нормално, всичките имат слаби битки. Андрей, който е невероятен на всички индивидуали битки и на него му намериха слаби игри, не вкарвал топката, не можел да хвърля летвите, а Петър ,който не можеше да хвърля гюлетата, беше невероятен и пак уж заради Андрей загубили. Еми, не можела да скача във варелите, не била добра на кофите, дразнел ги гласът и, но никой не написа, колко добре се е справила на обръщането на плочите и на другите игри. Искам да изредя и за Линда и Приси и техните добри игри, но стана много дълго, ще го направя допълнително. За мен Елбетица са много добри играчи, сега ще им е трудно на пазарите, може би и на някои битки, но ще се се справят и без Петър. Желая им успех !
Напълно споделям мнението.Аман от Петър.Заради натрапващото му поведение,не можахме да видим другите играчи.

# 154
Така редактиран текста поносим ли е?
Свърши гостуването на Пепе. Да кажа на страдащите, недейте да страдате. Човекът много хубаво си е направил сметката. Въобще не е участвал във Фермата, за да я спечели. Когато каза, че за него играта, такава, каквато я иска, е свършила, беше наясно, че няма да я спечели. Обаче си изигра пърформънса така старателно и патетично, за да си продаде образа. Не обяви филмите, в които участва, защото статистите не се обявяват, но сподели очакванията си тепърва да го гледаме от големия и от малкия екран. Само дето "актьорското майсторство", което бил завършил, се оказа курс при Билалов.
А, и Моника не била жената, която търси! Дали си шанс след Фермата. Ама преди това, във Фермата беше сигурен, че е тя. И онова, че 9 години търси точно нея, не било точно така, друго бил искал да каже. И не бил сам през тия 9 години, просто все са били жени, дето той не търси точно такава. Придирчив е, не може да му се отрече. 😃

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 12:19 от dia4ti

# 155
Дори нямам желание да го гледам Петър в интервюта

# 156
А бе, хора, само мен ли Гунчева не ме дразни изобщо? Даже ми допада как се справя в предаването.

# 157
  • София
Гунчева се поокърши. В началото дразнеше много повече.

# 158
А бе, хора, само мен ли Гунчева не ме дразни изобщо? Даже ми допада как се справя в предаването.
Аз не бих казал, че ме дразни, но тонът ѝ е малко все едно съобщава нивото на река Дунав в сантиметри. Един такъв...равен. Малко повече емоция ако вкара ще е по-добре. Изглежда ми притеснена и като че ли не знае какво да каже, когато трябва да говори без сценарий.

# 159
  • София
Гледах Пепе в "Преди обед".
Много патетичен, отново. Изживял предателства, не знаел, че зад гърба му е толкова мръсно, "Делото", което бил започнал, "Каузата" била над всичко (какво Дело, каква Кауза - нищо не му разбрах), сложил си зелена кърпичка в малкото джобче на сакото от "бойната дреха" на Ния....

В началото бил приел Жоро за доста близък. Как така просто приемаш някого за близък - без да го познаваш, без изобщо да си изградил отношения с него? И после този някой ти е виновен, че Той не те харесва Теб. Това да не е детската градина, в която дечицата сутрин обявяват кой ти е приятелка днес и кой вече не ти е приятелка от утре. Simple Smile На мен ми трябват най-малкото месеци, за да кажа ,че някой ми е близък, да не говорим пък, че за да определя някой за приятел - трябва животът да ни е прекарал през някаква проверка.

Най-грозното, което направи в това ТВ участие, беше да обяви, че Моника, всъщност, се оказало, че не е жената, която търси. Ей, това его.... Simple Smile Няма как да се примири с петното на отхвърлен мъж.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 12:45 от Vivi

# 160
Рицарят на печалния образ

# 161
Този, който трябваше да спечели Фермата си тръгна днес! Пълнежът остана! Жалко! Замислих се и се надявам хората вътре да не са представителната извадка от българския народ, че ако са... лошо ни се пише!

Голяма драма за тая мижитурка, дето винаги търсеше и викаше на дуелите, контузените в Канатица - Теодора на инжекции за кръста, Иван с един крак, Хорхе с две леви ръце…
И тоя ще ми го пробутват за достоен?! Тоя ли трябва да е представителната извадка? Вие нещо много се объркахте.

А накрая речта му беше топ… според някой мозъчен донор 😂
Каза, че не искал да оставят съдбата му да се реши от Канатица, при положение, че гласуват 5 човека! 😀
И на първолак е ясно, че равенство не може да има 😀
Айде, бай-бай на достойния 😎
И приятно гледане на други предавания на фенките му тук 😎
Серго, успокой се. Няма нужда от обиди

# 162

Няма как да ме дразни една възпитана, красива и с добър изказ жена. В началото не ми се струваше добра идея да е в това предаване, понеже не обичам промените и си бях свикнала с тандема Иван и Андрей, но вече смятам, че е добро попадение Гери.

# 163
  • България

Няма как да ме дразни една възпитана, красива и с добър изказ жена. В началото не ми се струваше добра идея да е в това предаване, понеже не обичам промените и си бях свикнала с тандема Иван и Андрей, но вече смятам, че е добро попадение Гери.

Възпитана, с изказ? Тя нарече главата на участник "кратуна".

# 164
Моника си беше малко сбъркана, да не кажа кукувица. Мнението ѝ за изневярата беше шокиращо. Така го заяви сякаш човек има дори нужда от тази изневяра, за да се прероди връзката и да премине в един нов възвишен етап. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт