🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 602
  • 485
  •   1
Отговори
# 165
Всеки път се чудя защо неприязънта към даден участник прераства в грубости към потребители, които го харесват?

# 166
  • София
Моника, че не беше нито първа убавица, нито най-умната - не беше. Но ако Пепе беше мъж на място - можеше да спести днешния си коментар за нея. Ако беше.

# 167
  • Варна
Моника, че не беше нито първа убавица, нито най-умната - не беше. Но ако Пепе беше мъж на място - можеше да спести днешния си коментар за нея. Ако беше.
Казал е просто "не е жената която търся ли"?  Не звучи обидно. Ако са го питали, да мълчи ли?

# 168
  • Разпиляна във въображението
Тя и Валерия май не се е изказала ласкаво за Жоро, нали? Питали ли са Моника за Петър? Човекът казал, че не е жена за него и това е. Нищо обидно не е казал.

# 169
А бе, хора, само мен ли Гунчева не ме дразни изобщо? Даже ми допада как се справя в предаването.

Няма как да ме дразни една възпитана, красива и с добър изказ жена. В началото не ми се струваше добра идея да е в това предаване, понеже не обичам промените и си бях свикнала с тандема Иван и Андрей, но вече смятам, че е добро попадение Гери.
Мдаам ,много добър изказ беше онова с кратуната.Дървена ми е и излишна .Предпочитам да са си Иван и Андрей .Искам да ми е забвано ,а не някой да ми прави констатации ,които и сама виждам.Неприятно ми става всеки път ,когато тя излезе с някой от двамата.За красотата е красива.Предполагам това са гонили- привличане на мъжката част.

# 170
А бе, хора, само мен ли Гунчева не ме дразни изобщо? Даже ми допада как се справя в предаването.

Няма как да ме дразни една възпитана, красива и с добър изказ жена. В началото не ми се струваше добра идея да е в това предаване, понеже не обичам промените и си бях свикнала с тандема Иван и Андрей, но вече смятам, че е добро попадение Гери.

И мен не ме дразни. Справя се чудесно жената предвид обстоятелства.  Все още и е трудно да влезе в динамиката на Иван и Андрей, но това се оправя с времето. Просто трябва да се отпусне още малко.
За мен тя е една от хубавите промени този сезон.

# 171
Някой ме помоли да попитам Андрей за дървото. Отговора му беше: Ще говорим на живо. За първи път ми отговаря без грам чувство за хумор или дори самоирония. Битката не я гледах, но сега ме жегна да я гледам на запис.

# 172
Видя се, че при Петър гредата имаше огромен чвор.Толкова пот изляха двамата с Андрей.Сергей и Кенан режеха с лекота...та сигурно има нещо.

# 173
Сухо срещу сурово дърво. Ясна е работата.  Нека се радват на "заслужената" победа. Герой

# 174
Битката с люлките много са я улеснили...Преди имаше повече съспенс. Но може би решението е взети заради общото тъжно състояние на играчите този сезон.

# 175
Сухо срещу сурово дърво. Ясна е работата.  Нека се радват на "заслужената" победа. Герой
Мхм. И на Сергей възлите по въжето на индивидуалната битка са били хлабави, а на Петър супер затегнати, също така и на куката му имаше магнит и за това така бързо си хвана ключовете. Малко се прекалява с тези теории на конспирацията.

# 176
Не се прекалява . Та то е очевидно. Но разбира се вие никога няма , да сте съгласни. Не виждам смисъл , да опонирате на всяка моя дума Heart

# 177
Доволна съм от развоя на събитията снощи. Тази популистка реч, която дръпна Петър, за да агитира отбора ми беше изключително смешна.

# 178
  • България
Не се прекалява . Та то е очевидно. Но разбира се вие никога няма , да сте съгласни. Не виждам смисъл , да опонирате на всяка моя дума Heart

Забранено ли ни е да опонираме на това, с което не сме съгласни, само защото не сме фенки на Пешко и Ния? Grinning Grinning Grinning

# 179
Петър на този дуел излезе с малко повече хъс от случаен човек, хванат от улицата.. нищо общо с предишните му излизания. Та затова си мисля, че да, той наистина е бил наранен от нападките срещу него. Андрей, обаче, наистина е силен играч. И макар че имаше удобна възможност, не мисля, че се е забавил някъде нарочно.
Интересно ми е да видя какво ще се случи с Елбетица - Петър беше обединител първо като лидер, а после - като общ враг. Мартина няма да успее да завладее освободения трон, няма размаха за това, а и имат едва три седмици до финал. Може би наистина ще се насочат срещу Еми, ако я виждат като заплаха за 100-те хиляди.
И все пак не знам дали ще мога да си причиня още Сергей. Маймуноподобното му ликуване и оцъкления поглед ми дойдоха множко, докато гледах дуела. Само ще вметна как умело извъртя нещата след Алманаха - той Кенан бил виновен да няма шести и седми въпрос, видиш ли, защото не отговорил правилно последния път. Ама Кенан не се е бил в гърдите, че е много знаещ и помнещ всичко в Алманаха. Въпросът тук е "Защо Сергей изобщо допусна петия въпрос да е решаващ за всички 4 точки?".

Общи условия

Активация на акаунт