🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 566
  • 485
  •   1
Отговори
# 285
Аз си чакам Надкаст - и подкаста на Ивайло с Пепе.
Моля те да пуснеш линк. Това ще е вторият подкаст, който ще гледам в живота си, свързан с риалити формат.

# 286
Ивайло не мога да си го причиня, та дори да е най-добрият водещ. Фермата 7 за мен беше най- неприятният сезон досега. Дори и победителката Живка не я асоциирам с някакви други добродетели, освен трудолюбие и упоритост. Беше прекалено подмолна, висока доза злоба имаше в нея, макар и “открита със зрителите”, по думите на ИиА.

# 287

Доста е патетичен Петър и малко повече се вживява, когато прожекторите са насочени към него, но все пак е актьор, по-ексцентричен.
Петър е завършил курс, това не го прави актьор!
Хиляди професионални актьори нямат завършено специално образование
Съгласна съм. Но той не е актьор, защото няма нито една изиграна роля.

# 288
Петър, дори и да го няма, пак е виновен за всичко. Joy
Защо мислите, че Елбетица ще припознаят в Еми такава голяма опасност за победата? Тя не се набива особено на очи, макар и да си върши работата добре и навреме.
Аз съм с епизод и половина назад, но да питам.. защо са сложили Сергей да хвърля нож като фермерско умение, а не Кенан?!?! Ако не друго, Кенан се е доказал като изключително точен играч. И за пореден път Сергей се дъни на индивидуална игра.

nani_net*, и аз така реагирах в началото и не го слушах много време. След като някой много интересно описа разговора с Валерия, си го пуснах и се оказа че дори ми е приятно да го слушам. Hushed Виж, с Надкаст не ми се получиха нещата. Не са моите хора нещо, явно.

# 289
Нямам представа къде, как и дали изобщо се е изявявал Петър като актьор напр. в кварталния театър, имал ли е или не роли.

# 290
Във визитката му пише, че има "пробив" в Нетфликс. И че има много успехи и провали - това за протокола, че тук много се държи да се изкара, че е пълно дъно на всички нива Grinning

# 291
  • Вестерос
Пепе и нетфликс??

Ивайло, пита ли го?

# 292
  • Варна
https://www.imdb.com/name/nm10425290/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_0_nm_ … _petar%2520Petrov

Toва намерих само.
Скрит текст:
Joy

# 293
  • София
Ако това са му ролите, значи не е актьор, а е хоби, нито има образование, нито от "работа" като статист човек изкарва пари, но то винаги визитките са преувеличени. И все пак му пожелавам успех, ако иска с това да се занимава.

У нас е трудно само от филми, затова почти всички са завършили НАТФИЗ и по-голяма част от годината са заети с театър. За да те вземат в театър без образование, се иска или да си се наложил като име вече от филмите или да познаваш някой режисьор, който да ти се довери.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 19:09 от Niya-

# 294
Абе, хора, много чужди продукции снимат тук. Наемат масовка и спец масовка - българи. Масовката са буквално от улицата хванати, всякакви - безработни, мързеливци с време за губене, за да изкарат някой лев. Спец масовката са онези, дето имат по някоя и друга молекула мозък повече, та са успяли да се представят така, че да ги изберат за по-близки кадри, но те НЕ СА актьори. Обикновено много им харесва като се отъркат в истински актьори, защото процеса на заснемане е забавен, интересен и не изисква никакви усилия според тях. Решават, че самите те са неоткрити таланти и се втурват да плащат до 10К на разни утвърдени актьори като Билалов, като Бинев и да завършват школа при тях. В тия школи получават обещания, че ще ги лансират, че да, много са талантливи, ама иначе кой луд ще плати от 5 до 10 бона за три месеца и общо около 20-30 посещения в тая школа, ако някой не му каже колко всъщност е нереализиран гений и една школа ще го изстреля в космоса! И те така, тези хорица заявяват, че са завършили актьорско майсторство! Ами не са, както щете да го извъртате. А очевидно не са и особено талантливи, щом пък съвсем никой не ги е открил, защото онези, дето не са учили за актьори, някак си все пак са ги открили, нали? Щом всички знаем за тях. Иначе си умират по тия продукции да се докопат до снимка с известни актьори, на които много дружески изглеждат, все едно са си първи дружки и добри колеги. Но те, актьорите, по-често са земни и достъпни хора, рядко са тези, дето по земята не стъпват и нямат против снимките, но си има правила, и гледат да не ги нарушават, защото иначе всеки ще се втурне да се снима с тях. На масовката е забранено да говори даже с актьорите! Спецовете пò може. Та така стоят нещата с "актьори" от такъв вид.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:55 от dia4ti

# 295
  • Вестерос
Е аз не съм безработна, но също съм била статиска във филм, в реклама и т.н. Но не съм актриса Grinning

# 296
Била си статистка докато ходиш на друга работа? Можеш ли да отречеш, че основната маса са безработни безделници, които си докарват по някой лев така? Хранят ги, забавно им е, бъбрят си и все пак нещо им плащат накрая. Че не си актриса като статистка на мен ми е ясно, ама тук си мислят, че Петър е актьор.

# 297
Непопулярно мнение. Много от актьорите, излезли от НАТФИЗ, имат един много заучен и стерилен начин на говорене, който много често ме изкарва извън филма, сериала или дори постановката. В Холивуд се опитват да докарват акценти/диалекти и естествен начин на говорене, пък тук много често преиграват и говорят неестествено.

# 298
Общо взето съм съгласна с определенията на статисти и актьори.
Но се учудвам, че едното му участие е в сериал и Петър изглежда да е един от 3мата "главни", участвал е в 7 епизода.

Ясно, че не е нито известен актьор, нито със сериозни участия, но изглежда и да не е бил просто статист.

# 299
Коментирахте ли, че май може да свири на китара?

Общи условия

Активация на акаунт