🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 575
  • 485
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Втори забавен епизод, хареса ми. Искрено се надявам Теди да не харесва УхаЖоро истински, че е много чувствителна и няма нужда от още едно разочарование, а на Жорката очите са като вентилатор -  не може да вземе решение коя да хареса по-напред.
Коко наистина е забавен, жалко, че не ни излъчиха повече от тази му страна. Присияна пък май някаква неосъществена журналистка ще дойде с тези лексиконски въпроси и листове, с които досажда на останалите. Предаването ще свърши всеки момент, тя още не е взела решение за себе си кой какъв герой е във филма и правилно ли постъпиха като изгониха Петър. Joy
Канатица пак се върнаха към обичайното си състояние - трагични на арената.

# 271
Теди има дете от бившия си мъж.
Нещо бъркаш, Теди няма дете.
Деца имат Ния и Емилия.

# 272
Ако Петър е бил толкова неприятен за жените, защо все около него седяха?Когато някой не ми е приятен, не се лепвам за него.
Но сега плюенето по него е на дневен ред, дай да се изредим да се убеждаваме колко е прекрасно без него.
Не казвам, че Петър е идеален, но и чак толкова черен не е бил.Както избягваха контакт със Станислав, можеха и с Петър да избягват.Просто Петър не им трябва на финал...

# 273
Кога пък са стояли край него? Емилия и Ния да, но останалите!? Пък и при положение, че нямат къде да ходят нормално е да са предимно заедно. От както го няма се вижда, че атмосферата е различна. Толкова са освободени всички, а иначе все се усещаше някакво напрежение. Линда вчера много добре обясни как са се чувствали край него.

# 274
“Три синджира роби” в отбор Елбетица заради ПеПе, но отстраниха тиранина и сега тържествуват. Вече могат да разгърнат образа си останалите участници. А дано, ама надали…
Доста е патетичен Петър и малко повече се вживява, когато прожекторите са насочени към него, но все пак е актьор, по-ексцентричен. През останалото време е интересна компания за разговор и забавление. Виждам и доста весели снимки на участниците след края на предаването, на които той присъства. Неоспорими са състезателните му качества. Пролича си, че участието му е било мечта и беше отлично подготвен за игрите физически и стратегически. Социалната игра обаче се оказа ахилесовата му пета. В крайна сметка Фермата 9 изгуби главния си герой, около който вървеше цялата сюжетна линия на надпреварата. Нямам дори минимален интерес и любопитство да догледам сезона. Замря и ентусиазмът в темата.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 11:23 от Анонимен

# 275

Доста е патетичен Петър и малко повече се вживява, когато прожекторите са насочени към него, но все пак е актьор, по-ексцентричен.
Петър е завършил курс, това не го прави актьор!

# 276
Не е нужно да имаш образование, за да си талантлив актьор и да се занимаваш с актьорство. Световното кино, а и българското, има доста примери за самородни таланти.

# 277
Не е нужно да имаш образование, за да си талантлив актьор и да се занимаваш с актьорство. Световното кино, а и българското, има доста примери за самородни таланти.
Ма той и талантлив актьор не е! Аз разбирам да е направил роля и тя да е забележителна, да го наричаме актьор, а той просто не е. Статистите в разни продукции са хора, хванати от улицата, изобщо не им е нужно и курс да са завършили. А тия курсове ги записват срещу 6 до 10 000 лева много повярвали си, че света на изкуството не може без тях, но изпуснали влака НАТФИЗ. Не знам в НБУ има ли ограничение за възраст в специалността актьорско майсторство. Ако не броим ролята му във Фермата, Петър няма роля, която да го охарактеризира като актьор, ама и този образ завърши с крах. А от световното кино е на светлинни години. Вие ще направите сега образът му фантастичен с вярванията какво евентуално може. 😃

# 278
Не съм запозната с професионалните му успехи. Гледала съм youtube канала му и ми харесват въплъщенията му. Дано успее да се развие на театралната сцена. Там виждам силата му. В днешно време океан от актьори. Иска се огромна доза и късмет. Пожелавам му го!

# 279
Доколкото си спомням, в началото на предаването, при представянето на играчите споменаха , че е неуспял във всичко, което е започнал. Не му липсва хъс, но явно желанието му да е най-най с покланяща му се публика , не му помага

# 280

Доста е патетичен Петър и малко повече се вживява, когато прожекторите са насочени към него, но все пак е актьор, по-ексцентричен.
Петър е завършил курс, това не го прави актьор!
Хиляди професионални актьори нямат завършено специално образование

# 281
  • България
Всъщност Пепе на визитката беше супер изкуствен и лошо цитираше написания му текст. Валерия, завършила НАТФИЗ - също. Всичките актьори са неестествени и преднамерени като трябва да играят.
На Андрей му личи, че му идва от вътре и не играе, а следва собствените си инстинкти - браво на него! Той и май само актьорски курс е завършил.

Скрит текст:
Да не говорим, че НАТФИЗ произвежда ужасно некадърни кадри, които не могат да се вживеят в образите, личи си, че играят и фалшивеят. Актьорите, незавършили НАТФИЗ и подобни родни школи, са по-добри. Но то и театърът, и киното са ни некадърни. Разни небългарски продукции в ютюб без специално финансиране, които разчитат на дарения, са на светлинни години пред качеството на родните продукции с кинооператори, монтажисти, режисьори, сценаристи и финансиране от ЕС...

# 282
Аз разбирам да е направил роля и тя да е забележителна, да го наричаме актьор, а той просто не е.

Актьор е просто професия като всяка друга, не е нужно да правиш нищо забележително за да я практикуваш, може и само участие в реклама за шампоан против пърхот - пак си актьор. Както всички тук - кой счетоводител, кой фризьор или менджър, нищо забележително като световни или национални "резултати", но пак си оставаш в съответната професия ако я практикуваш. Не го знам Перчема какъв актьор е и честно казано - не ме интересува както и всички останали БГ актьори и "актьори", по ми е интересно как може би най-възпитаният и учтив участник в сезона ги е мачкал и стресирал, че все този сценарий развяват. Елбетица ми изглеждат повече разпасани, отколкото спокойни сега, просто нямат водач и като жени - май и не искат... въпреки че искат всъщност. Grinning Нямам проблем, че го махнаха, просто не трябваше да лъжат за причината - за никаква полезност не става въпрос, Андрей и вчера се видя, че чеп за зеле не става от него и е супер несериозен (което е плюс за останалите по-амбициозни, които не се притесняват от него като конкуреция), беше си точно изхвърляне на силен конкурент, който си е изиграл ролята на ракета носител, но му е време да се "изстреля" навън, че да не вземе да измести някой. Спряга се, че нямало да спечели финала ако отиде на него, но освен коко "безгрешния", не виждам много силна конкуренция за вота, или безличници, или злобари без шанс някой да ги подкрепи. Май само Линда измънка нещо за по-стойностния човек и пример (?!?), но предвид ултра бедния й речник, изпитвам сериозни съмнения, че тя може да разпознае такава личност наистина и да даде правилна оценка. Мартина си каза, че иска да добута с останалите й нови партньори до финала, нищо общо с атмосфера в отбора и стойностни персони.

# 283
Много точен е горният коментар. Именно поради тази причина Елбетица ще изхвърлят при първа възможност и Еми. Като цяло, Фермата си е популистко предаване и това се харчи и сред повечето зрители и всеки участник свири на тази струна, кой по - фалшиво от другия Grinning Линда не е лошо момиче, но е твърде неориентирана и много трудно я изчаквам да завърши изказванията си, с голяма мъка излизат от устата й с някаква странна интонация.

# 284
Аз си чакам Надкаст - и подкаста на Ивайло с Пепе.

Общи условия

Активация на акаунт