🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 576
  • 485
  •   1
Отговори
# 255
Не Жоро и Приси, а Жоро и Валерия каза, ама не е била тя като гледам. И не в мол, а на улецата. И са били Жоро с някоя си и още някоя с тях.
Аз прочетох за Приси и в МОЛ, но дали е истина?

# 256
Много тъпо от страна на продукцията с "подаръците" за Теодора.Бебешки дрешки???На жена, която е била в брак, може би е мечтала за дете...Много нетактично.

# 257
Много тъпо от страна на продукцията с "подаръците" за Теодора.Бебешки дрешки???На жена, която е била в брак, може би е мечтала за дете...Много нетактично.
По тази линия никога не са били тактични. Все пак имат и друг проект "Направи го сега", а преди години рекламираха внуче вместо тиган като подарък за майка за 8. март. Една от многото причини да са ми безкрайно противни Иван и Андрей.

# 258
Аз бях видяла (според мен) Жоро и Валерия + още някаква жена. Беше в началото на "аферата" му към нея, а тогава всички жени от елбетици ми бяха еднакви още Joy Та бях 100% сигурна, че са те, докато не гледах Валерия в подкаста на Ивайло и там каза, че категорично няма нищо общо. Тогава се замислих, дали е възможно да съм се объркала Thinking На улицата ги видях, не е било в мол.
Ох... извинявайте, но епизод без Петър Stuck Out Tongue Winking Eye върна ме в сезоните в които гледахме диалози, а не монолози. Беше добър играч, според мен фермата не беше неговото предаване. В ИВ щеше да е по-подходящ 😉

# 259
  • България
Скрит текст:
По тази линия никога не са били тактични. Все пак имат и друг проект "Направи го сега", а преди години рекламираха внуче вместо тиган като подарък за майка за 8. март. Една от многото причини да са ми безкрайно противни Иван и Андрей.

Теди има дете от бившия си мъж.

Ухажоро е много смотан и неуспешен женомелач. В инстаграм твърдеше, че не свалял друга освен Валерия. На мен ми е интересно, ако беше успешен коцкар как щеше да менажира всички връзки? Grinning

# 260
  • София
Кàжи честно, и Присияна ли, Жоре?? Само Еми, Лили и кравите са пощадени... Такъв женомелач не е имало май! Сите по домова книга ги е подкарал 😂
Има време и за тях. Той през ден е с нова муза, на която сваля звезди, но грам не държи. Надявам се той и Сергей да не вземат чека. Пиша го за не знам кой път вече, но с всеки епизод се излагат повече.

# 261
  • София
Много ми беше забавен епизодът днес. Изобщо не ме интересува Жоро кого ухажва, колко фермерки е ухажвал, ухаЖор ли е и изобщо или само се пробва... Коментарите на Коко и Кенан токато режеха гроздето ме разсмяха, сватбата беше забавна, всички вътре се забавляваха май за първи път наистина. Сякаш не бяха разделени на отбори.
Късно излезе Петър. Трябваше да го разкарат много отдавна, за да се тушират стресът и тая нервна надпревара, в които беше вкарал отбора. Линда много добре обясни разликата в атмосферата в отбора преди и след неговото отпадане.
Сега ще кажете, че пак се пише за Петър - въпреки, че вече го няма, ама .... такива са хората като него. Създават напрежение около себе си. Изпиват ти енергията. Неприятно е. И когато се махнат се усеща огромно облекчение.

# 262
# 263
Ако качествата на Петър, ги притежаваше жена, съм сигурна, че негативните коментари, щяха да бъдат адмирации.

# 264
Напротив, щеше да бъде определяна за кариеристка, загърбила изконния си дълг да бъде майка и домакиня. Все пак женомразко предаване с женомразци водещи.

# 265
Имам предвид в темата. За предаването е ясно.

# 266
Днес епизодът ми върна дежавю от Ергенът, но не заради УхаЖоро, а заради сериозния сценарий (знам, че няма предаване без сценарий, просто днес много личеше) и позиционираните сценки с разговори.

# 267
За мен лично няма значение дали е Петър или Петра - налагащ се персонаж, който вее знамето на отборния дух, а зад него прикрива личната си амбиция да се реализира като лидер, водач, месия и т.н., за да задоволи наполеоновия си и всички други комплекси и нарцистични пориви няма как да предизвиква симпатии, колкото и подготвен и справящ се да е.

# 268
Всички психолози си късат дипломите, като четат БГ мама. Тежки термини се леят, очевидно без да се знае точното им значение.

# 269
Елбетица  "излезе" от транса, в който се намираха докато Петър беше в отбора.

Общи условия

Активация на акаунт