🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 580
  • 485
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пак за Петър говореха първия ден след отпадането му.
Така, както говориха за повечето отпаднали. Петър не е някакво изключение невиждано. Simple Smile

# 241
  • Варна
Петър:
Скрит текст:
   Joy

# 242
А някой знае ли, тези рецепти, които правят за пазара, има ли ги някъде публикувани. Имаше интересни  и вкусни неща, чукнах в нет-а и не откривам нищо.

# 243
А някой знае ли, тези рецепти, които правят за пазара, има ли ги някъде публикувани. Имаше интересни  и вкусни неща, чукнах в нет-а и не откривам нищо.
Не мисля, че ги има. Единствено във Фермата 6 даваха рецепта или нужните продукти за нея.

# 244
Било то някога… Както с цялостната концепция на Фермата…

# 245
  • София
Концепция на Фермата - тази година? Глупости. По-скоро: дай да добутаме онова, дето си го бяхме намислили.
Спасиха Линда. Коректно и късмет! Не виждам Елбетица да прокопса. Победителите са в другия отбор.

ПС. Забравих. Важно е да не спираме да говорим за българщинАта. Такава, каквато я показваме.

А Линда, щом не може да стане от пейката да и нахлузят амулета - какво още търси там? Толкова сте смешни и жалки в театрото, дето сте снимали... За ония 4/5 от мерак-актьорите изобщо не споменавам. Те (също) толкова си могат.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 21:49 от EmBrother

# 246
Реших да хвърля един поглед на предаването,   че гледам никой не пише в темата. И Сергей намила нещо. 😑😐🙄

# 247
  • Валенсия
Сергей: "Човек когато е в критична ситуация, трябва да мисли позитивно..."

Сергейчо, ти за това като беше в Елбетица в "критична" ситуация докато Петър те е "репресирал", направо се късаше от позитивизъм под форма на огън и жупел към Пепе... Smiling Imp

# 248
Кàжи честно, и Присияна ли, Жоре?? Само Еми, Лили и кравите са пощадени... Такъв женомелач не е имало май! Сите по домова книга ги е подкарал 😂

# 249
Сергей: "Човек когато е в критична ситуация, трябва да мисли позитивно..."

Сергейчо, ти за това като беше в Елбетица в "критична" ситуация докато Петър те е "репресирал", направо се късаше от позитивизъм под форма на огън и жупел към Пепе... Smiling Imp
Абсолютното същото си помислих и аз. Ръси глупости на килограм като дава съвети, които и той самия трябва да спазва. 🤣🤡

# 250
Значи това е бил намекът на Валерия от Надкаст.

# 251
Кàжи честно, и Присияна ли, Жоре?? Само Еми, Лили и кравите са пощадени... Такъв женомелач не е имало май! Сите по домова книга ги е подкарал 😂
Те затова почнаха, да поскриват Гунчева Joy
Да не изгори и тя

# 252
Някой във фейсбук беше написал, че е видял в не помня кой МОЛ, Жоро и Приси прегърнати.

# 253
Не Жоро и Приси, а Жоро и Валерия каза, ама не е била тя като гледам. И не в мол, а на улицата. И са били Жоро с някоя си и още някоя с тях.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 01:53 от dia4ti

# 254
Посмях се на сватбата, забавно беше за мен.
На играта отново подценяване от страна на Канатица. Не знам дали наистина Кенан се забави още 5 минути като се върна, поне така каза Андрей.
Мисля, че Сергей и Теди имат шанс, зависи какви битки ще се паднат.

Общи условия

Активация на акаунт