💛 Януарски бебета 2024 💛 Тема 6

• 34 981
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Станислав е МНОГО хубаво име - Стани, Стас, Стан, Стенли (дори). Много варианти има за галено име и са хубави! Понеже ни е в списъка с ММ се шегувахме, че може да му викаме и Станис, като Станис Баратиън от Гейм ъф Тронс, ама това са си по-скоро наши nerdy неща 😂😂😂

# 646
Аз пък от няколко дни имам силни боцкания ниско долу. Държат ме по няколко минути и ме отпускат, но са доста неприятни и на моменти доста силни. Не знам бебето ли натиска с главата нещо или какво е, но с предишната бременност не помня да съм имала такъв дискомфорт. То доста мърда като цяло.

Yan аз на твое място бих си спестила излишното филмиране. Екстра са ти тоновете, не си го причинявай зорлем, както се вика Wink
Lollo и аз имам такива боцкания от скоро и вчера на прегледа се оказах с изгладена шийка и малко разкритие...едва ли е свързано...
Puki аз като стана да вървя и имам чувството,че ще падне през дупката...такава тежест и натиск...а като мърда усещам отпред в дупката и отзад на дупето...АГ вчера на прегледа каза,че въобще Неможе да и види главата на ехографа...толкова е ниско...ти освен разкритие шийката как е...при мен вчера ми каза изгладена и с разкритие...днес ме вика пак на преглед и каза и багажа да си нося...нямало смисъл да слагаме флостерон,защото в края на 33та г.с. слагах 3 инжекций...казаха ли ти само да лежиш...аз много се притесних вчера...едва 34+3 съм...поне в 9тия месец да бях...

# 647
Наде, последно в петък ме проверява за разкритие и нямаше никакво, едвам напипа шийката, всичко е още много на високо.
При теб сигурно по-скоро ще се случат нещата, но явно така ви е писано с бебчето. Ако му е време за излизане може би така ще е най-добре и за двамата. Важното е че ви следят изкъсо и няма да допуснат да бъдете в някакъв риск 🍀
Каза ли ти вчера колко е разкритието?

# 648
При мен всичко е ниско вече..каза,че е малко разкритието...не каза в см...днес ме вика пак...каза да си нося и багажа за всеки случай...днес пак ще бърка да провери...аз усещам ужасна тежест когато стана да вървя...легнала ли съм няма проблем...

# 649
Да пишеш като мине прегледа да кажеш какво се случва. Стискаме ти палци!
Твоя багаж готов ли е? Аз съм готова само със списъка Simple Smile Чудя се какви превръзки да си взема, миналия път купувах някакви ултра мега хипер ххл нощни, но не помня always ли бяха или други...

# 650
Наде, стискаме палци.. Задължително при възможност ни дръж в течение ❤

# 651
Казаха ми да си почивам да. Аз натиска не го имам постоянно, проявява се предимно надвечер за около 3часа. Вчера не са ме гледали за разкритие. Снощи не можах да спя от притеснение.. моя корем падна надолу като че ли. По принцип доктора спомена нещо около 20ти. Каза че още не съм за раждане и за това ми продължи магнерота. Сега като вляза в 37ма утре ще видим пак какво ще каже. За шийката само казаха че е добре, нищо повече. Тежест и аз имам като стана дори до тоалетната.

Лоло на теб ти е много рано още Flushed защо не те вземат за задържане? Мен и 35/36та лежах. Опасявам се че ще спра магнерота и ще се започне. Не знам направо да изкарам някак си до четвъртък до прегледа, че доки утре почива от кабинета.
За багажа съм почти готова само не е събран както се вика. Въпреки че списък нямам още Joy

# 652
да ви кажа за моята вливка , след 3 седмици феритина от 13 при долна 10 стана 101 при горна 290 , май ще правя още една но може би ще изчакам след Нова година да я направя ? Някой правил да даде акъл Simple Smile

# 653
Да пишеш като мине прегледа да кажеш какво се случва. Стискаме ти палци!
Твоя багаж готов ли е? Аз съм готова само със списъка Simple Smile Чудя се какви превръзки да си взема, миналия път купувах някакви ултра мега хипер ххл нощни, но не помня always ли бяха или други...
Моя багаж е готов от 32г.с когато ми казаха,че шийката е 21мм и да си събирам багажа...незнам какви са превръзките...някакви неизвестни...пратих моя мъж на аптеката...казал превръзки за родилки 20бр ,а те го питали по големи или по малки...той казал от по големите...снощи стерилизархме залъгалките ,помпата за кърма и шишенцето към нея...взех и 1 пакет памперси и мокри кърпички и кремче против подсичане...2 нощници за кърмачки,протектори за кърма,крем за зърна,чехли,и тоалетни принадлежности...
Дано да изкараме поне до 9ти месец...

# 654
да ви кажа за моята вливка , след 3 седмици феритина от 13 при долна 10 стана 101 при горна 290 , май ще правя още една но може би ще изчакам след Нова година да я направя ? Някой правил да даде акъл Simple Smile

Какво ти вливаха и колко? Много малко ми се вижда.

Наде ще изкараш до 9тия. Ще те сложат на легло според мен, не се притеснявай. Стискам палци и кажи като имаш новини Hug

# 655
АГ то каза целим средата
Иначе Феринжект 1 път само

# 656
Лоло на теб ти е много рано още Flushed защо не те вземат за задържане? Мен и 35/36та лежах. Опасявам се че ще спра магнерота и ще се започне. Не знам направо да изкарам някак си до четвъртък до прегледа, че доки утре почива от кабинета.
За багажа съм почти готова само не е събран както се вика. Въпреки че списък нямам още Joy
Сакън! 😂 Искам да раждам колкото може по-скоро! В 37ма гс съм вече, бебето трябва да е около 3кг, така че нищо не ме притеснява. Обаче няма никакви индикации за сега, само боцкането от време на време. Ще го чакам да си тръгне когато реши. В петък съм пак на тонове.
Puki, ти секцио ли ще си, че не помня?

# 657
Сакън! 😂 Искам да раждам колкото може по-скоро! В 37ма гс съм вече, бебето трябва да е около 3кг, така че нищо не ме притеснява. Обаче няма никакви индикации за сега, само боцкането от време на време. Ще го чакам да си тръгне когато реши. В петък съм пак на тонове.
Puki, ти секцио ли ще си, че не помня?

Аз разбрах че си 34та, извинявай. Значи с теб вървим горе долу заедно. За нормално раждане съм, поне за сега така се движат нещата. Ти как ще раждаш Hug

# 658
Момичета ❤ Бях днес и аз на преглед, 34 гс, вече е 2.250 кг бебо. Развива се добре за сега, няма проблеми с шийката. От другата седмица почваме да следим и тоновете.

Стискам палци на всички да родите както искате ❤ Наде, всичко ще е наред, дори и бебка да реши да излезе по-рано. 🥰🥰

Аз съм още в драма с личния лекар на бебето, днес обикалях из квартала и положението е трагично 🙈 Дано успее някой да ни вмести при него.

# 659
Явно и при теб веднага е издърпал организмът по направление като при мен - бях с феритин 10 и 10дни след вливка 130 само. Но горната беше под 200, в коя лаборатория правиш ти? Месец и половина след вливката бях с феритин 19..и миналата седмица нова пуснахме, сега съм в 34седм и уж ще е последна тая вливка.

Общи условия

Активация на акаунт