NESCAFE DOLCE GUSTO 9

• 21 178
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Благодаря на всички, които се включиха. Ще обмисля още малко и ще се похваля с новата ни машинка когато си я вземем.

# 106
Подарявам кодове от кутиите на Nescafe Dolce Gusto.
Имам около 10 кода

# 107
Кодовете отново ли важат?

# 108
  • Някъде около Пловдив
Здравейте и от мен. Имам нужда от съвет, в случай, че някой се е сблъсквал с подобен проблем. Имам кафемашина Krups Oblo от доста време. Досега е работила безотказно, но днес се случи следното: когато включих машината и започне да загрява зелената лампа само мига и не може да се направи кафе. Някой със съвет какъв може да е проблема?

# 109
Да не би да има нужда от почистване?

# 110
  • Някъде около Пловдив
Да не би да има нужда от почистване?
Ами ще й направя профилактика тази вечер. Дано се реши проблема. Обаче пък тя въобще не ще да загрее, за да може да работи и да засмуче вода.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 09:05 от lady_Di

# 111
От скоро и ние сме с Krups Mini me. Взех си я предимно заради предпочитанието ми към млечни кафенца, но сина ми си държи на еспресото. Имаме доста останало кафе мляно Чибо фемили и ми се искаше да го изразходи с капсулите за многократно ползване. Купих капсули за многократно ползване от Тему https://share.temu.com/anfcDgFibaA в отзивите има и клипче как си пускат кафе и то е каймак. Вече 3 пъти се пробвам да пускам кафе с тия капсули, но все си става като кал, никаква прилика с нормално кафе еспресо. Кажете има ли някакви тънкости при ползването на тези капсули.

# 112
  • На изток от Ада
Моята пиколо иска нова помпа. Та ще се купува нова машина

# 113
Приставките за капсули миете ли ги в съдомиялна? Едната, която се ползва най-често е хванала от кафето налепи по страните и вдлъбнатините.

# 114
Аз – да, мия ги. Но най-често просто ги изплаквам с вода.

# 115
Здравейте! И ние сме с машина долче густо,  не знам точно кой е модела. Използвана е само веднъж преди няколко години и сега решихме отново да я ползваме. Лампата светва в зелено, но не тръгва водата. Почистих с игличката, но пак не тръгва. Какъв може да е проблема? Благодаря!

# 116
  • На изток от Ада
123456y бръмчи ли?

# 117
Да, бръмчи и свети зелено, но не тръгва водата

# 118
  • На изток от Ада
Моята сппря да бръмчи. Светеше
.  Беше проблем с помпата

# 119
Правихте ли ремонт, да знам дали си заслужава или направо нова

Общи условия