Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 31 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Великобритания
едно останало късметче и за мен ?
 Че от мойта баница ми се падна ученето , а ако ви кажа хич не ми върви writing-а на Есола , как ще го мина тва Левъл 1 - мъгла ми е ..запецнах се на тия минали свършени и несвършени времена , таз не обяснява , щото нямала време по графика си
Ние дочакахме вчера да гледаме зарята от Лондон,  бая се бяха постарали - много красиво
А при нас учудващо малко хора гърмяха , ние бяхме взели малко и в градината -  голяма радост за детето
Днеска свалям и прибирам украси и вече по кротко ..стигат ми празниците

# 511
Каква чудна първо януарска сутрин си спретнахме Heart
Специални благодарности на Памперс за късметчетата:heart:
Дай Боже да ни е все така леко на сърцата и с лекота да постигаме целите си:heart:

# 512
Мими, не останаха.
Аз пък исках ученето да ми се падне. 🤭
Наслука с изпита! Пиши какво те затруднява, ще помагаме.

Тук 10-на минути имаше заря във всички посоки. Някой изстрелваше от поляната зад нас и имахме видимост като на 1я ред директно от спалнята. Супер беше!

# 513
  • Великобритания
Мойто учене беше за детето , ма тя изтегли късмета и щастието .. та да ми е щастлива и аз ще се радвам
Нищо специално Памперс - просто не разбирам кога трябва да използвам самото време , то минало било , ама още не е свършено -, другото пък уж минало , ма още не е свършено - много ми е хаос честно

# 514
Памперс, пожела си учене. Имаш го HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Това е моят специалитет. Да си намисли някой желание и аз казвам : Да бъде! Сурва!

И стават чудеса Simple Smile
Благодаря ти от сърце!
Момичета, нека на всяка от вас се изпълнят желанията от новогодишната нощ!

# 515
За много години момичета Heart

# 516
  • До хладилника, който обичам
Да ви е честита новата 2024 година, момичета, да е пълна с много радост, щастие и късмет!
Болните да оздравяват!

Искам и аз късмет с дракон Simple Smile Писах късмети по идея на приятелка, не искам вече да слагам традиционните бебе, работа, мързел. На мен ми се падна "неприлично богатство", на мъжа ми - "романтични тръпки", ей такива 😂
Новата година я посрещнахме в домашна обстановка, имаше малко заря наблизо и гледахме от вратата, но така валеше, че едва си запалихме бенгалския огън, добре, че имаме навес отзад.

За кола, гледам в autotrader, но по-предната, взета от дилър, беше зле - беше я стегнал за продаване и после излязоха проблеми по шасито, иначе вярно беше си здрава. Сегашната от фб маркетплейс, но мъжът ми е бивш механик и знае какво да гледа, може и да ремонтира много неща, та ми е лесно.
Гледам обем на двигател, разход, цвят (бяло, статистически по-рядко попадат в птп). Карам киа пиканто бензин, ръчна, точно защото сравнително рядко карам извънградско, но и на магистрала се държи добре. Навремето имах нисан микра 96та и беше супер, но сега нисан е на рено, и мъжът ми твърдо беше против; в гаража, където си правя МОТ, също казаха, че нисани много влизат за ремонт. От Кията съм много доволна, има дребни екстри, които много ме радват и понеже е сравнително нова, се надявам дълго да я карам. Мъжът ми е твърд фен на Шкода и VW, но малките им градски ми бяха или скъпи, или които ми бяха в бюджета, бяха с 4 седалки, а аз търсех с 5. Може и в Which? да се гледа за ревюта за коли, не са им лоши ревютата за неща.

Сега - три дена дояждане, ужас, уж все се опитвам да не прекаляваме с готвенето и все остава много храна.

Новата котка е абсолютно разкошна. Лекувам я за алергичен дерматит, милата, дали от стрес от дългия път е отключила или друго, подобрява се и гък не казва, като ѝ давам лекарствата. И двете големи котки се разбират с нея, което ужасно ме радва. Като взех втората, Цура, голямата въобще не я хареса, и досега едва я търпи и често ходи специално да ѝ ръмжи и да я пляска и много се опасявах, че ще се повтори и с новата, Минка. Но не - без да е супер приятелски настроена, голямата я толерира много повече (стига да не ѝ влиза в купичката с храна) и стоят близо една до друга без проблем. Със средната са вече в добри отношения и играят заедно, което ми беше една от основните цели, двете млади котки да се занимават и да си правят компания.

Малко снимки от малките синеоки котки:

# 517
  • Манчестър
Имате съобщения 😜

Аве, светло розовото или кафявото избираш? Другото ще е за Blue dress.

Светлорозовото или което е останало…

# 518
  • Великобритания
прекрасни са котките
И аз искам , ма си имаме куче звер .. Моя мъж купи аквариум с 2 рибки - една златна и една черна .. Ся и риби ще вардя

# 519
  • Bristol
За много години! Champagne

Бу, дали витамини ще помогнат за дерматита?

Аз сериозни проблеми с килата имам и интересното е, че и двата късмета, които изтеглих, бяха на тази тема. Първият беше, да си взема второ парче от баницата и да хапвам смело, защото не ми личи Simple Smile То аз смело си хапвам, но реално ми личи. И вторият късмет беше нещо от сорта, че с упражнения ще извая перфектно тяло, на което всяка дреха ще седи прекрасно Simple Smile Аз реално започнах пак упражнения преди няколко дни, подготовка за ските правя. Вчера нямах време и малко посъкратих програмата, бяха упражнения за мускулите на краката. Добре, че не съм я направила пълната, едвам се движа тази сутрин от мускулна треска на седалищните мускули Simple Smile
Вчера, след като посрещнахме Новата година, приятелка ни учи с мъжа да танцуваме валс и куик степ Simple Smile До към 2-3 часа подскачахме, докато накрая решихме, че ни трябва по-голяма стая Simple Smile

# 520
Всички късмети изпратени. Ще чакам да се похвалите като се сбъднат😜

Много сладки писанки😍Ние сме канени на гости с котешка терапия в събота и нямам търпение.

Мери, да тръгнат на 8ми домашните по направление, да изядем сладкишите от Бг до тогава и се връщам на фастинга + спирам сладкото + почвам си пак упражненията. 🙈

# 521
  • nowhere
Памперсс, благодаря за късметчето! Имах нужда! ♥️

# 522
  • На острова
За много години, момичета! Да е здрава и благодатна 2024 ✨❤

Предни години досега вече съм свалила елхата, сега още си мързелувам на дивана и пия чай. Иначе по обяд си бяхме на редовната дневна разходка, даже и слънце пекна за 5 минути.

От късметите ми се падна късмет и здраве, то това си и исках. Баницата не ми се получи добре, ама само фини кори намерих в магазина, така е като се купува last minute.

Миналата седмица бяхме на кънки, и съжалих, че предни години не съм ходила. Оказа се, че както колелото, то не се забравя. Даже и ММ го навивам да ходим.

За колата - карам си А3 е-tron, хибрид. Малее ми доста и предпочитам да карам голямата кола на мъжа ми, ама за school run всеки ден малката ми е супер, паркирам лесно, навсякъде. И двете ни коли са автоматик. Моята май от Cargiant беше.

Ставам да правя ден 1 от един йога challenge и после да посъбера украсата. Имаме и мезета за дояждане 😆

# 523
  • До хладилника, който обичам
Бу, дали витамини ще помогнат за дерматита?
Ще разпитам, ако продължи, добра идея, благодаря. Сега е на ниска доза стероид и антихистамин. Казаха, че ако има влошаване, ще е до 48 часа (които минаха), и видимо е по-добре котето. Ако пък всичко е наред, предполагам, че след 10-ина дена ще можем да спрем лечението.

~Миа~, тая година купувах и фини на Фамилия, и дебели одрински - голяма мъка, и двете в срок и пресни, а така се трошаха, и баклава, и тиквеник, едва навих. А другия пакет фини кори за баницата, взети от същото място и всичко същото - бяха без проблем, а пък аз за всеки случай бях казала вече на майка да не се мъчи с тези сухи кори и да я прави наложена 🤦‍♀️

Направихме красива сурвачка (мъжът ми направи, аз давах акъл, хаха), децата сурвакаха нас, и приятели, а малкия умря от густо - "Днес ли е stick day?"

# 524
  • UK
За много години! И баницата ми се получи, и късметите, и яденето, имахме на гости приятели с преспиване, играхме игри цяла нощ. За съжаление много бързо ми минаха празниците, даже елхата не ми се иска да смъквам още, струва ми се, че много по-малко от обикновено е стояла, обикновено нямам търпение. Ама каквото такова.

Аз с кг съм зле, ударих 80 кила, никога не съм била толкова много, та това ще ми в приоритет този година, ама как, като не обичам да спортувам, аз съм по седящите хобита - плетки, книжки, сериали. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт