Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 31 737
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, някой организирал ли е скоро детско парти? Тръгнах да резервирам центъра с трамплини, къд празнвахме последните 2 години и получих шоков удар от новите цени, то и преди беше скъпо, но сега са попрекалили Anguished

Мойта каза, че иска да ходи на спа хотел вместо д сума парти 😂😂, така че ми се размина. Другото е през юли и се надявам за някаква по-евтина версия 😅

# 541
Със свито сърце платих партито, мъжа ми каза, нали става на 5, трябва да е забавно 😀 сега торти 2, щото партито ще е съботата след рождения ден, къп кейкс за децата от класа, миналата година бяха 50,  сега са само 25 😀 Утре ще говоря и със срадкаря ако не пиша скоро, да знаете от ценови шок е  😀

# 542
За партито с децата тортата изобщо не е нужно да е изключителна. Някаква без ядки от М&S, Теско, Сейнсбърис за 15-тина паунда и толкова. За децата в училище - по пакетче желирани бонбони.

# 543
Блу, съгласна съм, но има рожден ден веднъж в годината, специално от тортата няма да спестя, за училище мога да взема нещо от costco, но за партито, всички обичайно присъстващи (родители), само това чакат. Били сме на рождени дни на които на една тортата се духат свещички, други сладки са в торбичките. Ние нямаме парти торбички, но пък имаме готини партита и храна. Правим го за детето.

# 544
На моите деца рождените дни се падат винаги ваканция ( края на февруари и началото на август) и честно казано, това много ме радва. 😁

# 545
Аз съм август и винаги съм завиждала за партитата на децата родени през учебната година. Това се помни за цял живот и още помня най-якото парти което баба ме направи докато нашите бяха в Германия.

# 546
Аз съм август и винаги съм завиждала за партитата на децата родени през учебната година. Това се помни за цял живот и още помня най-якото парти което баба ме направи докато нашите бяха в Германия.

Моят нали е преди Коледа, много се дразнех ако ми подаряваха коледни играчки или редовният номер на родата, един подарък за двата празника. А братовчедите, които са през годината си получаваха по два.
Майка и също, тя пък на 14.09 и ми е разказвала как всеки се стяга за училище тогава и не им е до събиране.

# 547
Аз съм между Коледа и НГ и редовно минавах с един подарък и никакви партита. Нямам травма де. 😌 
На който му се занимава с организация, да организира, няма лошо, нека се забавляват децата. 🙂

# 548
Само по време на ковид не е имал читави партита. На 1г беше логдаун, на 2 пак ковид но направихме парти при бавачката и децата които бяха при майка и също бавачка. 3 и 4 имаше партита и сега, живот и здраве също ще има. Влязох във ваканция с няколко деца от предучилищната, супер се зарадваха, получих потвърждение преди хартиените покани 😀 UV party ще бъде забавно. Утре ще поканя и учителката им от предучилищната група и съм почти сигурна, че ще дойде.Тя е Учител с големи букви Heart

# 549
А мойта вметка беше, че за парти с деца от класа една обикновена купешка торта, не поръчкова, още по-малко пък бутикова, върши достатъчно добра работа. Парти и спомени пак има. Разбира се, и аз не го осъзнах от първия училищен рожден ден, а едва на третия.Wink

# 550
Здравейте момичета, някой организирал ли е скоро детско парти? Тръгнах да резервирам центъра с трамплини, къд празнвахме последните 2 години и получих шоков удар от новите цени, то и преди беше скъпо, но сега са попрекалили Anguished

И аз наскоро се шокирах от цените на детските центрове. Като цяло не съм им фен и ходим само по РД като ни канят, но платих за големия да дойде с нас и ми увисна ченето какъв скок има за 1-2 години.

За 5-я РД синът бяха на кино с пица после на детските прожекции в неделя. Много добре си изкараха. За фръцла още нямам идея. Тя иска надуваем замък😂На последните два РД с такъв изкара 99% от времето там и на тръгване от единя рева как искала още да скача 🙈

И аз съм лятно бебе и баш за моя РД всички отиваха на море. Едва събирах двама - трима да празнувам. И ми е травма. За това правя запомнящи се оригинални партита и украси за децата.
Veggie, приятелка с рожденик на 10ти август, прави парти с приятелчетата му последния ден преди ваканцията.

Не залагам на красиви торти. Предпочитам вкусни, често и аз ги правя домашни и слагам неядлива украса. Поръчвам и големите на Костко, ако са повече гости.

Блу,и моите най-редовно черпят с желирани мечета.

Най-сетне намерих баскетболен отбор наблизо. Преместили са се есента. До последно го пазех в тайна. Трябваше да снимам като му казах - буквално му се подкосиха краката. Дребната като видя топки и очите ѝ светнаха. Тя си имаше самостоятелна тренировка сама в ъгъла на залата. Изпоти се повече от брат си😂 Прибрах ги и двамата доволно уморени. То не става две седмици лежане само... Да видим изморени след училище как ще им понесе късната тренировка.

# 551
Плановете ни бяха, т.е моите inflatable party в басейна, но от всички деца само нашето ходи на плуване. Говорих с няколко родители и като видях ужаса в очите им, решихме да го отложим за догодина.
Не знам какво им става на Jump in, но цените им растат главоломно, като нямат особено натоварване, миналата седмица ходихме 😞
Колкото до торите, аз съм споменавала и преди, този човек (румънец) прави чудеса, работил е за 5 звезден хотел тук и след това се отделя. Всичко е толкова вкусно, без да е прекалено сладко и със изключителна визия. Откакто го открихме ( около 3 години) със и без повод поръчваме само от него.

# 552
Голямата днес се събуди цялата в пъпки, снощи имаше лека температура, но реших че не е нещо сериозно. Шарка не беше карала и сега бам, 3 дни преди да се върнат на училище и честито..
Весело ще е другата седмица. 😔

# 553
  • Истински се вижда само със сърцето.
Веджи бързо да минава, забелязала съм, че винаги така става,  че да се объркат нещата при родителите Simple Smile

За партитата  не правим всяка година, толкова безсмислено харчене ми се струва 🤣 миналата година бяхме точно в процедура да купуваме къщата и и предложихме да заменим партито с разходка в Уелс и тя се съгласи веднага. Тази година 3 момиченца най-близките и приятелки ще дойдат на слийповер плюс ще им измисля някакво забавление.

# 554
  • До хладилника, който обичам
D. D., уау, много красиви сладкиши.
Измислям различни неща за празнуване, правили сме рожден ден в център за скачане, в build a bear, вкъщи и в парка с пици и игри, в котешко кафене. Гледам си и бюджета, защото са наистина скъпи за наемане местата за парти.

Dejie сякаш ме прокле, като каза, че не може все да ми върви на котки. Тъкмо се наредиха нещата с трите котки чудесно, голямата и средната приеха малката и двете млади почнаха да си играят заедно, и голямото ми момиче коте беше прегазено 😭 Сутринта си е била вкъщи, мъжът ми я е нахранил и играл с нея и после решихме, че спи на горния етаж, тя много обичаше да се промъква "тайно", някой като отвори вратата. Никога не ходеше към пътя, отиваше до парка зад ъгъла, като минаваше през задните дворове и предполагам, че нещо или някой я е подплашил и се е метнала на платното, без да гледа. Някой писал в групата на квартала и жена, видяла поста, като минавала, взела телефона ми от медальона на Маца и ми звънна. Всички сме съкрушени, толкова ни е мъчно за милата котка. Беше на 10, здрава, имаше още години пред себе си, ама не ѝ било писано. Ужасна работа, който я е ударил, случват се тези неща, котките изтърчават рязко на пътя, ама можеше да спре и поне да ѝ премести тялото, вместо да минават още коли... Днес ще взимаме праха от крематориума и ще го погребем в задния двор. По цялата къща и в двора са нейните неща, одеялца, играчки, шезлонг. Двете малки котки са душички, гушкат ни и се галят, но ми е толкова мъчно за голямата ми хубавица.

Общи условия

Активация на акаунт