Боледуване на децата ни-тема 74

• 28 412
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Димитрова, и аз повръщах 5 пъти с нашия грип, но го отдавам на тамифлуто. Пих го на гладно.

# 646
Не ми се беше случвало да налепи чревен вирус с 38.9 температура.Винаги е без температура или по- ниска. Съмнява ме , че може да е насложила и нещо друго.Направо ужас.

По данни на нашия педиатър, първо има такива симптоми, а после почва кашлица.

# 647
  • shumen
Да ни е честито!От след обяд и моето дете е с Т и то висока.В 16 часа беше с 38,6,дадох Панадол,спадна,игра,пя допреди малко и заспа.Сега го пипнах и пак гори и със сигурност има Т.Сега ще меря и ще дам Нурофен,за да спи спокойно.Писна ми вече все по празниците да се разболява и да се чудя какво да го правя и къде да го водя на лекар.Утре пак няма да работи педи,а в спешния не искам да го водя.

# 648
Много съжалявам, данаека Sad Като писа онзи ден, че е добре се зарадвах. Дано имате спокойна нощ! Дай му нещо по твоя преценка докато избутате до работен ден. И нали съм на вълна грип, може да му направиш комбиниран тест за грип и ковид от аптеката

# 649
Аз се включвам пак с повръщането, вече много се притеснявам. Както бях писала - Събота привечер повърна два пъти. Неделя не спазвахме стриктна диета и повърна на обяд. От тогава не е повръщял, нито се е оплаквал от болка в корема. Сега докато спи, повърна всичко…… нито Т има, нищо. Беше жизнен, никакви проблеми, оплаквания.
С хрема е, не е много самата хрема, не мисля че е от нея. Закашля се малко преди да повърне. Понеже лще не сме във Варна, спим на едно легло и го чух. Закашля се сухо и след малко се надигна и повърна. Но наистина няма много хрема. Друг път се е случвало от хрема да повръща, но само слуз. Сега обаче… всичко.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 23:13 от toni1189

# 650
Изглежда да е от секрета
 А колко повръща зависи от това кога е ял. А може и вируса да е такъв.

# 651
Теста за грип сега трябва да е актуален при всякакви оплаквания.

# 652
  • shumen
Барбалена,и аз се зарадвах,че е здрав,но уви.Дадох Нурофен за юноши снощи цяло хапче в 22 часа и в 1 посред нощ се сменяхме,че плуваше целия в пот.Сега пак същата работа без нищо да давам го сменях,че потен.Мерих и Т с 37.1 е,но нищо не съм дала още.Ще изчакам още малко и ще видя как е,дали вдига и тогава ще дам.Тест за грип не съм му правила.Мислех си за Авирон,но без да е изписано от лекар не смея да дам нищо.Ще видя днес как е и ще преценя дали да го водя ли в детско или да изчакам до утре и да го заведа при педи.
Тони,изглежда като от секрета.А може и вируса да е такъв сега.
Аман,писнало ми е все по празниците да се разболява.То с болно дете ни Коледа,ни Нова Година нищо,ама нищо не ми се празнува.

# 653
И в нас се изпоразболяхме. Каката довлече, малкият се опитва да кашля, мен ме боли гърло и имам гноен секрет, носа ми е запушен и ме мъчи синузит. Те е болна от седмица. Аман от почивни дни, дето не можеш да си починеш.

# 654
Здравейте
Малката, моята е на 3, започна да се чеше дупето, казва че я сърби. Ходи да " ака" по много пъти на ден, и то само по едно малко топче. Спи неспокойно. Чудя се дали не са острици. Досега не съм попадала на такова нещо. В чудо се видях с това 'акане' по много пъти на ден. Утре ще я водя при педиатърката, да видим какво Ще излезе.
За Тези изследвания се чака май мн време. Дали има нещо дето да й дам, от сега.
Извинявам се за подробното обяснение.

# 655
  • shumen
Бръм,и мен ми е писнало от такива празници.То ни да си починеш,ни нищо.И тия деца как пък все празниците улучват.Моя сега се събуди,няма Т,но носа върви река,кашля и го болят мускулите.В 5,30 сутринта си беше с 37,1,но нищо не дадох.Ще поизчакм още малко и май ще го заведа да пуснем едни кръвни и ще преценя дали да ходим на лекар.
Е.Т.Р.В.да не се е запекла.За острици май се чака 3 дни да излезе резултата.

# 656
Вземи един тест за грип за всеки случай, по-лесно е от кръвни.

# 657
Моя от сутринта казва че го боли корем не иска и да яде ..

# 658
Като ви слушам май ще давам пробиотик као се върнат в бациларниците.

# 659
Аз не съм спирала да давам пробиотик от лятото… за нито един ден. Направо не знам какво се случва с детето, но съм супер притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт