Боледуване на децата ни-тема 74

• 28 403
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Камъче,да не е нещо от бъбреците при Вас?
Мими,така протича цистит.Като пишка я боли и пари и затова не иска да пишка.
Тони,ако още сте тук утре,ако искаш пиши да се видим.
Ние вчера за малко излязохме във вятъра и днес Дени се събуди с хрема и болки в гърлото.Започва и кашлица ми се струва.На спешен не ми се ще да го водя,но ще видя как е и по късно ще преценя.

# 631
Камъче, външно вижда ли се възпаление, червено някъде. Може да е подсичане и урината да щипе. Ако имате смрадлика направети отвара и да поседи в легенче.

# 632
И ние цяла нощ с повръщане , разтройство и 37.1 тем.? Поне десет пъти повърна през ноща.

# 633
Разредихме сода с водичка дадох в спринцовка муси, се но на три пъти я изпи и няма и час пишка без да плаче...как ми олекна ...❤️благодаря
По колко на ден може да пие,четох да не се прекалява,май за днес й стига

# 634
Ох, ама защо ще пие сода? Може да раздразни стомаха, а повечето ползи, които приписват на содата са пълна глупост.

# 635
"Логиката зад този метод е, че содата за хляб понижава киселинността на урината, което предполагаемо облекчава симптомите на уринарната инфекция и улеснява елиминирането на бактериите-причинители на инфекцията."

Не мисля, че от 1 лъжичка сода ще и стане нещо. По-добре ли е да стиска цял ден.. Естествено, говоря за спешни случаи, докато не се посети лекар и не се назначи лечение.

# 636
Разбира се няма само с това да я лекувам😊

# 637
И ние сме с Коледен бонус от градината.Всяка година е така след коледното тържество сме болни вече трета година.

# 638
За цистита
Измиване с прахчета Розалгин и интимния гел на Уриаж;
За пиене Урикод сашета, в тях има деманоза и наистина помагат;
Изследване на обикновена урина, седимент и урокултура;
Уростим;
Честита Коледа на всички! Здрави да сте!

# 639
Към всички с повръщащи деца - запомнете, че независимо дали е повърнало 1 или 10 пъти, поне 3 дни след последното повръщане се спазва лечебна диета, т.нар. "бяла диета" - сухари, препечен хляб, малко сирене, кус-кус, солети, варени картофи. Без пилешки хапки, баници и пр.
И да, стомашно-чревни вируси има всеки ден, целогодишно, все не мога да разбера защо го задавате този въпрос....

# 640
И аз едно време си мислех че чревните вируси са само лятото ама уви ....(октомври)

Благодаря на всички за цистита❤️вече си ходи без да плаче и тези дни ще й пусна изследване да видим ....
Иначе й взех сиропчето уринал 😇

Може ли да е получи от Аб капки 🫥изписани за 10 дни ....нз има ли логика изобщо

# 641
  • Пловдив

Може ли да е получи от Аб капки 🫥изписани за 10 дни

Не.

Цитат
....нз има ли логика изобщо

Не.

# 642
Не ми се беше случвало да налепи чревен вирус с 38.9 температура.Винаги е без температура или по- ниска. Съмнява ме , че може да е насложила и нещо друго.Направо ужас.

# 643
Момичета,адски се притесних.
Сега видях това на крака на детето.
Твърдо е като кост.
Какво може да е? Да търся ли ортопед?

# 644
Аз също съм с чревен от снощи, това е най-тегавото нещо, което съм ловила напоследък. Температура до 38.5 и повръщах 5 пъти. Въобще няма да коментирам, че цял ден ми се повдига.
Малката снощи ни съсипа, такова бухане. Тя като е бронхит не откашля толкова цяла вечер. И не е суха кашлица, ама си откашля. Давах вода, възглавница, голанил, капки за нос, инхалация, и не и не, къртещата кашлица си върви.

Общи условия

Активация на акаунт