Отговори
# 165
Пишат, че чичото ще атакува и ще влезе в имението точно на сватбата на Кая и Суна и ще рани някой...
демек Сейран...
Пак заради тъпатаа Пелин...
Това момиче адски ме дразни..
Явно защото не обичам хора,които винаги се правят на жертва и които не могат да вземат живота си в свои ръце .... и които нямат гордост и малко самочувствие за себе си....

# 166
Не знам защо , но имам предчувствие, че Ферит ще се ожени за хлебарката.
И в първи сезон той и заяви, че обича Сейран, но се разведе и и предложи брак. Преди това я доведе в стаята им да я пази от Сердар.
Сега също и казва, че никога няма да се разведе с жена си, но постъпката му с идването и в конака ускорява раздялата си със Сейран.
Момичета разберете, че няма бивша любов. Не е само добрината и желанието му да помага. Помага на тази интригантка, защото нищо не е забравил от тригодишното им приятелство. Чувствата му са трайни и неизлечими.
Сейран е различна от другите и това го привлича. Тя е като отдушник затова, че не е получил необходимото от семейството си и в нея вижда човек който може да се грижи за него и да сподели живота си. Той се увери, и го каза на Аби, че тя никога няма да го остави и ще се грижи винаги за него.
Той е много раним от семейството си и видя в Сейран опора и сигурност. Ето защо го е страх да не го напусне.

# 167
Ферит има обсебване към едната и мания към другата...
Състоянието му се нарича психолог.....

# 168

Какво мислите за този случай,татенцето тотално изчезна от сериала ,сега май ще имаме петминутка с него ,Гюлгюн и Асуман

# 169
Не вярвам Ферит да се ожени за безизразната. Всъщност това тяхното точно това е било- тригодишно приятелство, не любов. Той в първи сезон ясно си каза на Сейран, че за първи път е влюбен. Това, което прави е само защото вярва, че това бебе е негово. Все пак какъв беше Ферит преди Сейран и какъв е сега?
И да идва вече там бащата на това бебе и да отведе рибата през девет планини в десета!🤣😜🤣
Не знам защо , но имам предчувствие, че Ферит ще се ожени за хлебарката.
И в първи сезон той и заяви, че обича Сейран, но се разведе и и предложи брак. Преди това я доведе в стаята им да я пази от Сердар.
Сега също и казва, че никога няма да се разведе с жена си, но постъпката му с идването и в конака ускорява раздялата си със Сейран.
Момичета разберете, че няма бивша любов. Не е само добрината и желанието му да помага. Помага на тази интригантка, защото нищо не е забравил от тригодишното им приятелство. Чувствата му са трайни и неизлечими.

# 170
  • София

Какво мислите за този случай,татенцето тотално изчезна от сериала ,сега май ще имаме петминутка с него ,Гюлгюн и Асуман

Мисля, че е крайно време да ни позанимават малко с историите на тези герои, вместо да гледаме риба, дето след ботокса е заприличала на патка.

# 171
Да се включа и аз!Мисля,че трейлъра ни го поднасят от краката за главата!Аз го разбирам така:На Ферит му звъни Пипилотка и го моли за помощ!Ферит отива влиза в пререкание с вуйчо и я взема.Но мисля,че не я води точно в Ялъто.Стаите на Султан и персонала бяха много добри,светлички,с верандичка а тая като че ли се намира в някакво подземие.Може и да е в някое мазе на Ялъто.Ферит най-вероятно и се е накарал,че звъни когато е със Сейран и тя му отговаря,че има право да бъде с бащата на детето си.Ферит и отговаря,че засега ще стои тук,а после ще я изпрати в Париж.Не моли Абидин да се жени за нея,а по-скоро да я пази да не я види Сейран,както пазеше Тайлан.През това време вуйчото звъни на деде да му върне "непорочната девица" иначе лошо.Деде се ядосва,че някой си му държи тон и го заплашва и откача.Мята наметалото на Супермен и започва да раздава правосъдие.Прескачам пререканията и заканите на Суна спрямо бъдещето и "свекървище".През това време Сейран вика Ферит на по кафе и по-сериозен разговор.Срещат се в кафето и Сейран му разказва какво е видяла и разбрала.На Ферит най-сетне му светва червената лампа,качва Сейран на таксито,вика Абидин и намират братовчедката.Братовчедката издава Пипилота и намеква,че детето не е от него.Ферит си спомня от колко време не е докосвал Пипилотка,смята че 1+1 не винаги е равно на три,и най-вероятно уравнението е 2+1 е равно на четири.Докато Абидин и Ферит се разправят с братовчедката,Пипилотка смята да вземе нещата в свои ръце,бяга от подземието и се натриса право в Ялъто да хваща Сейран за косата и да я изхвърля навън,но се нахендря на полуделия Ферит.И точно тогава я вижда Суна.Суна изпява на Сейран.Ферит обаче вече е научил истината и казва на Сейран за всички манипулации на Пипилотка,включително и лъжата,че детето и е от него.Абидин междувременно е върнал Пипилотка в подземието и Ферит,след разговора си със Сейран отива и и казва в очите,че детето не е негово.Така завършва епизода!Извинете ме,но не мога да нарека Бучи "хамсия",защото това ще е прекалено голям комплимент за нея.Много обичам хамсийка и е много сладка рибка,все пак съм си морско чедо,родено и израсло край морето!

# 172
Всички действия на Ферит ще имат последици,сега това криене от Сейран,буквално Сейран прилича на кръгла глупачка, пусни едната ,хвани другата е при Ферит. Много ще страда ,пак и този път няма да е два,три епизода наистина не искам да си помислям ако Сейран е бременна в момента и дойде чичото в деня на сватбата между Сума и Кая,и гръмне Сейран . Та убие бебето, прошка няма да има никога за Ферит ,никога. Не знам какво ще направи Кязъм обаче. Дали ще отведе някъде Сейран. Много голяма каша се е набъркала и ще става интересно,дано новите сценаристите ни върнат напрежението от първи сезон,да чакаме с нетърпение.

# 173
И хамсия, и Феро, и Сейро са жертви.
То дежавю може да има и Сейран (караницата в 18 еп.), когато разбере за бременната- Ферит й викаше, че хамсията винаги е била в живота му и че може би иска бебе от нея.

# 174

- новата песен на Mabel Matiz - Müphem

И ремикс за нашите:
https://youtube.com/shorts/RjuUjhZOd2A?si=mV8n1_qsVclZN69l

# 175
Значии за първи път от 37 епизод на сам се вълнувам за серията.И то за да видя с какви очи Ферит ще се оправдава пред Сейран.Да видя как тя ще си тръгне .
Много се надявам скоро да направят ДНК на това дете , че Пелин яко си го манипулира на Ферит.Пусна 2 сълзи с тъпата физономия (ауу като я видя избеснявам , иде ми да я фрасна) и нашия пак я съжали.Аман! Незаменимата Пелин..🤮

# 176
  • Яко в Матрицата...
Единственото вълнение в този епизод ще е дали Сейран ще научи за Пелин. Нищо друго... Суна е ясно, че ще се бори, за да се състои сватбата с Кая. За отмъщение ли ще е, за да бъде щастлива ли... И тя не знае, но Нюхкет я провокира и Суна се заинати.

# 177
  • София
Аз установих, че имам много сериозен проблем с Буче и нейното присъствие (започнах да се притеснявам да не ми блокират единия фалшив акаунт в туитър Joy JoyJoy ).
Уж има някаква светлина в тунела, щом Ферит най-после се сети, че може да го лъжат, но да видим как го убеждава да й помогне да избяга....

# 178
Мистери, Ферит ще го държат при глупаците още много дълго време. Не се залъгвай, че като му вкараха 1-2 въпросителни изречения към Пелин, всичко ще се изясни.
Няма никаква светлина в тунела нито в трейлъра, нито в снимките и озета. Не остана никакъв СейФер вече, всичко е в услуга на ПелФер. Вече започна да ми става неприятно дори да виждам мрънкащия Ферит да Сейран, камо ли да й казва, че я обича много. Всички замесени в този сценарий са сериозно болни. Най-вече главните сценаристи Онур и Гюла.

Сейрошум, малкото ми самотно птиченце Broken Heart

# 179

Много са хубави двечките тук.

На Ферит много му отива да е така ступан. 😂

Общи условия

Активация на акаунт