Отговори
# 180
  • Яко в Матрицата...
Еве, къде видя озета? Аз намирам само снимки...

# 181
Еве, къде видя озета? Аз намирам само снимки...

Ренку Kissing Heart

https://twitter.com/DTural/status/1727624129069621444

# 182
  • София
Цитат
Мистери, Ферит ще го държат при глупаците още много дълго време. Не се залъгвай, че като му вкараха 1-2 въпросителни изречения към Пелин, всичко ще се изясни.

Хич и не се залъгвам, аз затова и от няколко седмици не гледам в петък и после преценявам Simple Smile. Но според мен е крачка.
Пак пуснаха странни спойлери, че новите сценаристи решили да променят тотално нещата, тези ще ни побъркат JoyJoyJoy

# 183
  • Яко в Матрицата...
Еве, мерси Heart Феро бей не си е научил урока. Нищо, тъкмо ще е по-драматично Joy

Резюме на 47-ми епизод
Сейран научава, че Пъръл е братовчедка на Пелин и подозрението й, че Пелин им е устроила капан, се засилва. От друга страна, Ферит се чувства много притиснат и в безизходица. След всички тези събития Сейран започва да приветства идеята да има деца. Докато Казъм планира сватбата на Суна и Кая със светкавична бързина, Нюкхет не може да разбере защо Суна мълчи, въпреки че знае всичко. Халис Ага вика при себе си Сейран, за да й разкаже всички факти. Асуман вижда Орхан и Дикле заедно. Ферит прави предложение на Пелин, за да спаси нея и бебето ѝ от ръцете на Шехмуз. Суна вижда Пелин, която Ферит и Абидин са скрили, и разбира, че тя е бременна.

Резюмето отново е преразказ на фраговете Joy

# 184
Благодаря за превода.🍀
Преразказа е защото явно толкова са подценили нас феновете, че мислят , че нямаме капацитет да схванем фрага, а явно и филмааа..... 😳.
Еве, мерси Heart Феро бей не си е научил урока. Нищо, тъкмо ще е по-драматично Joy

Резюме на 47-ми епизод
Сейран научава, че Пъръл е братовчедка на Пелин и подозрението й, че Пелин им е устроила капан, се засилва. От друга страна, Ферит се чувства много притиснат и в безизходица. След всички тези събития Сейран започва да приветства идеята да има деца. Докато Казъм планира сватбата на Суна и Кая със светкавична бързина, Нюкхет не може да разбере защо Суна мълчи, въпреки че знае всичко. Халис Ага вика при себе си Сейран, за да й разкаже всички факти. Асуман вижда Орхан и Дикле заедно. Ферит прави предложение на Пелин, за да спаси нея и бебето ѝ от ръцете на Шехмуз. Суна вижда Пелин, която Ферит и Абидин са скрили, и разбира, че тя е бременна.

Резюмето отново е преразказ на фраговете Joy

# 185
Рени, драма да има Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази как е успяла да излезе от дома на вуйчо, че и се скрила да подслушва?

# 186
  • София
Ето ги спойлерите

Скрит текст:

# 187
Ноу комент Close

Аз не разбрах ето това: Ферит се съмнява, че бебето е негово, или се пишмани, че може да не е негово Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
Забелязвате ли разликите при Ферит.  Когато е със Сейран е някак си по приличен, уверен, а когато е при хлебарката е като клошар, разбит и уплашен. Как не разбра това момче колко зле му влияе връзката с това същество. Тя мечтае само за развлечения, секс и лъжи. За мене тя е болна, но как той за това време не я прецени, а сляпо и вярва. Сценаристите съвсем го направиха на глупак.

# 189
  • София
Брей, брей, бтв голяма реклама

# 190
# 191
Тази снимка сегашна ли е? Или от предния сезон?

# 192
Навсякъде в Ю ТУБ тръбят,че вуйчо ще дойде на сватбата на Кая и Суна да върне любимата жена на Али и ще стане много напечено.Ще има престрелка и Кая ще бъде тежко ранен.Не се знае дали ще оживее.Пипилотка ще се покаже от подземието и Сейран ще разбере за бременността най-сетне.Бре,тя тая Пелин като хубавата Елена бе,войни се водят за нея!То Сертер ли не беше,то Ферит ли не беше,че сега и горкия Али та чак и Суна оставиха без мъж!Тези сценаристи наистина ли не могат да измислят едно ДНК и да се свърши тая мъка?Рахат локумите продължават!Ама така е,като си метреса наяве и насън!Първата магарица,втората...царица!

# 193
Е, Търо майка му толкова го презентира, за 3 епизода ли 😄

# 194
Нищо такова няма да стане , качват стари снимки от сериали как Таро е в болница, яко са влезли в джаза хахаха. Да той че може да дойде на сватбата може ,но сигурно ще гръмне Сейран,нали това е другата версия,и че тя ще е бременна и ше загуби бебето. Ама следваща седмица ще разберем. Днес почивали всички,утре сигурно ще снимат

Общи условия

Активация на акаунт