Отговори
# 525
Леле,това момче ще го побъркат....
След края на този сериал трябва да има почивка поне една година
Толкова емоции на едно място и то предадени с цялата си душа и сърце
Този сериал наистина е уникален заради играта на двамата
Аплодисменти !!!

# 526
Ааа момичета в петък много ще се реве , говори се сега ,че Ферит ще се самонаранява

# 527
  • Яко в Матрицата...
Да си тегли ножа, най-добре! Много съм му набрала Imp

# 528

Господин веждичко😁❤️

# 529

Ееее,Ренко...
Не си толкова лоша
Идва Коледа,само любов и добрина за всеки

# 530
  • Яко в Матрицата...

Ееее,Ренко...
Не си толкова лоша
Идва Коледа,само любов и добрина за всеки
Joy Само така си приказвам Joy Ако Феро умре, Сейран ще се побърка. Не става...

# 531
аз викам да започнат отначало...
Да напишат в сценария,че всичко това се е присънило я на Ферит,я на Сейран,а може и на Пелин
Та,като се събуди,който го е сънувал и хоп-през деня се срещат на улицата,а може и в някой магазин за баклава...
И вече знаят какво трябва и какво не трябва да правят-най-вече Феритчо
Пиша си ги и аз едни....с една дума скучно ми е и си чешя езика:LaughingWinkYum

# 532
  • София
Лудата рускиня с картонения Мерт била на снимачната площадка. Май се бутала където не трябва и станали скандали. Има тотално откачени, туркините писаха, че веднага трябвало да увеличат охраната на Мерт с 5 човека.
И новини около АфРам, източникът е новинарска страница, не знам колко е достоверен

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 21:51 от MysteryG

# 533
Дано да няма прерязани вени от тези новини Smirk
Иначе тази страница не е много достоверна.

Умряха от студ тези деца, два дена снимат на открито.

# 534
Гюнгер добре дошъл! Може би ще върнеш интереса ми към всичко ,че актьорите дори не могат само това ще кажа,че ако не бях обикнала толкова всичко което видях не бих дори се замислила да продължа ,но този ми лош навик да натискам газта до край каквото и да става трябва да го забравя след това дизи. От години не съм заставала с въпроса в глава:Защо гледам всичко това все още?

11 епизода точно това сметнах с 47 еп от 37 еп докато правех гифчета от дни съм с интернет от телефона и чакам ГДБОП да проверят кабеларката ни просто беше трагедия.
Наредихме се като аптекарски шишета в петък да гледаме епизода не ,че не очаквах такъв позор ама Лейлята вече изкопа сама дупката да си легне.
Не харесвам Буче - Не харесвам и Пелин никога не съм го крила.
Замисляла съм колко би било хубаво да беше някоя друга талантлива актриса белким наистина ми влезне в очите тази роля. Като е на зорлем поне да става този някой.Да го мразиш като роля - качествено.
Но не брате няма как да стане в това дизи. Аз ям йогурт като дават нейни сцени.
Обаче вуйчо и актьора са наслада за очите.Можеше да влезне с друга роля ,но после разбрах,че последно е бил в Тешко а там като има " набедени звезди" няма как да блесне. И Топрак тук ми е още по противна срещала съм я другаде но не беше чак така бе...
Имам един въпрос към всички в темата за следващия двор да добавяме ли заглавието за Златно момче или да направим отделна тема за сериала за епизодите по БиТиВи Стори.Озвучението на Рамо и Четин е трагедия същите озвучения от ЗИ.Направо не знам как ще го преживея това нещо.Суна е добре.Сейран само я дават без глас.
Не знам защо,но БиТиВи Стори буквално се опитва да изкара мъжете на преден план което не е много окей откъдето и да се погледне дори и да не ми харесва някой.

Все пак тук-таме Лейля и Екин направиха някои приятни емоции особено 37еп ,но ме съмнява да са го писали и сами ;д И като гледала Алев Алев се чудя как може такъв резил да се напише от Екин всеки ден....
Да видим как ще завият нещата...

# 535
  • София
Този новинарски източник по принцип много ме дразни в туитър, но до кажем, че може да не му е съвсем фалшива новината Simple Smile
За темата, аз от скоро пиша, нужно ли е да са две теми? Една си е ок според мен Simple Smile За името, може да се добави.
Аз се чудя тоя линк за драйва какво да го правя. Би трябвало де не е проблем, то си е споделена папка.
Лелеле, четохте ли спойлерите от тази вечер. По точно инфото от снимките, това не ми се струва сериозно.

# 536
Този новинарски източник по принцип много ме дразни в туитър, но до кажем, че може да не му е съвсем фалшива новината Simple Smile
За темата, аз от скоро пиша, нужно ли е да са две теми? Една си е ок според мен Simple Smile За името, може да се добави.
Аз се чудя тоя линк за драйва какво да го правя. Би трябвало де не е проблем, то си е споделена папка.

Честно да ти кажа и аз така мисля за по добре ,но все пак исках да питам всички.Темата на всички. Няма значение от колко време се пише тук. Просто питам за да няма някакво объркване каквото имаше повремето на АФК / ОС. Дублажа мисля да го пропусна преживях една трагедия с ЗИ ,но съм сигурна,че баба няма да иска да го пропусне ;д

Блъфиране на самоубийство - "любимото ми"
Ако е истина направо пак ще се бия по главата накрая на епизода.

# 537
  • Дубай
Диди,според моето скромно мнение, няма  нужда от две теми. Просто може да добавиш "Златно момче към сегашното заглавие.
В крайна сметка ще се пише за едно и също, защо да си създаваш още работа.

Сейран наистина си псува, но то като цяло, в това имение възпитанието и уважението към себеподобните е под всякаква критика.

# 538
Част от сценария за еп.48 ;Р

# 539
Относно темите - Възможно е да има хора, които сега ще започват да гледат сериала и да не искат да знаят какво се случва. Но пък тогава да си направят отделна тема.

Общи условия

Активация на акаунт