Отговори
# 510
  • Яко в Матрицата...
mimi, първо ние все пак живеем в 21 век... Второ, нали точно това казвам и аз - не си личи тези хора в имението да са от висшето общество - етикет, изказ и т.н. Може би само Латиф се старае. Морала пък изобщо не съм го споменавала даже. Там нещата са още по-трагични.

Мистери, аз говорех за грубия език на Гюнтер, за просташките реплики, които пише понякога.

# 511
mimi, първо ние все пак живеем в 21 век... Второ, нали точно това казвам и аз - не си личи тези хора в имението да са от висшето общество - етикет, изказ и т.н. Може би само Латиф се старае. Морала пък изобщо не съм го споменавала даже. Там нещата са още по-трагични.

Мистери, аз говорех за грубия език на Гюнтер, за просташките реплики, които пише понякога.
Да,точно защото живеем в 21-ви век,ми настръхва косата когато гледам и слушам разговорите между 12-13 годишни хлапета,държанието им на обществени места, че за тях Васил Левски е стадион във София,че Народните будители са хелоуинските тикви и т.н.За съжаление,всеки ден пътувам с ученици,т.с.тинейджъри в автобуса и Reni повярвай,каруцаря ще им завиди на езика и псувните!Що се отнася до мен,така мога словесно да подредя някого,че няма да има нужда да го обиждам и псувам,просто ще го убия с аргументи!Най-много от всичко мразя лицемерието!А в така наречените "висши общества" то се шири най-много!Под реверансите и премерените думи се крие само лицемерие и нищо друго!Може да не съм възпитавана от "френски гувернантки",/повечето от които,между другото,са били любовници на работодателя си/,но си предпочитам баба и дядо на село,които може  да са си говорили на диалект,да са се спречквали и да не е било много приятно за ушите,но цял живот са си били заедно,без любовници и извънбрачни деца!Гюнгер може да пише понякога "просташки" реплики и да ги слага в устата на героите си,но това е живота,това е масовката така да се каже.Между другото,Мерт когато си е ударил главата в камерата също е псувал!Това не му го е написал Гюнгер,нали?

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 18:36 от mimi 65

# 512
  • Яко в Матрицата...
Нова тема Wink Гледахте ли фрага на новия сериал на Принтера? Направо съм без думи... Може и да се задържи дизито... Нова мода някаква, упорито вкарват религиозните теми в дизи индустрията.

# 513
Рени, аз го гледах Grinning Не ми хареса, честно казано, очаквах нещо различно. Беше ми интересно да видя Озгю Намал след толкова време. И още ми е интересно, ще го следя. Но тези религиозни секти ми идват в повече Head Band
Принтера е ужасен с чалма Grinning

# 514
Гюлчин Сантарджиоглу зад кадър на сериала Женкарят 🤔

пишат, че ще има пожар в имението

# 515
  • Яко в Матрицата...
И аз много харесвам О. Намал, но и заради нея дори, това няма да го гледам... Всъщност може да погледна как се справя принтерът Stuck Out Tongue Winking Eye

Ау, Сейро да не подпали ялъто наистина? Joy

# 516
Може да е вуйчо с пожара, нали им обеща Grinning

# 517

Много ме кефи как отзад макар и размазано пише game over

# 518
Знаете ли каква хубава двойка ще бъдат Шехмуз  и Ифош Grinning

# 519

Хахаххаха,той чичо си има 2 вече.. една настояща и една бивша, които си живеят под един покрив... само Ифош им трябва 😂

# 520
Май Сейран отново връща пръстена си на Ферит. 😄
https://instagram.com/stories/rosefuaa/3246129577237640074?utm_s … =MTc4MmM1YmI2Ng==
Зад кадър се вижда как той и го подава за повторно заснемане. 😄

# 521
Връща го!После пак ще си го вземе!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 19:39 от mimi 65

# 522
Нормално е да го върне, какво друго може да направи?

А с Ferit ezige, какво искат да кажат?

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 19:40 от stasha_s

# 523

Хахаххаха,той чичо си има 2 вече.. една настояща и една бивша, които си живеят под един покрив... само Ифош им трябва 😂
Ами Нюкет,къде я оставихте?Ифош обаче по лови окото от Нюкош!

# 524
В момента снимат много драматична сцена...
https://vm.tiktok.com/ZGedm4PJH/

Скрит текст:
Ферит ще доведе Пелин в кафенето, за да говори със Сейран. Пелин ще се опита да убеди Сейран, Сейран не вярва, когато излиза от кафенето, дава пръстена на Ферит и си тръгва.
Ферит много ще пие и ще изпадне в много голяма криза в стаята си..

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 20:16 от Kirilovaa98

Общи условия

Активация на акаунт