Отговори
# 555
# 556
Диди, откъде го взе, че Екин е писал Alev Alev? Той си е на сценаристката на Кара Севда - Бурджу Гьоргюн Топташ.
Също ми беше излишен и дебата "да има или няма тема за Златно момче". Който го гледа, сам ще си прецени.
Не разбирам този стремеж за пускане на теми. Другото ти го казах на лични.

# 557
Тя не ми го е пратила на лични, за да коментираме на лични 🤷♀ Да, преводач съм и да, в моите очи е престъпление, защото някой отделя от времето, дето го няма, а друг го присвоява като свое, че и точките копирани. Хайде другите поне преправят някоя дума, ами тук. Да си имаме уважението. В групата има и други преводачи, би трябвало да ме разберат, а не да се реагира така, сякаш аз съм виновната. Приключвам до тук.
Вижте не знам точно съфорумката Албена от къде го е взела ,но е много грозно да нахлувате така с този тон все едно е извършила престъпление. Много моля ако сте преводач тогава да проявявате изискванията си към тези които са го споделили. Защото много "преводачи" знам които благодарение на тях не можем ние сега да превеждаме. Нищо те да са живи и здрави! Но това са въпроси които може да се решават на ЛС.

Albena като цитираш нещо, пиши от къде или от кого си го взела, иначе язък за труда на човека. Много грозно!
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

- Когато се обичаме толкова много, всичко не може да свърши, Сейран...
- Ти ме научи на любов... Но също така ме научи, че понякога любовта не е достатъчна...
- Сейран!
- А сега, моля те, Ферит... моля те, тръгвай си... Моля, пусни ме.. остави ме, за да остане поне гордостта ми с мен.
- Съжалявам, малко изпотроших стаята. Обновете си всичко тук отново. Изглежда вече сте трима... честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна!
- Какво ще получиш, когато се ожениш за жалко момиче?
- Когато създаваше мечти с мен за дете в това легло, ти знаеше за всичко, нали?
- Къде отиваш? Ще дойда с теб.
- Няма да си тръгвам оттук... Тръгвам си от теб!
- Господинът иска да вземете семейството си и да си тръгнете!
- Знам... и ти ме обичаш!
- Обичах...
- Ще спечеля доверието ти, Сейран.
- Вече е много късно.

# 558
waterviolet, хората крадат цели сериали, ти за един трейлър си седнала да се тръшкаш Grinning

За да приключим с въпроса, ще помоля в темата да се слагат само лични преводи, евентуално с гугъл транслейт.
Ако нямате търпение, разбира се, иначе Рени ни ги пуска Kissing Heart
И да, в темата има преводачи, няма нужда от външни съмнителни източници Stuck Out Tongue Winking Eye

# 559
  • Яко в Матрицата...
waterviolet, от опит ти казвам, че това с преводите е кауза пердута. Подготви се просто, че ще има споделяне без цитиране, крадене на видеа и т.н. Какво ли не правихме с моите приятелки, но все някъде се появяваше нещо наше със замазано лого и за него искаха и пари... И резултатът е, че се отказахме да превеждаме, а ние не сме били от най-активните.

Албена 123, знам, че не винаги превеждам, защото аз съм скорпи все пак Joy и всичко зависи от настроението ми, но ако вземаш превод от някъде, е добре да цитираш откъде е. Не искам да звучи назидателно, но споделям казаното от waterviolet - трудът трябва да се уважава.

# 560
  • Дубай
Здравейте!
Някой ще подписва!В началото много харесах двойката АбСун, историята им започна красиво за разлика от тази на Сейфер, но  с времето нещо Абидин  не показва любов или аз съм очаквала нещо повече. Липсва ми ентусиазмът , желанието за любов да бъде със Суна.

waterwaterviolet Споделям мнението на Рени и Еванджелин за преводите. Наистина редно е да се сложи логото или името на преводача.Все пак този  човек е отделил от времето си за да го преведе, а така му се обезсмисля трудът.Нека бъдем благодарни!

Хубав ден и бъдете здрави!

# 561
  • София
Мистери- какви ги разправят относно спойлерите? Видях само, че някакво момиче седи на студа и се снима с табелката на Мерт 😄

Ами тя x BlackRose x го написа, но слагам още неща в скрит текст

Скрит текст:
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1729721201092604018
Това е снимано снощи, но мисля, че в серията ще е момента, в който тя си тръгва от къщата, явно е с Абидин, но избягва от него.
След като цял ден Афра и Мерт са снимали заедно, снощи късно май са разделили сетовете, не знам до колко са снимали.
Иначе Ферит нещо приказвал за самоубийство, но не вярвам да е нито опит, нито да я заплашва с това, вероятно е нещо друго. От това кой какво чул на сета не е много ясно.
Много спойлери има, че Ферит тотално си променя отношението към рибата, но това трябва да го видя, за да го повярвам. Казаха, че я води да обяснявала тя на Сейран и била свидетел на връщането на пръстена...

За първи път след серията в Мармарис нямам търпение за петък. Дано не се разочаровам пак, че миналата седмица седях до 3 от нерви Joy Нямам проблем и до 4 да седя, но да ми хареса този път Joy

А Афра какво разправя във сторито?
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1729720456477852002

Ауу, Рени, ти скорпион ли си Simple Smile

# 562
Мистери- какви ги разправят относно спойлерите? Видях само, че някакво момиче седи на студа и се снима с табелката на Мерт 😄

Ами тя x BlackRose x го написа, но слагам още неща в скрит текст

Скрит текст:
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1729721201092604018
Това е снимано снощи, но мисля, че в серията ще е момента, в който тя си тръгва от къщата, явно е с Абидин, но избягва от него.
След като цял ден Афра и Мерт са снимали заедно, снощи късно май са разделили сетовете, не знам до колко са снимали.
Иначе Ферит нещо приказвал за самоубийство, но не вярвам да е нито опит, нито да я заплашва с това, вероятно е нещо друго. От това кой какво чул на сета не е много ясно.
Много спойлери има, че Ферит тотално си променя отношението към рибата, но това трябва да го видя, за да го повярвам. Казаха, че я води да обяснявала тя на Сейран и била свидетел на връщането на пръстена...

За първи път след серията в Мармарис нямам търпение за петък. Дано не се разочаровам пак, че миналата седмица седях до 3 от нерви Joy Нямам проблем и до 4 да седя, но да ми хареса този път Joy

А Афра какво разправя във сторито?
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1729720456477852002

И аз трябва да видя с очите си за да повярвам...
Като цяло се очертава емоционален и драматичен епизод...

Афра в сторито изброява дните от седмицата или нещо такова 😄
В събота тя има рожден ден 😍

# 563
  • Яко в Матрицата...
От най-лютите при това Joy

Гледах и аз някои клипчета, но да ви кажа това с очната ставка на Animal Fish и Сейран ми е в повече. Сейро не иска да чува името ѝ дори, той ще ѝ я води да се оневинява с нейните показания Triumph Много тъп го пишат Феро бей, много...

# 564
Обаче снощи до късно са снимали...
Цял ден на студа.. да играеш драма и да ревеш...
Нз Афра как се справя с физическата и психическата умора, както и Мерт.. ама аз за 8 часов работен ден и вече съм дроб 😂
Нищо че и аз съм колкото тях на години....

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:39 от Kirilovaa98

# 565
Ама какво има да й обяснява оная на Сейран? Бременна ли е? Бременна е.
Дано му променят пак настройките на Ферит, че никак не ми харесва в момента.

# 566
  • Дубай
Обаче снощи до късно са снимали...
Цял ден на студа.. да играеш драма и да ревеш...
Нз Афра как се справя с физическата и психическата умора, както и Мерт.. ама аз за 8 часов работен ден и вече съм дроб 😂
Рискът на професията.

Наистина Ферит е много глупав, не влага много в това, което иска да направи. Тя Сейран още повече ще запали като види Пелин бе...

# 567
Оххх какъв е този глас дето озвучава Мерт... 😂 ужас хахах
 друго си е да слушаш тежкия глас на Рамо 😍
https://vm.tiktok.com/ZGedCDS6W/

# 568
Тя не ми го е пратила на лични, за да коментираме на лични 🤷♀ Да, преводач съм и да, в моите очи е престъпление, защото

някой отделя от времето, дето го няма, а друг го присвоява като свое, че и точките копирани. Хайде другите поне преправят някоя дума, ами тук. Да си имаме уважението. В групата има и други преводачи, би трябвало да ме разберат, а не да се реагира така, сякаш аз съм виновната. Приключвам до тук.
Вижте не знам точно съфорумката Албена от къде го е взела ,но е много грозно да нахлувате така с този тон все едно е извършила престъпление. Много моля ако сте преводач тогава да проявявате изискванията си към тези които са го споделили. Защото много "преводачи" знам които благодарение на тях не можем ние сега да превеждаме. Нищо те да са живи и здрави! Но това са въпроси които може да се решават на ЛС.

Albena като цитираш нещо, пиши от къде

или от кого си го взела, иначе язък за труда на човека. Много грозно!
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

- Когато се обичаме толкова много, всичко не може да свърши, Сейран...
- Ти ме научи на любов... Но също така ме научи, че понякога любовта не е достатъчна...
- Сейран!
- А сега, моля те, Ферит... моля те, тръгвай си... Моля, пусни ме.. остави ме, за да остане поне гордостта ми с мен.
- Съжалявам, малко изпотроших стаята. Обновете си всичко тук отново. Изглежда вече сте трима... честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна!
- Какво ще получиш, когато се ожениш за жалко момиче?
- Когато създаваше мечти с мен за дете в това легло, ти знаеше за всичко, нали?
- Къде отиваш? Ще дойда с теб.
- Няма да си тръгвам оттук... Тръгвам си от теб!
- Господинът иска да вземете семейството си и да си тръгнете!
- Знам... и ти ме обичаш!
- Обичах...
- Ще спечеля доверието ти, Сейран.
- Вече е много късно.

Окей ,извинявам се ,мадам. Но все пак следващия път тона Ви може да малко по-уважителен. Представете си напримет ,че беше мой превода ,той не е мой по принцип наистина,но все пак. Питайте първо за да правите забележки с обосновки. Азащотоа все пак в българския език има интервали,ала бала. Нормално да има точки, запетайки. А Black Rose имаше предвид да ми напишете упрека на лс. Нищо повече,пак казвам извинявам се. Ако ви интересува превода е от фейсбук,името на дамата ме помня. Оставам на Рени да превежда всичко. И пак извинявам се предварително. Просто излишно е да се тръгва остро,ела обясни ми на лично всичко,и аз ще те изслушам и ще си коригирам грешката. Аз съм отскоро в тази група,два месеца ако има. Горе-долу ви навлязох в правилата ,ще се постарая грешки да не допускам ,но и да допусна вие сте зрели хора ще ме коригирате.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 10:44 от Albena1_2_3

# 569
Reni няма какво да се подготвям, бая отдавна превеждам, и сериали съм превеждала, много, ама много съм наясно с тези неща. И все пак, като попадна на такъв случай продължавам да се дразня и не мога да подмина просто така.
Защото тя, в нашата група не коментира, но пък краде преводи и ги слага тук. Хайде бе.

Еванджелин айде не с такива думи за тръшкане, ако обичаш. Да си уважаваме труда. Виждам, че хората, които трябва да ме разберат, ме разбират. Благодаря!

Извинете, че наспамих групата с неприятни неща.
Всичко добро ви желая.

waterviolet, от опит ти казвам, че това с преводите е кауза пердута. Подготви се просто, че ще има споделяне без цитиране, крадене на видеа и т.н. Какво ли не правихме с моите приятелки, но все някъде се появяваше нещо наше със замазано лого и за него искаха и пари... И резултатът е, че се отказахме да превеждаме, а ние не сме били от най-активните.

Албена 123, знам, че не винаги превеждам, защото аз съм скорпи все пак Joy и всичко зависи от настроението ми, но ако вземаш превод от някъде, е добре да цитираш откъде е. Не искам да звучи назидателно, но споделям казаното от waterviolet - трудът трябва да се уважава.

Общи условия

Активация на акаунт