Отговори
# 570
waterviolet, искрено ме разсмя Grinning Айде бъди жива и здрава и със здраве Rolling Eyes

# 571
  • Яко в Матрицата...
I.V, Сейро да връща пръстена и да си търси къде да живее. Феро пък да решава с коя ще живее. Не може хем вълкът сит, хем агнето цяло Joy

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 12:16 от Reni 🧿

# 572
Reni няма какво да се подготвям, бая отдавна превеждам, и сериали съм превеждала, много, ама много съм наясно с тези неща. И все пак, като попадна на такъв случай продължавам да се дразня и не мога да подмина просто така.
Защото тя, в нашата група не коментира, но пък краде преводи и ги слага тук. Хайде бе.

Еванджелин айде не с такива думи за тръшкане, ако обичаш. Да си уважаваме труда. Виждам, че хората, които трябва да ме разберат, ме разбират. Благодаря!

Извинете, че наспамих групата с неприятни неща.
Всичко добро ви желая.

waterviolet, от опит ти казвам, че това с преводите е кауза пердута. Подготви се просто, че ще има споделяне без цитиране, крадене на видеа и т.н. Какво ли не правихме с моите приятелки, но все някъде се появяваше нещо наше със замазано лого и за него искаха и пари... И резултатът е, че се отказахме да превеждаме, а ние не сме били от най-активните.

Албена 123, знам, че не винаги превеждам, защото аз съм скорпи все пак Joy и всичко зависи от настроението ми, но ако вземаш превод от някъде, е добре да цитираш откъде е. Не искам да звучи назидателно, но споделям казаното от waterviolet - трудът трябва да се уважава.

Хаха ,мадам усилено коментирам един месец насам 😃. Това че можеш да гледаш само кой краде преводи ,окей. Ама направи си труда и погледни дали се включвам в разговорите. Най-лесно е да се напада. Казах че те разбеах. Всеки има характер. Аз лично съм съм от добричките хора ,ти си цениш труда и те разбирам,но преди всичко,тръгни с разбиране.  Не "тя краде ,тя не коментира" ехее. Спираме темата,казах оставам на Ренко да превежда и всичко както и да е. Ако все пак има нещо ще казвам източника на превод.

# 573
Нищо не разбрах. Каква група, какви преводи...

# 574
Нищо не разбрах. Каква група, какви преводи...

Нищо,нищо темата приключи. Всичко е наред 😊

# 575
Еве, бях длъжна да питам.Темата е затворена вече и за мен.
А иначе по въпроса с преводите пак нищо не ви оправдава с този тон да нахлувате щом сте пуснали нещо някъде очаквайте да бъде взето дали е превод, клип, гиф или тн..
Слагайте си лого поне да знаете че е ваше един съвет. Така че не си първия и не си последния случай.Трябва да убия хората според тази логика че ми вземат нещата и ги слагат в чужди профили?
Темата е прекратена надявам се ако ще имате дебати ги продължете на лични...

Днес чакаме ли фрагман аджаба?
Бомбите на лъжеца на Емруллах вече тотално ни взривиха.

Сейранката, не може ли да я вземат в общежитието на университета?  Толкова няма ли да се запознае с някоя дружка която да и помогне? Даже и най-отчаяните каузи им намираха по някоя дружка за да се гукат. Да си излеят мъката... То на Абидиня колко може да се вярва и това е въпрос все още го подозирам че играе на два стана...

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 12:28 от x BlackRose x

# 576
Може да си намери някой ухажор от университета,те уж казваха че ще вкарват нов актьор,но дали ще е бащата на бебето на Пелин или някой друг...нищо не разви по този случай

# 577
  • Яко в Матрицата...
Вчера четох, че се надяват Гюнтер да върне Сертер в играта като баща на бебето на Animal Fish JoyJoy

# 578
  • София
След завръщането на Гюнгер явно доста се променят нещата. Четох, че ще снимат до петък и ще почиват уикенда. Значи си имат ясен сценарий за следващата серия, няма да чакат в събота сутринта рейтинга. То ясно, че и Афра има рожден ден, но тя и на снимачната площадка можеше да го празнува.

# 579
Може да си намери някой ухажор от университета,те уж казваха че ще вкарват нов актьор,но дали ще е бащата на бебето на Пелин или някой друг...нищо не разви по този случай

Искате Ферит да стане убиец мисля. Споменете си какво стана като прегърна Кая и я видя в унито с него 🤣
Актьора Сертер не го чакам но ако има бебе това бебе е на Кая! Или като в Мерхамет си е направила инвитро ама там пък се оказа че от негър 🤣🤣🤣
Така съм се смяла... 🤣🤣🤣 И там за сватбаа на главните в кутийка им го връчи ама къде Ясемин Аллън къде Буче... 😓

Дано всички които бяха като долап в дизито им напишат по някоя сцена че направо нямам думи асъл затова.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 12:51 от x BlackRose x

# 580
  • Дубай
I.V, Сейро да връща пръстена и да си търси къде да живее. Феро пък да решава с коя ще живее. Не може хем вълкът сит, хем агнето цяло Joy
Да връща, да връща!
И да вземе да разбере какво иска тая жена, че много ми идват истериите и. Дете искала, да учи искала, кариера искала...е не може да иска само, трябва и да се постарае малко.

Дид, от Буче, опс Пелин всичко се очаква... колко му е да  е врътнала едно инвитро, или да е била  с Кая за да носи гените Корханови въпреки, че при един днк тест би се доказало дали е на Ферит.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 13:18 от I.V

# 581
  • София
Или като в Мерхамет си е направила инвитро ама там пък се оказа че от негър 🤣🤣🤣
Така съм се смяла... 🤣🤣🤣

JoyJoyJoyJoyJoy

Представяш ли си рибка да роди негърче JoyJoyJoyJoyJoy

Аз мисля, че или е ин витро или няма бебе, дано Гюнгер го измисли интересно и да изненада публиката приятно Simple Smile

# 582
  • Яко в Матрицата...
Оххх какъв е този глас дето озвучава Мерт... 😂 ужас хахах
 друго си е да слушаш тежкия глас на Рамо 😍
https://vm.tiktok.com/ZGedCDS6W/
Божее, "Имате ли шам фастък?" Как не си пишат домашните тия хора... В Антеп да кажеш шам фъстък е кръвна обида Rolling Eyes

Гласът на Феро няма да го коментирам, нищо общо... Направо ги съжалявам гледащите с дублаж.

# 583
Извинявайте, че нахлувам, но нещо ме жегна. Мисля, че идеята за нова тема е добра. Дори смятам да направя нова тема, защото не ми харесва част от компанията тук, а и не мога да пиша и да коментирам каквото си искам. Новата тема ще е без цензура и няма да се нападат хората с различно мнение. Няма нужда да ми отговаряте и да се заяждате, няма смисъл. Просто исках да знаете, да не ви дойде като гръм от ясно небе, ако...

# 584
Снежке, попътен вятър и успех в живота! Ама дано и да пишеш в новата тема, не само да се пишеш автор Joy

Общи условия

Активация на акаунт