Отговори
# 585
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Само така ще коментирам всичко което става от снощи. Благодаря!

# 586
Малко встрани в темата,но сега гледах снимките за утрешния епизод на скрий ме. Това момче вдясно не участваше ли в опасни улици 😃

# 587
Малко встрани в темата,но сега гледах снимките за утрешния епизод на скрий ме. Това момче вдясно не участваше ли в опасни улици 😃

Да същия е ,но напуснаха с онази мацка мисля имах приятелка Т която ги харесваше от фандома на Озан затова съм на ясно ,че беше ме молила да и направя гифче. Той и Тайлян беше Худутсуз Севда миналата седмица.Сега гледам от Самотния вълк се е присъединил даже му дадоха награда миналата седмица на момъка.

Нелка , права си ,че е бил помощник сценарист но какво ми се е забило в главата е отделна тема.

+

# 588
И аз нищо не разбрах от снощи,ама щом темата е затворена няма да търся под вола теле
Обаче не съм съгласна,че някой на някого е попречил да си казва и пише какво мисли и чувства
Изобщо не съм усетила някой да ми е махал с пръст,а аз обикновено имам противоположно мнение на всеобщото
Спомням си как със закъснение от 2 години четох в темата за "Любов под наем".Изчетох всички теми,които  бяха изписали тогава момичетата и много ме беше яд,че няма с кой да коментирам вълнуващите ме моменти
Затова аз съм "за" нова тема
Нека който сега открива сериала да има възможност да споделя и общува с равни по гледаемост.А който се интересува какво ще стане по-нататък-да хвърля по едно оче и при нас
Лесно е

# 589
Да аз също започнах да гледам "Рибарче" от 34 епизод и намерих тази група случайно и почнах да ви чета,после си направих регистрация и така,и така 😂. Пък всеки свободен човек може да си направи нова тема и да развива

Май наистина Сейран ще му върне пръстена..

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 15:43 от Albena1_2_3

# 590
Първото емотиконче сюнгер ли е Joy Не ишин вар бурда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
Първото емотиконче сюнгер ли е Joy Не ишин вар бурда Stuck Out Tongue Winking Eye

Спондж Боб 😂 демек Гюнтер хахаха

# 592
  • София
Първото е някаква гъба. Гюнгер минава с гъбата да чисти да не казвам кое на старите сценаристи. Шегувам се JoyJoyJoy

# 593
Ферит май пак ще яде бой тя тъкмо му се възстанови ръката пак ще я кристализират ;д

# 594
  • Дубай
Каква смесица от чувства ще има...Манджа с грозде!

Снежи, всеки е свободен да направи това, което иска!Нормално е не всички да се харесваме, съвсем нормално в живота.
Не съм съгласна обаче, че в темата е имало цензура и няма да има! Всеки е изказвал свободно това, което мисли и чувства,водели са се дебати,факт, но за цензура и дума да не става.

# 595
Cem Adrian - Ayrılık не я ли пуснаха на сватбата на Суна с 36-ти номер?
По Джем в края на епизода трябваше да разберем ,че Гюнгерче идва голям спойлер беше.

# 596
Снежке, попътен вятър и успех в живота! Ама дано и да пишеш в новата тема, не само да се пишеш автор Joy

Благодаря, много си мила. 🌹

# 597
  • София
За трите сериала ще има фрагове днес, дано нашият е рано, както последните седмици Simple Smile

Аз имам регистрация тук от поне 10 години и никога не бях писала. Момичетата в темата ме предразположиха някак си да пропиша и не съм видяла никакви цензури или разни подобни.

# 598
Каква смесица от чувства ще има...Манджа с грозде!

Снежи, всеки е свободен да направи това, което иска!Нормално е не всички да се харесваме, съвсем нормално в живота.
Не съм съгласна обаче, че в темата е имало цензура и няма да има! Всеки е изказвал свободно това, което мисли и чувства,водели са се дебати,факт, но за цензура и дума да не става.
Много сте права! Винаги съм писала свободно какво ме вълнува, защото знам, че се зачита всяко мнение и вълнение!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт