Отговори
# 195

Резюме на 47-ми епизод
Сейран научава, че Пъръл е братовчедка на Пелин и подозрението й, че Пелин им е устроила капан, се засилва. От друга страна, Ферит се чувства много притиснат и в безизходица. След всички тези събития Сейран започва да приветства идеята да има деца.

Не, че търся смисъл в озета, но внушението, което ми остави не мога да не ви го споделя Simple Smile
С мои думи- "В мига, в който осъзна, че Пелин й диша във врата, Сейран реши да прегърне идеята за дете" Smirk
Няма лошо.
А, пък вие си плюйте Пело, но ще излезе, че тя действа благотворно на взаимоотношенията СейФер. Като почнем от това, че "благодарение" на нея се срещнаха въобще Smirk

# 196
  • София
В новия сериал на Онур са обсъждали СейФер и щели да канят Халис Ага на сватба Joy
Слушах, до колкото имах време тази вечер една стая в туитър, основно говори Кристина(тя си пише често с Ермулах и е туркиня). Имало слух, че  Четин Текиндор отивал в Gaddar и затова си мислят, че Халис Ага умира. Това го виждат като възможност след като приключат сюжета с рибата да започнат игрите около наследството. Въпросът с рибата много го разискваха, но явно турците са на мнение, че ако до една-две серии не стане поне ясно кой е бащата ще им писне и ще спрат да гледат. Ако Ферит е бащата също много хора спирали да гледат. Според Кристина ако Ферит е бащата бебето няма да се роди. Но много коментираха, че нямат идея как сценаристите ще излязат от кашата, която са забъркали. Очакват всички игри на Animal Fish да се разкрият и да си ходи или поне се надяват да е така.
Кристина каза, че гледа много сериали, но никога не й се е случвало такова чудо като с Рибарчето. Толкова много обсъждане, толкова много различни мнения и такова обсебване Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 18:23 от MysteryG

# 197
Рускините пък се надяват новите сценаристи да върнат мозъка на Ферит🤪 Такива надежди виждат в последния фраг. Дано не излязат напразни тези надежди 😵‍💫. Наистина мнооого се проточиха нещата с рибата и бебето. То напоследък много се пише, че някой ще умре, но ще видим.
Аз утре ще гледам със сигурност ❤️

# 198
Добър вечер момичета! Hug  Hug  Hug
Следя готината ви тема  от края на втори сезон на "Рибарчето",защото едва тогава успях да си наваксам със сериите .Досега само ви четях обаче искреното ми възмущение от онова създание с овчия поглед  вече много набъбна и скачам от балкончето и аз да я оплюя тая мръсница Animal Fish
Първо да споделя ,че гласувах в анкетата с опцията  рибата да се маха ,но иначе за съжаление си мисля ,че бебето е от Ферит.Сега  с новите сценаристи има надежда друг да се окаже бащата ,ноооо да видим какво ще измайсторят и те и на къде ще  задвижат действието в сериала.
Гледала съм другите 4 сериала създадени по историите на психиатърката  Гюлсерен и не че искам да ви плаша или да ви развалям настроението ,но до сега всички извънбрачни бебета са били на главните герои.Но от друга страна и историите в другите сериали са били различни така че не се знае при нас какво ще се случи.В  Невестата например връзката беше приключила много преди главните герои изобщо да се познават и детето вече беше пораснало момче на 12 или 13 години.Там бившата умря доколкото помня от тумор в главата и детето отиде да живее със семейството на баща си.В "Дома в който си роден е твоята съдба" пък връзката приключи преди брака на главните ,след това имаше малки проблеми с бившата ,но всичо приключи почти безболезнено и бебето си остана при майка си .Но там пък и единствено главните се разведоха ,после главния умря ,а пък главната се омъжи повторно ,обаче правя и уточнение ,че изобщо главните нямаха нищо общо и брака им беше пълна глупост та развода им си беше напълно нормален завършек на отношенията им.
"Чоп Адам" няма да го коментирам ,защото там ситуацията беше съвсем различна и любовницата всъщност беше главната героиня ,историята беше за нея  и за главния герой ,а не за него и съпругата му с която се разведоха не чак толкова бързо ,нооо и не се бавиха много.
В "Момичето на прозореца"единствено  метресата беше такава нагла и гадна като в нашия случай .Там тя и нероденото бебе умряха в автомобилна катастрофа ,после главната героиня се разведе с мъжа си,и дет се вика  работата стана от трън та на глок ,натресе се горката на още по-лош от мъжа си.И най-интересното е обаче ,че в края на сериала пак се върна при бившия си и си родиха детенце.Та след като тамошния Седат успяха да го избелят и да го направят положителен герой на края като през цялото време на сериала той беше абсолютното дъно значи нашия Ферит хич няма какво да го мислим ,ще има със сигурност щастлив финал със Сейран. Все пак му слагам детелинка за късмет ,защото в последно време рейтинга му спада все повече и повече на Ферит бей и ще  му трябва мноооого късмет  Flowers Four Leaf Clover  
Сега да споделя и за метресата -ох и героинята и актрисата са еднакво зле .Може ли това момиче Буче ли е Бусе ли да е толкова  зле бе .Като че ли в 1 сезон беше малко по-изразителна обаче сега не знам какво е правила ,но лицето и има само една мимика и не можеш да я разбереш радвали се ,плаче ли ,гневна ли е ,влюбена ли е ,а ааааа не само като реве се разбира защото пуска в действие мрънкашия си глас и почва да циври и така става ясно ,че уж страда. Angry
Animal Fish  е много зле.Вече колко опита прави да се омъжи за Ферит и все не става и не става Angry Ми не те иска момчето бе моме и това е .Angry Уж се пише за много хитра и не го задава ачик ачик въпроса на Ферит ами се прави на приятно разсеяна и уж тя не ще ама аааайде от немай къде ще се жертва да се ожени за него .Ама ще се ожени ама ако има кой да и предложи Angry И всеки опит завърша все по-зле и по-зле -първяи път Ферит го ожениха ама за антепското фъстъче( което всъшност си беше супер за него,но зле за метресата ) ,а Animal Fish остана с пръст в устата ,при втория опит и след всичките интриги на мама й на метресата и на Ифакат ,Ферит едвам не умря и сега при третия опит да видим с колко жертви ще завършим,ноооооо рибата пак няма да постигне успех и пак ще си остане неомъжена и което е по-лошото нежелана и необичана .ноооо то акъл да имаше Пелинчето ,че да го разбере това но къде ти  Angry
Такаааа дългичко стана ама сори трябваше да си го кажа   Simple Smile

Скрит текст:
В новия сериал на Онур са обсъждали СейФер и щели да канят Халис Ага на сватба Joy
Слушах, до колкото имах време тази вечер една стая в туитър, основно говори Кристина(тя си пише често с Ермулах) и е туркиня. Имало слух, че  Четин Текиндор отивал в Gaddar и затова си мислят, че Халис Ага умира. Това го виждат като възможност след като приключат сюжета с рибата да започнат игрите около наследството. Въпросът с рибата много го разискваха, но явно турците са на мнение, че ако до една-две серии не стане поне ясно кой е бащата ще им писне и ще спрат да гледат. Ако Ферит е бащата също много хора спирали да гледат. Според Кристина ако Ферит е бащата бебето няма да се роди. Но много коментираха, че нямат идея как сценаристите ще излязат от кашата, която са забъркали. Очакват всички игри да на Animal Fish да се разкрият и да си ходи или поне се надяват да е така.
Кристина каза, че гледа много сериали, но никога не й се е случвало такова чудо като с Рибарчето. Толкова много обсъждане, толкова много различни мнения и такова обсебване Stuck Out Tongue Winking Eye
MysteryG  видях го и аз това да го коментират в туитър ,ето и едно видео ,може и други откъси да има ,но аз това видях

https://x.com/CapaMagDizi/status/1727792027855691972?s=20

Освен  Сейран и Ферит  са ми интересни и на Кая и Суна как ще им се развият отношенията.Не вярвам Кая да го ранят или ако го ранят няма да е смъртоносно при стрелбата на вуйчото на Animal Fish

Гледам в туитър ,че Суна и Кая вече си имат фенове ,обаче лично на мен не ми въздействат изобщо .Всъщност в последния епизод дадоха заявка ,че ще става интересно при тях ,нооооооо Сейран и Ферит са си друга работа.Кая и Суна и да са заедно и да не са много,много не ми пука обаче от сега ми е мъчно ,че може да има евентуална раздяла между Сейран и Ферит. Sob

Една много красива Сейран за финал на този пост Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 00:56 от Eny87

# 199
Горкия Онур! Чуди се как да вдигне рейтинга на този первезен сериал... Да се обсъжда повече  и да зарибява феновете на нашия да го гледат, ама йок. Нито има химия между двамата, нито е интересен. Според мен този човек е посещавал редовно психоложката... Току виж издаде  книга и за него🤣🤣🤣ама сигурно ще е 18+, като му гледам перверзиите

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 07:25 от Zvezdichka77

# 200
Ени, добре слязла от балкона Heart Стана ми едно уютно от поста ти, благодаря Flowers Tulip

Дружки, честит ден за Чапкъна Kissing Heart Плюем си го, но не се отказваме да го гледаме Grinning

Малко клюки за истинските СейФер, ако наистина са те

https://twitter.com/primaveralosaa/status/1727806206629060859

# 201
# 202
  • София
Рускините пък се надяват новите сценаристи да върнат мозъка на Ферит🤪

А дано, ама.....
Ако не беше сцената, дето ходи да помага на рибата да избяга и аз щях да го гледам онлайн Joy Много ме нервира това му поведение. Дано Сейран да разбере най-после накрая на серията, да не го оставят за другата седмица. Това вече нямам търпение да го гледам Simple Smile

# 203
Добро утро чапкънчета

Искам този Ферит с нормален мозък и тези СейФер,тука приличат на Афра и Мерт

# 204
Стар пуснаха няколко снимчици още

Абе тези идиоти защо изрязват Сейферските сцени от повторенията на епизодите Joy

За разнообразяване - Тюлин и Джихан, едни различни Афра и Мерт Heart

https://twitter.com/miklsaplxk/status/1727968105580638482

# 205
  • София

Абе тези идиоти защо изрязват Сейферските сцени от повторенията на епизодите Joy

Как така изрязват сцените, на повторението в сряда ли са рязали сцени?

# 206

Как така изрязват сцените, на повторението в сряда ли са рязали сцени?

Да, на всички повторения. Ако не се лъжа, предния петък в озета също бяха изрязани.

# 207
  • София

Да, на всички повторения. Ако не се лъжа, предния петък в озета също бяха изрязани.

Дори и да го правят с цел да се приказва е много грозно.

Малко спойлери

Скрит текст:
Сейран отива в планинската къща. Според някои от спойлерските акаунти там разбира, че е бременна и се връща. Аз след като видях и снимките от преди малко си мисля, че Гюлгюн ще й помогне. По принцип не мислех, че Ферит ще я намери, но ако е в къщата от 15-та серия не знам.

# 208
Тези рускини ме скъсват от смях 🤣🤣🤣 Сега четох, че снощи намерили баща за детето на Пелин докато гледали "Скрий ме". Едното предложение било за Мете (главния, който се играе от Ураз). Други пишат, че трябвало да пратят Пелин на сватбата на Наз и Мете  и въобще да не се връща в Рибарчето😝.
Много е забавно наистина да се гледа руската озвучка с пуснати коментари. В миналия петък направо ми се губят моменти от епизода, тъй като четях коментарите основно...

Момичета представяте ли си колко ще е готино да гледаме епизода и  да коментираме на момента 😉 Завиждам на рускините.

# 209
  • София
Момичета представяте ли си колко ще е готино да гледаме епизода и  да коментираме на момента 😉 Завиждам на рускините.

На мен би ми било интересно да си направим стая в туитър някой път, както си правят след сериите и след фраговете.

Общи условия

Активация на акаунт