Отговори
# 225
Да видим дали Емрулах писа истина днес в Туитър,дали ще е плачеш финала или не. Дано пак лъже

# 226
Да видим дали Емрулах писа истина днес в Туитър,дали ще е плачеш финала или не. Дано пак лъже

Снимката е от сторито на Мерт, Буче ги снимала Stuck Out Tongue Winking Eye

Пак партийни поръчения изпълняваме

# 227
  • София
Леле, Мерт е тагнал тъпото Буче Flushed За първи път от много време няма да му харесам сторито Joy

# 228
Леле, Мерт е тагнал тъпото Буче Flushed За първи път от много време няма да му харесам сторито Joy

Даааа и аз това видяхх 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Иначе с Афра тагове и снимки йок...

# 229
На всички ни е ясно кой надува гайдата,колкото и да се правят Афра и Мерт са ни ясни. Рибата трябва да изплува. Аз ви пожелавам приятно гледане,днескашния епизод наистина ще е много, много бомбастичен,поне аз така си мисля. Да видим как ще завърши,вижте аз вече мисля за края на серията а не трябва 😂. Искам само Афра и Мерт,Сейран и Ферит и никой друг.

# 230
Мерт за първи път от много време, много промотира днескашния епизод... айде да видим какво ни очаква...
Иначе снимката е в имението май на Мерт и чичото..

# 231
Този път Суна ще бъде красива булка!❤️
И един паралел с еп. 2

# 232
  • Яко в Матрицата...
Екатерина, да ти е живо и здраво името! 🍀🌺

Мерт пък и той 🙄

# 233
Може ли линк за озвучката? На ruturk е блокирана явно Сабина, имаше за нея линк, вече изчезна.

# 234
# 235
  • Яко в Матрицата...
Оф, бе, Феро бей как се бие за своята любима 🐟 🤣 Защо им пречат на двамата влюбени, дете ще имат… Може ли да са толкова безсърдечни 🥺

# 236
Малко му е боя, може още, аман, аз мисля, че не са сменили сценариста

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 20:42 от Zvezdichka77

# 237
Все едно котарака на Шехмуз го е драл Grinning

Екатерина, жива и здрава бъди!

# 238
  • София
Какво стана, нали уж отиде да се кара с нея, как така се бил заради нея?

# 239
Какво стана, нали уж отиде да се кара с нея, как така се бил заради нея?
Влезе в стаята, кара се малко, после повярва на мумията, чичото влезе, видя ги, той каза, че си я взима.... милият и си тръгва с нея и се почна боя

Общи условия

Активация на акаунт